استاندار کرمانشاه گفت: برای تحقق شعار سال باید همه دستگاه های اجرایی پای کار بیایند و از همه ظرفیت های ممکن برای تسهیل امور تولیدکنندگان و رفع موانع استفاده و مسیر اشتغالزایی را برای توسعه پایدار ادامه دهند.
به گزارش میلکان آنلاین؛ هوشنگ بازوند در جلسه بررسی برخی موانع و محدودیت فراروی سرمایه گذاران حوزه معدن گفت: در سالی که که به نام «تولید، پشتیبانیها و مانعزداییها» مزین شده مدیران باید کارها را تسریع و امور اداری را تسهیل کنند تا اقدامات مربوط به سرمایه گذاری، کارآفرینی و افزایش تولید گسترش یابد زیرا جذب سرمایه گذاری با رایزینی ها و پیگیری های فراوان به دست می آید و نباید چنین فرصت هایی را با به دلیل تاخیر در انجام فرآیندها از دست بدهیم.
وی افزود: مدیران وظیفه دارند نهایت اهتمام خود را برای افزایش تولید، اشتغال و سرمایه گذاری بکار گیرند و با تمام جدیت به دنبال رفع مشکلات و موانع موجود باشند.
مدیر ارشد استان تأکید کرد: تحقق شعار سال مستلزم پیگیری و تلاش دوچندان است و مدیران فکر نکنند که اهداف با نصب بنر و تابلو تحقق می یابد، بلکه باید در عمل به دنبال رفع موانع و مشکلات بر سر راه تولید اشتغال و سرمایه گذاری باشند زیرا وظیفه و هدفی غیر از خدمت به مردم نداریم.
مقام عالی استان ادامه داد: چانچه مدیری بخواهد در اجرای کارها و افزایش تولید تلاش و نقشی موثر نداشته باشد، حتماً عملکرد چنین مدیری را به وزارتخانه مربوطه گزارش خواهیم کرد و با مدیر هم برخورد می کنیم زیرا تحقق شعار سال در گرو اتخاذ تصمیم گیری های راهبردی و با درایت است و باید مسوولین نقشی آفرینی مثبت داشته باشند.
وی در ادامه با اشاره به توانمندی ها و شرایط ویژه شرکت فاتح صنعت برای سرمایه گذاری در استان گفت: کسب رضایت مدیران این شرکت برای سرمایه گذاری در استان پس از رایزینی های فراوان با وزارتخانه های مختلف به ویژه وزارتخانه نفت صورت گرفته است لذا مدیران باید تسهیل کننده کارها و برنامه های مربوط به این نوع سرمایه گذاری در استان باشند و موانع و مشکلات بر سرراه اجرای آن را با قاطعیت و پیگیری ویژه برطرف کنند.
استاندار کرمانشاه اظهار داشت: مدیران شرکت فاتح صنعت در کشور بیش از ۵ هزار شغل ایجاد کرده اند لذا همه نهایت تلاش خود را برای اشتغال و افزایش تولید در استان بکار گیریم.