• امروز : جمعه - ۲۳ آذر - ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 13 December - 2024
5

شرکت ابزارسازان درمانگر واحد صنعتی نمونه سال۹۷ استان شد

  • کد خبر : 3897
  • 07 شهریور 1397 - 15:45

شرکت ابزارسازان درمانگر اولین شرکت دانش بنیان استان کرمانشاه است که از سال ۸۶ شروع به فعالیت کرده و با مدیران و کارکنان مجرب با وجود مشکلات و فشارهای اقتصادی و کم لطفی برخی از مدیران توانسته این مسیررا طی کند و همچنان در حال توسعه می باشد. در حال حاضر در این مجموعه ۸۳ […]

شرکت ابزارسازان درمانگر اولین شرکت دانش بنیان استان کرمانشاه است که از سال ۸۶ شروع به فعالیت کرده و با مدیران و کارکنان مجرب با وجود مشکلات و فشارهای اقتصادی و کم لطفی برخی از مدیران توانسته این مسیررا طی کند و همچنان در حال توسعه می باشد.
در حال حاضر در این مجموعه ۸۳ نفر به صورت مستقیم وغیر مستقیم مشغول به فعالیت هستند، همچنین در زمینه سرم سازی که تاکنون بیش از ۸۰ درصد پیشرفت داشته با اشتغالزایی ۱۴۴ نفر تا ۸ ماه آینده فعالیت خود را با برند جهانی مینروا شروع خواهد کرد.
مجموعه ابزارسازان درمانگر در سال های ۹۵،۹۶،۹۷ به عنوان واحد نمونه استان انتخاب شد و در سال ۹۶ به عنوان کارآفرین نمونه و برتر معرفی شدند.
علیرضا سالکی عضو بنیاد ملی نخبگان،دارای ۲۹ عنوان اختراع، ۱۷ مقاله علمی پژوهشی، سه عنوان کتاب، دارای مدال طلای اختراعات المپیاد جهانی آیپک سال ۲۰۱۲ ، مدال طلای اختراعات جهانی ۲۰۱۲ I.T.X،چندین سال پیاپی پژوهشگر برتر استان، چندین سال پیاپی فناور برتر استان و همچنین فناور برتر استان در سال ۹۵، صادر کننده به جهان اسلام در سال ۹۵ ، جهادگر برتر استان در سال ۹۶، مدیر جهادی برتر کشور در سال ۹۶ ،کاندید واحد نمونه کشور در سال ۹۷،عضو انجمن اهل قلم کشور، عضو انجمن مدیران صنایع استان، عضو هیئت رئیسه خانه صنعت استان، دارنده ی مقام های مختلف در چندین جشنواره بین المللی، نماینده نخبگان در استانداری، نماینده شرکت ها ی دانش بنیان در فن بازار استان می باشد.
مدیر عامل شرکت ابزار سازان درمانگر تصریح کرد:این مجموعه با وجود چالش ها و مشکلات زیادی که پشت سر گذاشته و مشکلات و مسائلی که در آینده با آن ها روبرو خواهد شد همچنان در بحث اشتغالزایی دارای اهمیت ویژه ای است چنانچه این مجموعه به بحث اشتغالزایی صرفا به شکل یک شعار نمی نگرد بلکه قوانینی را معرفی و ارائه می کند که میتوان به وسیله آن قوانین، چالش ها و مشکلاتی که در این زمینه وجود دارند را حل کرد.
علیرضا سالکی بیان داشت:در جامعه ما افراد اطلاعات دقیقی از وظایف نمایندگان مجلس ندارند که این امر باعث میشود سرگرم مسائل حاشیه ای شوند. یک سری دستورالعمل هایی وجود دارد که باید به عنوان قانون تصویب شوند و این مصوبه و قانون شدن وظیفه ی نماینده مجلس است. اما متاسفانه نمایندگان مشغول مسائل و موضوعاتی می شوند که هیچ ارتباطی با وظایفشان ندارد، بنابراین امثال مجموعه‌های دانش بنیان مثل مجموعه ما ، هرگز نمی توانند قوانین و مصوباتی که باعث رشد و آینده سازیشان می شود را مطرح کنند و مجوز آن را از مجلس دریافت کنند. قصد من این نیست که صرفا از مشکلات بگویم ولی متاسفانه مسئولین در پی دریافت راهکارها و اجرایی کردن آنها از سوی ما نیستند و این امر باعث می شود که شهر ما نتواند مانند شهرهای تهران، اصفهان و… به یک شهر صنعتی تبدیل شود.
وی افزود:ما به کرات در مطبوعات و رسانه های جمعی و گروهی مشاهده میکنیم که مسئولین شعار می دهند که ما طبق نظر مقام رهبری از کالای ایرانی حمایت می‌کنیم اما متاسفانه فقط می شنویم و عملی از ایشان نمی بینیم. چیزی که ما تا به امروز در عمل از مسئولین استان دیده ایم کم لطفی‌هایی نسبت به صنعت و تولید بوده. شاید هم تا حدودی حق داشته اند چون ابراز میکنند که قوانین دست و پای آنها را بسته است و با توجه به شرایط کنونی جامعه باید به سمتی برویم که این قوانین تغییر پیدا کند.
سالکی در اشاره به بحث حمایت از کالای ایرانی گفت:حمایت از تولید داخلی بدون تغییر قوانین ممکن نیست چراکه در آخر مدیر و کارشناس واحد مربوطه از حمایت شما سر باز زده چون از سوی سازمان بازرسی تخلف محسوب می شود،قوه های نظارتی در کشور عرصه را هر لحظه بر تولیدکنندگان و دوایری که بر امر صنعت دخالت دارند تنگ تر می کند و این موضوع تا زمانی که به واسطه اصلاح قوانین و مصوبه جدید در مجلس به عنوان تغییر قوانین تسهیل نشوند مطمئنا هیچ رشد و شکوفایی در امر صنعت به آن معنا که باید صورت نمی گیرد و این مسئله می طلبد که ما از نمایندگان مجلس استفاده بهینه تری داشته باشیم،ایرادات نشسته بر راه صنعت را به گوش آن ها برسانیم تا بتوانند با اصلاح قوانین و تدوین آن راه گشای این معضلات باشند تا ارگان های نظارتی ،کارشناسان و مدیران بانک ها را تحت فشار قرار ندهند که این امر باعث رانت و هزاران مشکل دیگر نشود چراکه هر زمان فشارهایی از سوی دوایر نظارتی باشد برای راه نجات اتفاق های دیگری می افتد.
مدیر شرکت ابزارسازان درمانگر با اشاره به نقش بانک ها در حمایت از صنعتگران گفت: بانک ها که با کوچکترین تغییر در وضع جامعه فعلی خرید و فروش و وضعیت بازار را تحت شعاع قرار می دهند و تاثیر چشمگیری در اقتصاد جامعه دارند.آن ها مشارکت و همیاری لازم را انجام نمی دهند و درموقع لازم پول را به صنعتگران نمی‌رسانند. وقتی زمان را از پول صنعتگر بگیریم عملا نمی توانیم کمکی به او بکنیم و صنعتگر را در ریسک قرار میدهیم و بانک هم غافل از این است که با این از بین بردن زمان پول برای صنعتگر خودش را هم در ریسک قرار می دهد.
وی در خصوص بحث تحریم ها و بالا رفتن نرخ ارز خاطر نشان ساخت: اگر از زاویه دیگری به تحریم ها و بالا رفتن نرخ دلار نگاه کنیم به آن معناست که واردات مقرون به صرفه نبوده و الان بهترین شرایط برای رشد و تولید داخلی است و می طلبد که مسئولین و ارگان های دولتی و ارگان های سرمایه گذاری بر روی امر صنعت داخلی متمرکز شوند تا بتوان به رشد و شکوفایی مطلوب رسید.
وی افزود: بالا بودن نرخ دلار بهترین زمان برای صادرات است. البته ایراداتی بر سر راه وجود دارد مانند دلال هایی که بوجود آمده و با پول ایرانی خرید و فروش را انجام می دهند،تولیدکنندگان باید زیرک باشند تا شرایط بهینه و بازار بهتر را برای ارز آوری کشف کنند.همچنین در بحث صادرات راه‌ها برای شرکت ها باید بازتر شود و کمک‌های معنوی مانند ایجاد تعامل و ارتباط بین شرکت ها،بویژه شرکت های دانش بنیان با کمپانی های بازرگانی خارج از کشور و کشور های حاشیه ای که غالبا مصرف کننده هستند مانند، عراق، افغانستان، پاکستان، آذربایجان، روسیه، عمان رای زنی هایی صورت گیرد که الان وقت ارز آوری است و بحث خروج ارز نیست.
وی بیان داشت: انتظار نمی رود که مواد اولیه ای که در کشور تولید می شود به طور میانگین افزایش قیمت ۲۰۰ الی ۳۰۰درصدی را داشته باشد،باید قوای تعزیراتی و نظارتی بر تولید مواد اولیه ای که در کارخانه های کشور تولید می شوند دخالت و نظارت مستقیم داشته باشند تا نتوانند به دلایل نامعلوم و بدون کنترل افزایش قیمت چندین برابر پیدا کنند.
وی تصریح کرد: محصولات شرکت دانش بنیان ابزارسازان درمانگر به چند کشور صادر و در کشور خودمان نیز توزیع می‌شود، اما در خود استان کرمانشاه که تولیدکننده هستیم و قطعا قیمت پایین تری برای استان دارد متاسفانه دانشگاه علوم پزشکی که مصرف کننده محصولات ما هستند براساس قانون عدم برگزاری مناقصات برای محصولات انحصاری هیچگونه عقد قراردادی با شرکت ما نداشته و این امر کم لطفی مدیران نسبت به شرکت های دانش بنیان و حمایت از کالاهای استان خودمان است.
وی گفت:مسئله بعدی این است که هیچ گونه قوانینی در حمایت از کارفرما وجود ندارد، کارگر و کارمند خودش ضامن بقای حضورش در نزد کارفرما است از طرفی یک کارفرما هرگز حاضر نیست که کارگر خوب خود را تحت هیچ شرایطی از دست بدهد چون برای سیستم کارفرما بهره وری دارد بنابراین کارفرما از کارگر یا کارمند خود از لحاظ مالی و یا امنیت شغلی حمایت همه جانبه دارد. از طرفی برخی از کارگران که اهل کار نیستند و با سهل انگاری گاها ضرری هم به کارفرما می رسانند و به سمت قوانین می روند و این قوانین هم از آنها حمایت همه جانبه می کند و به کارفرما ضرر می زند.
بنابراین ما می توانیم مشاورانی برای ارگان‌های مرتبط دولتی باشیم، که این بازخوردها را به مسئولین رده بالاتر اطلاع دهند و با تکمیل قوانین بتوانیم به صنعت و صنعتگر کمک کنیم.
سالکی با بیان اینکه مسلما مشکلات و مسائل دیگری هم وجود دارد و من به شخصه حاضرم هرگونه کمک و همفکری که لازم است را با ارگان های مربوطه انجام دهم اظهار امیدواری کرد که استان ما هم بتواند جزء یکی از استان های موفق و صنعتی ایران باشد.

لینک کوتاه : https://www.milkanonline.ir/?p=3897

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.