• امروز : دوشنبه - ۱۵ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : Monday - 5 May - 2025
1

رفع تنش آبی روستاهای استان کرمانشاه در مدت ۲ سال

  • کد خبر : 44789
  • 01 دی 1403 - 23:42
رفع تنش آبی روستاهای استان کرمانشاه در مدت ۲ سال

استاندار کرمانشاه گفت: تنش آبی روستاهای استان کرمانشاه حداکثر در مدت دو سال برطرف خواهد شد. به گزارش میلکان، دکتر منوچهر حبیبی در جلسه پیگیری پروژه‌های آبرسانی و راهسازی روستایی استان اظهار کرد: فاز اول تفاهم‌نامه آبرسانی به روستاهای استان کرمانشاه توسط قرارگاه محرومیت‌زدایی امام حسن (ع) اجرایی شده است تا با رفع تنش آبی، […]

استاندار کرمانشاه گفت: تنش آبی روستاهای استان کرمانشاه حداکثر در مدت دو سال برطرف خواهد شد.

به گزارش میلکان، دکتر منوچهر حبیبی در جلسه پیگیری پروژه‌های آبرسانی و راهسازی روستایی استان اظهار کرد: فاز اول تفاهم‌نامه آبرسانی به روستاهای استان کرمانشاه توسط قرارگاه محرومیت‌زدایی امام حسن (ع) اجرایی شده است تا با رفع تنش آبی، روستاها دارای آب شرب شوند.

استاندار کرمانشاه با بیان اینکه تفاهم‌نامه آبرسانی به ۸۶۰ روستای استان سه‌ساله است بیان کرد: در جلسه امروز برای تسریع در طرح آبرسانی هم‌اندیشی شد تا آبرسانی روستایی حداکثر در مدت دو سال با استفاده از منابع مالی استان، اعتبارات دفتر مقام معظم رهبری و اعتبارات قرارگاه محرومیت زدایی امام حسن مجتبی (ع) به اتمام برسد.

دکتر حبیبی اظهار امیدواری کرد که حداکثر در طی دو سال موضوع تنش آبی در روستاهای استان کرمانشاه حل و فصل شود تا در روستاها مشکلی برای تأمین آب شرب پایدار وجود نداشته باشد.

استاندار کرمانشاه با بیان اینکه ۵۰۰۰ کیلومتر راه روستایی در این استان وجود دارد گفت: ۴۰۰۰ کیلومتر از این راه ها متعلق به روستاهای بالای ۲۰ خانوار است که ۵۰۰ کیلومتر آن نیازمند بهسازی فوری است و در قالب تفاهم‌نامه با قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) پس از بهسازی راه‌ها، این روستاها از نعمت راه روستایی مناسب برخوردار خواهند شد.

دکتر حبیبی خاطرنشان کرد: برخی از راه‌های روستایی در مناطق مرزی، صعب العبور و سخت گذر قرار دارد که قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) در راستای محرومیت‌زدایی، آماده بهسازی راه‌های روستایی در این مناطق است تا ساکنان این روستاها از یک راه دسترسی قابل قبول برخوردار شوند.

در این جلسه که فرمانده قرارگاه نجف اشرف سپاه، معاون عمرانی استانداری، جانشین سپاه حضرت نبی اکرم (ص) و مدیران آب و فاضلاب و راهداری استان حضور داشتند، آخرین وضعیت اجرای توافقات استانداری کرمانشاه و قرارگاه محرومیت‌زدایی امام حسن مجتبی (ع) در دو محور آبرسانی و راهسازی روستایی بررسی و تصمیمات لازم برای تسریع و تکمیل آن‌ها اتخاذ شد.

در قرارداد استانداری کرمانشاه با قرارگاه محرومیت‌زدایی امام حسن مجتبی (ع) خدمت‌رسانی در حوزه‌های مختلفی توافق شده که رفع تنش آبی ۸۶۰ روستای استان، بهسازی ۴۵۰ کیلومتر و ترمیم ۱۵۰۰ کیلومتر راه روستایی از جمله آن‌هاست که بخشی از این توافق اجرایی شده است.

 

لینک کوتاه : https://www.milkanonline.ir/?p=44789
  • نویسنده : بهزاد خالوندی
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه اطلاع رسانی استانداری کرمانشاه
  • 76 بازدید
  • بدون دیدگاه

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.