• امروز : شنبه - ۱۴ تیر - ۱۴۰۴
  • برابر با : Saturday - 5 July - 2025
8
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت کشور:

دو هزار میلیارد تومان برای کرونا هزینه کرده ایم

  • کد خبر : 18694
  • 19 فروردین 1400 - 6:27

  مدیرعامل سازمان بیمه سلامت کشور اظهار کرد: سازمان بیمه سلامت ایران تا کنون ۲ هزار ميليارد تومان برای مقابله با کرونا هزینه کرده است. به گزارش میلکان آنلاین، محمد مهدی ناصحی روز پنجشنبه ۱۹ فروردین‌ماه در آئین تکریم و معارفه مدیران کل بیمه سلامت استان که به صورت ویدئو کنفرانس در سالن اجتماعات هتل […]

 

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت کشور اظهار کرد: سازمان بیمه سلامت ایران تا کنون ۲ هزار ميليارد تومان برای مقابله با کرونا هزینه کرده است.

به گزارش میلکان آنلاین، محمد مهدی ناصحی روز پنجشنبه ۱۹ فروردین‌ماه در آئین تکریم و معارفه مدیران کل بیمه سلامت استان که به صورت ویدئو کنفرانس در سالن اجتماعات هتل پارسیان کرمانشاه برگزار شد، گفت: ایران در خیلی از موارد سلامت جزو کشورهای برتر است، کرمانشاه نیز با این پیشینه تاریخی همواره یکی از استان های پیشران در کشور بوده است.

وی تصریح کرد: با وجود شرایط کرونا در کشور بر خود لازم دانستیم برای تشکر از زحمات دکتر مظفری و معرفی دکتر قادری در استان حضور پیدا کنیم.

ناصحی اظهارکرد: نظام سلامت با گستردگی که دارد یک پوشش ۴۲ میلیون نفری را در پنج صندوق بیمه ای فراهم کرده است.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت کشور، با اشاره به شرایط ناشی از حاکم شدن کرونا بر نظام سلامت کشور، بیان داشت: تا کنون۲ هزار میلیارد تومان برای کرونا هزینه کرده ایم.

وی تصریح کرد: برای تحقق این امر منابع مازادی نگرفته ایم و صرفا با صرفه جویی و مدیریت منابع این مهم را پوشش داده ایم.

ناصحی ادامه داد: نسخه الکترونیک که کرمانشاه هم وضعیت مناسبی در اجرای آن دارد در حال حاضر جزو اولویت های اصلی بیمه سلامت است.

وی افزود: تحقق این امر فواید بسیاری برای مدیریت منابع سلامت دارد که سیستم کنونی هزینه های غیر ضرور بر سلامت وارد آورده که باید ساماندهی شود.

وی گفت: همت همه دوستان در همه حوزه ها را می طلبد که این طرح ملی با قدرت انجام شود.

ناصحی در بخش دیگری از سخنان خود ضمن تقدیر از عملکرد دکتر مظفری مدیرکل سابق بیمه سلامت استان کرمانشاه، اظهارکرد: دکتر قادری با تمام توان و با تعامل مناسب با سایر دستگاه‌ها برای بهبود شرایط گام بردارند.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت کشور در خاتمه با اشاره به اینکه در حال حاضر کرونا فشار زیادی را به نظام سلامت کشور وارد کرده است، ابراز امیدواری کرد که با پوشش واکسن همگانی تا نیمه اول سال دیگر دغدعه آنچنانی در این خصوص نداشته باشیم.

لینک کوتاه : https://www.milkanonline.ir/?p=18694

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.