• امروز : جمعه - ۳۱ فروردین - ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 19 April - 2024
10

مرغ، یک پای ثابت جلسات اقتصادی استانداری کرمانشاه شده است/معاون اقتصادی استاندار تأکید کرد: تقویت ساز و کارهای نظارتی بر عرضه مطلوب مرغ

  • کد خبر : 21365
  • 12 مهر 1400 - 6:40
مرغ، یک پای ثابت جلسات اقتصادی استانداری کرمانشاه شده است/معاون اقتصادی استاندار تأکید کرد: تقویت ساز و کارهای نظارتی بر عرضه مطلوب مرغ

کمبود دوره ای مرغ در بازار نشان از بی کفایتی مدیرانی می دهد که توانایی بستن پای یک مرغ را هم ندارند. هر از چند گاهی با کم شدن مرغ در بازار پس از افزایش قیمت اجباری توسط به اصطلاح مدیران کارگروه تنظیم بازار، مجددا پای مرغ به بازار مصرف باز می شود. انگار پس […]

کمبود دوره ای مرغ در بازار نشان از بی کفایتی مدیرانی می دهد که توانایی بستن پای یک مرغ را هم ندارند.
هر از چند گاهی با کم شدن مرغ در بازار پس از افزایش قیمت اجباری توسط به اصطلاح مدیران کارگروه تنظیم بازار، مجددا پای مرغ به بازار مصرف باز می شود.
انگار پس از هر دوره جوجه ریزی و بالغ شدن مرغ ها برای حضورشان در بازار و دادن زیرلفظی به تولید کنندگان باد جلسه تنظیم بازاری برگزار شود.
هر بار در جلسات تنظیم بازار بر نظارت و برخورد تاکید می شود اماعلی رغم این توپ و تشرها تجربه نشان داده است که سمبه مدیران در تنظیم بازار زوری ندارد و اگر قرار باشد مرغدار، کشتارگاه و فروشنده مرغ از عرضه ناراضی باشد بازار با کمبود عرضه ، تنش، بازار سیاه و عرضه خارج از شبکه توزیع مواجه خواهد شد.
مدیران اقتصادی و نظارتی به جای بگیر و ببندهای سطح بازار باید فکری جدی و اساسی برای توزیع نهاده هایی کنند که با ارز دولتی وارد می شود. نمی توانید به مرغدار فشار بیاورید که مرغی را که با هزینه های هنگفت تولید کرده است با قیمت مدنظر شما عرضه کند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه در جلسه تنظیم بازار که گزارش آخرین وضعیت مرغ در سطح بازار ارائه شد؛ گفت: بر اساس تأکید استاندار تمامی مدیران باید به صورت میدانی و جهادی پای کار باشند تا در ابتدای فعالیت دولت جدید مشکلاتی در خصوص افزایش قیمت کالاهای اساسی نداشته باشیم.
بهزاد باباخانی ضمن تأکید بر تقویت ساز و کارهای نظارتی برای کنترل قیمت کالاهای اساسی گفت: کمیته های متناظر در تمامی شهرستانها برای بازرسی و نظارت بر توزیع و عرضه مرغ گرم تشکیل شده است.
وی وظایف دستگاه های اجرایی را در مراحل مختلف تولید تا توزیع مرغ خاطرنشان ساخت و گفت: این سیستم نظارتی از کشتارگاه تا بازار و عرضه در خرده فروشی تعریف شده و باید این فرآیند به صورت دقیق پیگیری و نظارت شود.
وی افزود: یک تیم نظارتی قوی در هر شهرستان نیز متشکل از نماینده فرماندار و جهادکشاورزی، صمت، تعزیرات و دیگر دستگاه‌های نظارتی تشکیل شده است تا نظارت به صورت مستمر در کلیه مراحل و شهرستانها انجام شود.
معاون اقتصادی استاندار بر لزوم تدوین برنامه ریزی مطلوب در جهاد کشاورزی برای حوزه مرغ، عرضه دام، میوه و فرآورده های کشاورزی در فصل پاییز تأکید کرد و بیان داشت: با برآورد دقیق و کسب اطلاعات بازار باید پیش بینی های لازم برای جبران کاهش عرضه در برخی کالاها و محصولات انجام شود و هر زمان نیاز بود برای حمایت از مصرف کننده در بازار توزیع کالاهای اساسی را از ذخایر داشته باشند.
باباخانی با اشاره به تکالیف قانونی جهادکشاورزی برای نظارت بر تولید و عرضه گوشت مرغ، بر لزوم برنامه ریزی دقیق برای تامین این محصول طی ماه های آینده اشاره کرد و عنوان داشت: بر اساس گزارش دستگاه های متولی، ذخایر کافی مرغ منجمد در استان موجود است و در صورت نیاز توزیع خواهد شد.
به گفته وی فرآیند نظارت از کشتارگاه تا بازار بر اساس تکالیف دستگاهی مشخص است و دستگاه های اجرایی از جمله جهاد کشاورزی مکلف هستند نظارت دقیق داشته و متخلفین هم به تعزیرات حکومتی معرفی شوند.

لینک کوتاه : https://www.milkanonline.ir/?p=21365

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.