معاونت اجتماعی نیروی انتظامی استان کرمانشاه، در گفتگوی اختصاصی با میلکان آنلاین با اشاره به کاهش پنچ درصدی در وقوع انواع سرقت ها و افزایش 25 درصدی کشفیات گفت: در زمینه سرقت از منزل 21 درصد کاهش وقوع و 7 درصد افزایش کشف، سرقت مغازه 44 درصد، خودرو 49 درصد، موتورسیکلت 9 درصد کاهش وقوع داشته ایم اما در سرقت داخل و قطعات خودرو 27 درصد افزایش وقوع و 65 درصد افزایش کشف داشته ایم.
سرهنگ محمدرضا آمویی علت افزایش سرقت داخل و قطعات خودرو را حضور معتادین متجاهر در سطح شهر عنوان کرد و گفت: این افراد می بایست از سطح شهر جمع آوری شده و در محل کمپ ماده 16 نگهداری شوند که در حال حاضر ظرفیت آن جوابگو نیست.
وی تصریح کرد:در زمینه سرقت احشام نیز 30 درصد کاهش وقوع، قاپ زنی 44 درصد افزایش –افزایش از 9 مورد در سال گذشته به 13 مورد درسال جاری- سرقت به عنف 20 درصد کاهش و صد در صد افزایش کشف داشتهایم و در وقوع سایر سرقت ها 4 درصد کاهش وقوع داشته ایم.
وی اضافه کرد: امسال در زمینه سرقت مسلحانه و سرقت از بانک موردی نداشته ایم.
معاونت اجتماعی نیروی انتظامی استان کرمانشاه با بیان اینکه در بحث قتل 50 درصد کاهش وقوع خاطر نشان ساخت :در ارتکاب به شرارت از دو مورد در سال گذشته به شش مورد در امسال افزایش 300 درصدی داشته ایم و در زمینه نزاع های فردی و دسته جمعی 9 درصد افزایش وقوع و 9 درصد هم افزایش کشف داشته ایم. در بحث جرایم مربوط به زورگیری، تجاوز به عنف و آدم ربایی گزارشی نداشته ایم.
سرهنگ آمویی در خصوص آمار وقوع تصادفات درون و برون شهری نیز تصریح کرد: امسال با وقوع 276 مورد تصادفات جرحی نسبت به سال گذشته 17 درصد افزایش را شاهد بودیم که در این تصادفات با فوت 21 نفر افزایش 110 درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته را داشتیم و مجروحین این تصادفات نیز 33 درصد افزایش داشته است.البته درصد بالایی ازاین تصادفات در محورهای فرعی وغیر ترافیکی اتفاق افتاده است.
وی در رابطه با سایر کشفیات پلیس گفت: امسال حدود چهارهزار و 755عدد انواع مواد محترقه، 19 کیلو و 346 گرم انواع مواد مخدر با 580 درصد افزایش کشف، 27 هزار لیتر فراورده های سوختی و 26 هزار و 500 نخ سیگار قاچاق کشفیات داشته ایم.
آمویی اظهار داشت: امسال 688 دستگاه خودرو و 203 دستگاه موتور سیکلت به دلیل ارتکاب به جرایم مختلف توقیف شدند و مبلغ سه میلیارد و 750 میلیون ریال در حوزه های پلیس راه و راهور اعمال قانون شده است.
وی در خصوص وضعیت معتادین متجاهر نیز اذعان داشت: علی رغم کمی ظرفیت کمپ ماده 16 ، تعداد 550 نفر معتاد متجاهر به صورت هدفمند دستگیر و به کمپ منتقل شده اند که از این تعداد 270 نفر سابقه سرقت و 140 نفر دارای سوابق دیگر بوده اند و 50 تا 60 نفر صرفا اعتیاد داشته اند.
در طرح نوروزی 97 تعداد 2 هزار نیروی پلیس با استقرار در 40 ایستگاه نوروزی در قالب کانکس و چادر نقاط مختلف استان را پوشش دادند که از این تعداد 15 ایستگاه در شهر کرمانشاه استقرار داشت.
معاونت اجتماعی نیروی انتظامی استان کرمانشاه اظهارداشت: طی این مدت 879 گشت خودرویی، موتوری و پیاده در سطح استان به کارگیری شدند که از این تعداد 479 گشت در زمینه های آگاهی رسانی، انتظامی، مواد مخدر و اطلاعات فعالیت داشته اند.
وی افزود: همچنین 106 گشت خودرویی پلیس راه در سطح جاده ها و 301 گشت ویژه خودرویی، موتوری و پیاده راهور در این ایام ارایه خدمت کرده اند.
گفتنی است طرح نوروزی پلیس از 27 اسفند ماه سال 96 شروع شد و تا پایان روز سیزدهم فروردین امسال ادامه داشت.