• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : Sunday - 23 November - 2025
4

مهارت آموزی بالغ بر یک میلیون و 200 هزار سرباز

  • کد خبر : 36231
  • 30 خرداد 1402 - 21:08
مهارت آموزی بالغ بر یک میلیون و 200 هزار سرباز

مشاور عالی قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه ستادکل نیروهای مسلح گفت: از سال 96 تا ابتدای امسال بالغ بر یک میلیون و 200 هزار سرباز تحت آموزش های مهارت آموزی قرار گرفته و موفق به دریافت گواهینامه پایان دوره شده اند. به گزارش میلکان؛ سردار “موسی کمالی” در قرارگاه مهارت آموزی کارکنان وظیفه که […]

مشاور عالی قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه ستادکل نیروهای مسلح گفت: از سال 96 تا ابتدای امسال بالغ بر یک میلیون و 200 هزار سرباز تحت آموزش های مهارت آموزی قرار گرفته و موفق به دریافت گواهینامه پایان دوره شده اند.

به گزارش میلکان؛ سردار “موسی کمالی” در قرارگاه مهارت آموزی کارکنان وظیفه که در سالن جلسات دفتر فرماندهی انتظامی کرمانشاه برگزار شد، اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب بیش از 200 تدبیر و فرمان را در حوزه سربازی چه در بحث حفظ و نگهداشت و چه در بحث آموزش و توانمندسازی آن ها ابلاغ فرموده اند.

وی ادامه داد: با توجه به همین تاکیدات رهبر معظم انقلاب بود که سال 96 قرارگاهی برای توانمندسازی سربازان وظیفه تشکیل و عمل به رهنمودها و تدابیر معظم له به صورت جدی در دستور کار قرار گرفت.

سردار کمالی با بیان اینکه جوانان این مملکت حدود 17 تا 24 ماه از بهترین دوران عمر خود را در اختیار نیروهای مسلح هستند و خدمت مقدس سربازی را سپری می کنند، تصریح کرد: تا پیش از سال 96 و تشکیل قرارگاه بیش از 12 میلیون نفر خدمت سربازی خود را انجام دادند بدون اینکه حرفه یا مهارتی را بیاموزند.

مشاور عالی قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه ستادکل نیروهای مسلح ادامه داد: این درحالیست اگر به بحث آموزش و مهارت سربازان در طول این سال ها توجه می شد امروز می توانستیم ادعا کنیم 12 میلیون نیروی ماهر و آموزش دیده داریم اما خب متاسفانه این اتفاق رخ نداد.

وی با بیان اینکه با تشکیل قرارگاه مهارت آموزی، قرار شده سربازان در طول دوران خدمت مقدس سربازی حداقل یک مهارت را فرا گیرند، خاطرنشان کرد: قطار مهارت آموزی در ستاد کل نیروهای مسلح به راه افتاده و قرار است تمامی سربازان در این قطار جای گرفته و آموزش های لازم را فرا گیرند.

سردار کمالی افزود: در طرح مهارت آموزی، سربازان وظیفه 2 نوع آموزش را فرا خواهند گرفت که اولین آن شامل آموزش های عمومی در حوزه های سبک زندگی، کسب و کار، سوادمالی، سواد رسانه ای و امداد و نجات و دومین آن هم آموزش های تخصصی در حوزه ای که علاقه و استعداد آن را دارند، خواهد بود.

این مقام عالی رتبه نظامی یادآوری کرد: برای این کار با سازمان های مسئول و آموزش دهنده نیز هماهنگی های لازم صورت گرفته و هزینه این آموزش ها توسط دولت و نیروهای مسلح به آن ها پرداخت شده است، آموزش هایی که بر خلاف برخی ادعاها هیچ بار اضافه ای به آن ها تحمیل نکرده است.

وی همچنین با اشاره به تشکیل کارگروه هایی در سراسر کشور در راستای مهارت آموزی کارکنان وظیفه، یادآوری کرد: ریاست آن در استان ها بر عهده معاون اقتصادی استانداری و دبیری آن هم با ستاد فرماندهی انتظامی و مشخصا معاونت وظیفه عمومی قرار دارد.

سردار کمالی در پایان با بیان اینکه اهتمام خوبی در کرمانشاه برای مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح وجود دارد، ابراز امیدواری کرد با فراگیرتر شدن بحث آموزش و مهارت، در آینده شاهد باشیم هر سربازی که خدمت مقدس سربازی را به پایان می رساند دارای یک مهارت خاص شده و می تواند مشغول کار شود.

لینک کوتاه : https://www.milkanonline.ir/?p=36231

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.