مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه کرمانشاه با اشاره به وجود ۵ مرز رسمی در این استان و لزوم تقویت نیروی انسانی در این مرزها افزود: نیاز است تا چالش ها و مسائل ساختاری در این منطقه مورد توجه قرار گیرد.
به گزارش میلکان، پیمان بهرامی درجلسه ای که با حضورنمایندگان سازمان استخدامی شرکت ملی پالایش و پخش، شرکت پخش و شرکت ملی گاز برگزار شد، اظهار کرد: داشتن ۵ مرز رسمی و بیش از ۳۷۰ کیلومتر مرز مشترک با عراق و به تبع آن، مقابله با قاچاق سوخت مستلزم داشتن نیروی انسانی کافی و تعریف شده است.
وی با اشاره به استراتژیک بودن موقعیت انبار نفت کرمانشاه تصریح کرد: توزیع و جابجایی روزانه بیش از ۷ میلیون لیتر انواع فرآورده های نفتی در سایه تلاش و زحمات شبانه روزی، پرسنل کارآمد و متعهد در منطقه در حال انجام است که رضایت مندی هم استانی های عزیز موید این مطلب است.
بهرامی خواستار توجه ویژه به تامین نیروی انسانی در قسمت های مختلف عملیاتی شرکت از جمله سوختگیری هواپیمایی، نواحی و پایانه های مرزی بخصوص مرز پرویزخان شد و تصریح کرد:با توجه به اینکه جلوگیری از قاچاق فرآورده در مرزها ازاهمیت خاصی برخوردار است، انتظار می رود تا مشکلات نیروی انسانی در این قسمت به درستی برطرف شود.