• امروز : یکشنبه - ۱۴ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : Sunday - 4 May - 2025
8
رییس پلیس راه:

همه راه‌های استان کرمانشاه لغزنده است، رانندگان احتیاط کنند

  • کد خبر : 22784
  • 01 اسفند 1400 - 11:59

رییس پلیس راه استان کرمانشاه با اشاره به بارش باران در محورهای ارتباطی گفت: بر اثر این بارش‌ها، همه راه‌های استان لغزنده است و همین موضوع می‌طلبد رانندگان در هنگام ترددهای برون و درون شهری نهایت احتیاط را داشته باشند. به گزارش میلکان آنلاین به نقل از ایرنا: سرهنگ کیخسرو دستغیب روز یکشنبه  اعلام کرد: […]

رییس پلیس راه استان کرمانشاه با اشاره به بارش باران در محورهای ارتباطی گفت: بر اثر این بارش‌ها، همه راه‌های استان لغزنده است و همین موضوع می‌طلبد رانندگان در هنگام ترددهای برون و درون شهری نهایت احتیاط را داشته باشند.

به گزارش میلکان آنلاین به نقل از ایرنا: سرهنگ کیخسرو دستغیب روز یکشنبه  اعلام کرد: بارش باران که از روز گذشته آغاز شده و همچنان در اکثر مناطق با شدت ادامه دارد باعث لغزندگی سطح جاده‌ها شده است.

وی ادامه داد: بارش در جاده‌های مناطق مرکزی و شرقی استان از شدت بیشتری برخوردار بوده و همین موضوع باعث تجمیع آب باران در بخش‌هایی از این راه‌ها و مشکلاتی برای تردد وسایل نقلیه شده است.

سرهنگ دستغیب با بیان اینکه آبگرفتگی جاده‌ها باعث کندی حرکت شده است، تاکید کرد: در جاده‌های مرتفع و نزدیک به رودخانه ها نیز شاهد مه گرفتگی هستیم که رانندگان باید در این مسیرها بیشتر دقت کرده و احتیاط داشته باشند.

رییس پلیس راه استان کرمانشاه همچنین از بارش مقطعی و خفیف برف در گردنه‌های استان هم خبر داد و گفت: در چنین شرایطی رانندگان لازم است نسبت به سالم بودن لاستیک وسیله نقلیه خود اطمینان حاصل کرده و وسایل ضروری از جمله زنجیر چرخ همراه داشته باشند.

وی اظهار کرد: پرهیز از سرعت و سبقت غیرمجاز یکی دیگر از مواردی است که رانندگان حتما در این شرایط جوی هنگام رانندگی در جاده باید مدنظر داشته و به توصیه‌های پلیس عمل کنند.

لینک کوتاه : https://www.milkanonline.ir/?p=22784

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.