• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : Sunday - 21 September - 2025
9

سند راهبردی سلامت نان کرمانشاه تا پایان سال تنظیم می‌شود

  • کد خبر : 16160
  • 15 دی 1399 - 6:40

فرنگیس صفری- گروه اجتماعی مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از تنظیم سند راهبردی سلامت نان استان تا پایان سال جاری خبر داد و گفت: رسالت ما در این سند فراهم‌سازی شرایط مطلوب تولید، عرضه، نگهداری و مصرف نان سالم برای آحاد جامعه است. به […]

فرنگیس صفری- گروه اجتماعی

مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از تنظیم سند راهبردی سلامت نان استان تا پایان سال جاری خبر داد و گفت: رسالت ما در این سند فراهم‌سازی شرایط مطلوب تولید، عرضه، نگهداری و مصرف نان سالم برای آحاد جامعه است.

به گزارش خبرنگار میلکان آنلاین؛دکتر شهریار مستوفی افزود: باتوجه به اهمیت نان و نقش آن در سفره مردم و تامین ۶۰ درصد از انرژی روزانه و ۳۹ درصد از پروتئین مورد نیاز بدن، باید دسترسی آحاد جامعه در تمام اوقات به نان سالم و با کیفیت تغذیه ای مناسب در تدوین این سند مدنظر قرار گیرد.

او گفت: وضعیت کنونی نان از نظر شاخص‌های حسی، تغذیه‌ای و بهداشتی با وضعیت مطلوب فاصله دارد که امیدواریم با مشارکت همه دستگاه‌ها و نهادهای متولی در این زمینه در سال ۱۴۰۰ بسیاری از این مشکلات رفع شود.

مستوفی اظهار داشت: مطالعه در خصوص دیدگاه عموم مردم در مورد وضعیت کلی نان در استان سودمند است و باید با همکاری سایر دستگاه ها اطلاعات کافی از نظرات مردم و کارشناسان جمع آوری شده و از آن به عنوان زیربنای تنظیم سند نان استفاده شود.

وی تصریح کرد: جلسات کارشناسی برای تنظیم سند نان استان تا پایان سال جاری به طور مداوم برگزار خواهد شد و با همفکری سایر دستگاه ها این سند مهم تنظیم می‌شود.

لینک کوتاه : https://www.milkanonline.ir/?p=16160

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.