• امروز : سه شنبه - ۱۰ تیر - ۱۴۰۴
  • برابر با : Tuesday - 1 July - 2025
0
استاندار کرمانشاه تاکید کرد:

 شناسایی سه همت دارایی مازاد در استان کرمانشاه/ همه دستگاه‌های دولتی باید دارایی‌های مازاد خود را معرفی کنند

  • کد خبر : 48238
  • 10 تیر 1404 - 17:01
 شناسایی سه همت دارایی مازاد در استان کرمانشاه/ همه دستگاه‌های دولتی باید دارایی‌های مازاد خود را معرفی کنند

استاندار کرمانشاه با اشاره به شناسایی سه همت دارایی مازاد در استان کرمانشاه گفت: این عدد معادل ۴۵ درصد از کل اعتبارات عمرانی سال ۱۴۰۴ استان است. به گزارش میلکان، دکتر منوچهر حبیبی در کارگروه مولدسازی دارایی‌های دولت در کرمانشاه با تسلیت ایام سوگواری محرم،  بر لزوم تسریع در روند مولدسازی دارایی‌های دولت در استان تأکید […]

استاندار کرمانشاه با اشاره به شناسایی سه همت دارایی مازاد در استان کرمانشاه گفت: این عدد معادل ۴۵ درصد از کل اعتبارات عمرانی سال ۱۴۰۴ استان است.

به گزارش میلکان، دکتر منوچهر حبیبی در کارگروه مولدسازی دارایی‌های دولت در کرمانشاه با تسلیت ایام سوگواری محرم،  بر لزوم تسریع در روند مولدسازی دارایی‌های دولت در استان تأکید کرد و آن را ظرفیتی بی‌نظیر برای تأمین منابع مالی پروژه‌های عمرانی دانست.

وی با بیان اینکه این اقدام یک فرصت ارزشمند برای استان است، گفت: ما در شرایطی قرار داریم که اعتبارات دولتی کفاف نیازهای دستگاه‌های اجرایی و پیشبرد مطلوب پروژه های عمرانی را نمی‌دهد و مولدسازی می‌تواند به‌عنوان راهکار مکمل، منابع مالی قابل توجهی را در اختیار استان قرار دهد.

وی با اشاره به شناسایی سه همت (سه هزار میلیارد تومان) دارایی مازاد در استان کرمانشاه عنوان کرد: این عدد معادل ۴۵ درصد از کل اعتبارات عمرانی سال ۱۴۰۴ استان است و در صورت اقدام سریع، می‌توانیم با بهره‌گیری از این ظرفیت، پروژه‌های بسیاری را به سرانجام برسانیم.

استاندار کرمانشاه همچنین خواستار همکاری حداکثری دستگاه‌های اجرایی و نهادهایی چون ثبت اسناد، کمیسیون‌ ماده پنج و کمیته‌های فنی شهری و روستایی شد و تأکید کرد: این دستگاه‌ها مکلفند در راستای تحقق اهداف مولدسازی نهایت تسهیل‌گری را به عمل آورند.

مدیر ارشد استان از عملکرد مثبت برخی دستگاه‌ها از جمله آموزش و پرورش، جهاد کشاورزی، دانشگاه علوم پزشکی، دانشگاه رازی، اداره کل بهزیستی و شرکت پست در این زمینه تقدیر کرد و گفت: سایر دستگاه‌ها نیز باید پای کار بیایند و از املاک مازاد خود برای تأمین منابع استفاده کنند.

دکتر حبیبی همچنین به ظرفیت برخی دستگاه‌ها از جمله آب منطقه‌ای، آبفا، برق منطقه‌ای و … اشاره و تصریح کرد: از این پس یکی از شاخص‌های تخصیص اعتبارات عمرانی به دستگاه‌ها، میزان عملکرد آن‌ها در حوزه مولدسازی خواهد بود لذا همه مدیران باید این موضوع را به‌عنوان یک اولویت راهبردی دنبال کنند.

وی در پایان بر برگزاری منظم و هفتگی کارگروه مولدسازی دارایی‌های دولت در استان تأکید کرد و گفت: این کارگروه باید به صورت جدی، عملیاتی و با پیگیری مستمر به وظایف خود ادامه دهد تا شاهد تسریع در توسعه استان باشیم.

 

لینک کوتاه : https://www.milkanonline.ir/?p=48238

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.