نشست تخصصی مدیرعامل بیمه سلامت ایران و مدیران دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه برگزار شد.
به گزارش میلکان آنلاین، صبح روز پنجشنبه ۱۹ فروردین ماه نشست تخصصی بررسی شرایط نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیک در سطح بیمارستانهای تحت نظر دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه با حضور مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران، مديرکل و کارشناسان بیمه سلامت استان و رئیس و معاونین دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در سالن جلسات هتل پارسیان برگزار شد.
محمد مهدی ناصحی مدیرعامل بیمه سلامت ایران در این نشست با بیان اینکه بیمه سلامت بسیار منطقی نسبت مسائل سلامت کشور برخورد می کند، اظهارکرد: زیرساختهای سازمان بیمه سلامت نسبت به حذف دفترچه بسیار مناسب تر از سایر بیمه ها است.
وی افزود: به سمتی حرکت می کنیم که هیچ پرداخت غیر الکترونیک در حوزه سلامت نداشته باشیم و تحقق این امر الزام قانون است.
ناصحی با اعلام اینکه در بخش خصوصی روند نسخه نویسی الکترونیک با سرعت بیشتری در حال انجام است، تصریح کرد: بخش دولتی فعلا درگیر کرونا هستند و ما با تعامل کار را پیش می بریم.
او با بیان اینکه به سمتی می رویم که پرداختی های تعهدات ما به صورت ۱۰۰ درصدی انجام شود، گفت: تمام تلاش خود را خواهیم کرد که بدهی به نظام سلامت و دانشگاه نداشته باشیم و پرداخت ها کامل انجام شود.
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت کشور با تاکید بر ضرورت بروز شدن بیمه ها و افزایش قدرت پرداخت، اظهارکرد: اسناد الکترونیک را به روز پرداخت می کنیم و این یک ظرفیت و مشوق برای مراکز و فعالین حوزه سلامت است که به این سمت حرکت کنند.
وی در خاتمه یادآور شد: ۲۰ درصد پرداخت ها منوط به الکترونیکی کردن فرآیندها به ویژه در حوزه نسخه نویسی است و مجموعه هایی که در این امر تاخیر کنند خودشان متضرر می شوند.
در ادامه این نشست امید قادری مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه، با بیان اینکه حذف دفترچههای فیزیکی نیازمند همراهی بخش دولتی و خصوصی است، گفت: در بحث نسخه نویسی الکترونیک در حوزه های تجهیزات استقراری و پیکره بندی با حدود ۹۵ درصد پیشرف در استان در جایگاه مناسبی قرار داریم.
وی افزود: برای تجهیز نسخه نویسی در بخش خصوصی پيشرفت خوبی داشته ایم و ۱۰۰ درصد مراکز طرف قرارداد ما حداقل یک بار این کار را انجام داده اند.
قادری تصریح کرد: با وجود این اما استمرار واقعی حذف دفترچه فیزیکی اتفاق نیفتاده است.
وی افزود: در حوزه دانشگاه هنوز به صورت جدی این مساله عملیاتی و انجام نشده است که با توجه به اولویت دولت به جد در این موضوع ورود خواهیم کرد.
مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه، اظهار کرد: در مطب ها ۹۲ درصد، داروخانه ۹۵ درصد، مراکز تصویربرداری و آزمایشگاهی بخش خصوصی استان به صورت ۱۰۰ درصد فرایند استقرار و تجهیز الکترونیکی کردن انجام شده است.
وی ادامه داد: در مراکز دانشگاهی این میزان ۵ درصد است که البته در اسناد بستری دانشگاه پیشرفت ۱۰۰ درصدی بوده است.
وی افزود: همچنین در مراکز درمانی وابسطه به نیروهای نظامی این میزان به ۴۳ درصد رسیده است.
قادری تاکید کرد: از اول اردیبهشت استارت ادامه فرایند اجرایی شدن حذف دفترچه کاغذی را به جد پیگیری کنیم.
وی در خاتمه از رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه خواست تا شرایط حداقل چند بیمارستان را برای شروع فرایند نسخه نویسی الکترونیک در استان فراهم شود.
در این نشست رئیس و معاونین دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه نیز موراد و پیشنهادات خود را در راستای اجرایی شدن نسخه نويسی الکترونیکی در سطح مراکز درمانی وابسطه به دانشگاه را مطرح نمودند.