مدیر شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه کرمانشاه گفت: در راستای کنترل و مقابله با قاچاق فرآورده های نفتی گشت های مشترکی با پلیس امنیت اقتصادی، صمت، تعزیرات حکومتی، راهداری و حمل و نقل جاده ای، جهاد کشاورزی انجام خواهد شد.
به گزارش میلکان، پیمان بهرامی در نخستین جلسه کارگروه پیشگیری و مبارزه با قاچاق سوخت افزود: تمهیدات لازم برای کاهش قاچاق سوخت در استان اندیشیده شده که از سازمان های متولی انتظار می رود همکاری لازم را در این خصوص با شرکت متبوع داشته باشند.
وی در خصوص واگذاری سوخت به عنوان مشوق های حمایتی به مصرف کنندگان اظهار کرد: با توجه به ناترازی تولید و مصرف از طرح اینگونه موارد خوداری شود.
به گفته بهرامی در جلسه مذکور مقرر شد تا از تحویل سوخت و معرفی تراکتورهای مدل ۷۰ و ماقبل به پلیس راهور جهت پلاک گذاری جلوگیری بعمل آید.
نخستین جلسه کارگروه پیشگیری و مقابله با قاچاق و عرضه خارج از شبکه فرآورده های نفتی با حضور اعضاء در سالن کنفرانس شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه کرمانشاه برگزار شد.