• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : Wednesday - 20 May - 2026
0

پیشرفت ۹۰ درصدی پالایش نوآوران بیستون طرح تولید مکمل سوخت در کرمانشاه

  • کد خبر : 51813
  • 30 اردیبهشت 1405 - 19:27
پیشرفت ۹۰ درصدی پالایش نوآوران بیستون طرح تولید مکمل سوخت در کرمانشاه

طرح تولید مکمل سوخت افزایش‌دهنده اکتان در شرکت پالایش نوآوران بیستون مستقر در شهرک صنعتی زاگرس کرمانشاه، با ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی در حال اجراست. استاندار کرمانشاه و جمعی از مسئولان اقتصادی استان در جریان «چهارشنبه‌های اقتصادی» از این پروژه بازدید کردند. به گزارش خبرنگار میلکان، نسیم ارونقی، مدیرعامل شرکت پالایش نوآوران بیستون، در این […]

طرح تولید مکمل سوخت افزایش‌دهنده اکتان در شرکت پالایش نوآوران بیستون مستقر در شهرک صنعتی زاگرس کرمانشاه، با ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی در حال اجراست. استاندار کرمانشاه و جمعی از مسئولان اقتصادی استان در جریان «چهارشنبه‌های اقتصادی» از این پروژه بازدید کردند.

به گزارش خبرنگار میلکان، نسیم ارونقی، مدیرعامل شرکت پالایش نوآوران بیستون، در این بازدید با اشاره به ظرفیت‌های بالای این واحد صنعتی اعلام کرد: زمین مجموعه به وسعت ۱۱ هزار و ۵۰۰ مترمربع است و ۹ مخزن با ظرفیت ذخیره‌سازی ۳ هزار تن محصول در آن احداث شده است.

وی افزود: توان تولید روزانه این مجموعه یک هزار و ۷۰۰ تن محصول معادل ۷۰ دستگاه تریلر تانکر است و در صورت مطلوب بودن شرایط کشور، ظرفیت اسمی تا ۱۰۰ هزار تن در سال قابل افزایش خواهد بود.

به گفته ارونقی، محصول این شرکت به عنوان افزایش‌دهنده عدد اکتان سوخت عمل می‌کند و مواد اولیه مورد نیاز از پالایشگاه نفت کرمانشاه، پتروشیمی بیستون و سایر پالایشگاه‌ها از طریق بورس انرژی تأمین می‌شود.

مدیرعامل شرکت پالایش نوآوران بیستون با اشاره به مزیت‌های صادراتی این طرح گفت: ظرفیت حمل ترکیبی فرآورده‌های مناطق مرزی از جمله اقلیم کردستان را داریم و می‌توانیم پس از سبک‌سازی، صادرات مستقیم به هرات افغانستان و پاکستان داشته باشیم.

ارونقی اشتغالزایی این پروژه را ۶۰ نفر اعلام کرد و در ادامه به سه درخواست زیرساختی اشاره نمود: آسفالت و روشنایی معابر منتهی به واحد، ساماندهی ورودی شهرک زاگرس واقع در زیر پل راه‌آهن که در فصول بارندگی دچار آب‌گرفتگی شده و تردد خودروهای سواری را با مشکل مواجه کرده است، همچنین تسریع در فرآیند استانداردسازی محصول توسط کارگروه تعیین ماهیت به منظور جلوگیری از معطلی شش ماهه در پروسه اداری.

این گزارش حاکی است که استاندار کرمانشاه، معاون اقتصادی استان، مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی و مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان در این بازدید حضور داشتند و از نزدیک در جریان روند اجرای طرح و درخواست‌های زیرساختی مطرح‌شده قرار گرفتند.

لینک کوتاه : https://www.milkanonline.ir/?p=51813

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.