نائب رئيس اتاق بازرگاني کرمانشاه در اجلاس اتاق هاي بازرگاني کشورهاي دي هشت که در کشور ترکيه برگزار شد، گفت: سرمايه گذاري در استان کرمانشاه، توجيه پذير و سودمند است:
نلسون حضرتي با اشاره به رقابت گسترده و تنگاتنگ در فضاي جديد اقتصاد جهاني، گفت: يکي از مفيدترين و موثرترين راههاي توسعه و رشد اقتصادي کشورها همگرايي ها و پيمان هاي منطقه اي است که با حذف محدوديت هاي تجاري بين کشورها ي عضو، راه را هموار کرده و به گسترش روابط اقتصادي و تجاري مي انجامد.
وي ادامه داد: هفت برابر شدن حجم تجارت کشورهاي D8 از سال ۱۹۹۷ تا کنون، نشان دهنده موفقيت اين پيمان است.
نائب رئيس اتاق بازرگاني کرمانشاه از بحران هاي سياسي که امروز گريبانگير کشورهاي اسلامي است نيز ياد کرد و افزود: اين بحران ها يکي از مشکلات پيش رو است که موانعي در همه زمينه ها از جمله روابط اقتصادي کشورها ايجاد کرده است.
حضرتي ابراز اميدواري کرد با رفع اين بحران ها و ايجاد صلح و آرامش، فضاي امن تر و مساعدتري براي پيشرفت کشورهاي در حال توسعه اسلامي ايجاد شود..
هدف گذاري ارزش دلاري ۵۰۰ بيليون دلار براي حجم مبادلات D8 به گفته وي، افق روشني است که تنها در سايه تلاش و تعامل بخش خصوصي و دولتي کشور ها با محوريت حمايت همه جانبه از فعالان عرصه توليد و اقتصاد دست يافتني خواهد بود..
نائب رئيس اتاق بازرگاني کرمانشاه يادآوري کرد: اميد است با تعامل بيشتر بخش هاي خصوصي و دولتي به نتايج مطلوب تر در راستاي اهداف تبيين شده اين گروه ، افزايش توان رقابتي کشور هاي عضو وافزايش ثروت و بهبود سطح کيفي معيشت در کشورهاي اسلامي باشيم.
با نگاهي به ساختار توليد و تجارت کشورهاي عضو گروه D8 حضرتي خاطرنشان کرد: برخي از آنها صادرکننده نفت و متکي به درآمدهاي آن هستند و برخي درآمد متوسط دارند مي توان پي برد که در هر هشت کشور بخش خدمات بيشترين سهم را به خود اختصاص داده است.
وي معتقد است پس از بخش خدمات، صنعت و کشاورزي نيز بيشترين سهم ها را دارند.
حضرتي افزود: در صورت اطلاع رساني مناسب توانمندي هاي اقتصادي کشورهاي عضو،حل برخي از موانع تعرفه اي و تسهيل در صدور رواديد براي شهروندان و همچنين تامين نيازهاي کالايي و خدماتي از کشورهاي عضو مي توان ضمن غلبه بر مشکلات، از پتانسيل هاي بي نظير اين کشورها براي توسعه و تحکيم روابط فيمابين و استفاده از فرصت هاي مختلف اقتصادي و گردشگري بهترين بهره را برد.
نائب رئيس اتاق بازرگاني کرمانشاه در ادامه با اشاره به صنعت توريسم و گردشگري، خاطرنشان کرد: با توجه به مشترکات فرهنگي اسلامي کشورهاي عضو گروه،به نظر مي_رسد ايجاد تسهيلات رواديدي به رونق صنعت گردشگري،ارزآوري براي تک تک کشورها و ايجاد روابط مستحکم تر فرهنگي و اقتصادي کمک شاياني خواهد کرد.
به گفته اين کارشناس مسائل اقتصادي، هريک از کشورهاي عضو گروه داراي ويژگي هاي گردشگري خاص خود مي باشند که در صورت وجود چنين تسهيلاتي جذابيت بيشتري براي گردشگر ايجاد مي_گردد.
حضرتي به ويژگي هاي کشور ايران هم اشاره کرد و گفت:ايران با آب و هواي چهار فصل و مطبوع داراي جاذبه هاي طبيعي، فرهنگي اسلامي، تاريخي و باستاني بسياري است و در اين بين استان تاريخي كرمانشاه همچون ديگر نقاط كشور كهنسال ما، آثاري از روزگار مجد و عظمت ايران را در سينه كوه ها و پهن دشت هاي خود محفوظ كرده است .
نائب رئيس اتاق بازرگاني کرمانشاه اظهار کرد: برخلاف ساير نقاط ايران كه به صورت مقطعي سکونت داشته اند، اين استان بدون وقفه در ادوار مختلف تاريخ سکونتگاه بوده است. شواهد و مدارك باستان شناختي نشان مي دهد اين منطقه از اولين زيستگاه هاي انسان اوليه به شمار مي رفته و يكي از مراكز مهم جمعيتي در زاگرس مياني محسوب مي شده است .
حضرتي يادآوري کرد: وجود صدها اثر تاريخي و باستاني، آثار طبيعي، مساجد، تکايا و زيارتگاهها مويد اهميت اين منطقه در طول دوران تاريخ مي باشد.
وي افزود: در بخش اقتصادي استان کرمانشاه، دروازه ورود به بازارهاي کشور عراق مي باشد به نحوي که بيش از نيمي از صادرات ايران به اين کشور از طريق مرزهاي اين استان انجام مي گيرد.
به گفته اين کارشناس مسائل اقتصادي، در حقيقت کرمانشاه محوريت يک بازار ۶ ميليوني در ايران و ۱۰ ميليوني در عراق را دارد. لذا سرمايه گذاري در اين استان توجيه پذير و سودمند ارزيابي مي_شود.
نائب رئيس اتاق کرمانشاه در اجلاس اتاق هاي بازرگاني کشورهايD8:
سرمايه گذاري در کرمانشاه سودمند و توجيه پذير است
نائب رئيس اتاق بازرگاني کرمانشاه در اجلاس اتاق هاي بازرگاني کشورهاي دي هشت که در کشور ترکيه برگزار شد، گفت: سرمايه گذاري در استان کرمانشاه، توجيه پذير و سودمند است: نلسون حضرتي با اشاره به رقابت گسترده و تنگاتنگ در فضاي جديد اقتصاد جهاني، گفت: يکي از مفيدترين و موثرترين راههاي توسعه و رشد اقتصادي […]
لینک کوتاه : https://www.milkanonline.ir/?p=335
- ارسال توسط : ظهور
- 1361 بازدید
- بدون دیدگاه