به گزارش میلکان آنلاین، سردار “علی اکبر جاویدان” اظهار داشت: ماموران انتظامی “کرمانشاه” حین گشت زنی به یک دستگاه وانت نیسان که با سرعت زیادی در حال خروج از شهر بود، مشکوک شدند.
وی ادامه داد: ماموران پس از مدتی تعقیب و گریز موفق شدند در نزدیکی شهر “ماهی دشت” از توابع شهرستان کرمانشاه خودروی متواری را متوقف و بازرسی های لازم را به عمل آورند.
فرمانده انتظامی استان کرمانشاه یادآوری کرد: در بازرسی های انجام شده ۲۰ دستگاه گوشی تلفن همراه، ۵۸ عدد لوازم خانگی نظیر تلویزیون، آبگرمکن و بخاری گازی، پتو، انواع شیرآلات و حدود ۴۵ هزار عدد انواع لوازم آرایشی قاچاق کشف شد.
سردار جاویدان، ارزش محموله قاچاق کشف شده را طبق نظر کارشناسان ۵ میلیارد ریال ذکر کرد و گفت: در این راستا راننده خودرو دستگیر و برای صدور حکم لازم تحویل مراجع قضائی شد.
وی همچنین با اشاره به اینکه در ۱۰ ماهه امسال بالغ بر ۱۸۷ میلیارد تومان کالا و احشام قاچاق در استان کرمانشاه کشف شده، از رشد ۱۵۴ درصدی ارزش کشفیات انجام شده نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد.#