• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : Thursday - 11 December - 2025
0
نخستین همایش رتبه‌بندی بنگاه‌های کوچک و متوسط کشور؛

روغن حیوانی کرمانشاهی ادیب به عنوان واحد برتر کشوری معرفی شد

  • کد خبر : 50300
  • 20 آذر 1404 - 16:47
روغن حیوانی کرمانشاهی ادیب به عنوان واحد برتر کشوری معرفی شد

شرکت روغن حیوانی کرمانشاهی ادیب در نخستین دوره همایش ملی رتبه‌بندی بنگاه‌های کوچک و متوسط کشور (SME100) به عنوان واحد برتر معرفی شد و گواهینامه SME100 به اسکندر احمدی، مدیرعامل این شرکت، اعطا گردید. این همایش با حضور معاون اول رئیس‌جمهور، وزیر صنعت، معدن و تجارت، رئیس اتاق بازرگانی ایران، رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای […]

شرکت روغن حیوانی کرمانشاهی ادیب در نخستین دوره همایش ملی رتبه‌بندی بنگاه‌های کوچک و متوسط کشور (SME100) به عنوان واحد برتر معرفی شد و گواهینامه SME100 به اسکندر احمدی، مدیرعامل این شرکت، اعطا گردید.

این همایش با حضور معاون اول رئیس‌جمهور، وزیر صنعت، معدن و تجارت، رئیس اتاق بازرگانی ایران، رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، معاون وزیر و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران و جمعی از مدیران ارشد دولت در مرکز همایش‌های بین‌المللی سازمان صدا و سیما برگزار شد.
روغن حیوانی کرمانشاهی ادیب تنها واحد تولیدی صنایع غذایی استان کرمانشاه است که علاوه بر موفقیت کشوری، در پاییز ۱۴۰۴ همزمان موفق به کسب تندیس روز جهانی غذا و روز جهانی استاندارد به عنوان واحد نمونه تولیدی استان نیز شد.
اسکندر احمدی در گفت‌وگو با خبرنگار میلکان اظهار داشت: روغن‌های حیوانی کرمانشاهی ادیب حاصل جمع‌آوری روغن حیوانی عشایر غرب کشور است و برای جمع‌آوری آن از امکانات پیشرفته و دستگاه‌های تمام اتوماتیک و مدرن، بدون دخالت دست انسان استفاده می‌شود.
وی با اشاره به اینکه کارخانه تحت نظارت سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت فعالیت دارد، افزود: محصولات فرآوری شده در قوطی‌های بزرگ و کوچک با شناسه بهداشت وارد بازار می‌شوند.
وی همچنین توضیح داد که کارخانه روغن‌های حیوانی ادیب با اشتغال‌زایی مستقیم برای ده نفر و غیرمستقیم برای ده‌ها نفر، تولید ماهیانه آن ۲۰ تن و سالیانه ۲۴۰ تن است که بخش عمده آن با همکاری مسئولین به کشورهای همسایه صادر می‌شود.
شرکت روغن حیوانی ادیب یکی از واحدهای نمونه استان کرمانشاه محسوب می‌شود و در سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ نیز از سوی معاونت غذا و داروی استان به عنوان واحد برتر استان معرفی شد و در سال ۱۴۰۳ موفق به دریافت تندیس حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان شد.
احمدی با اشاره به نقش تولید روغن کرمانشاهی در اقتصاد روستایی اظهار داشت: این محصول می‌تواند موجب ماندگاری روستاییان و رونق زندگی روستایی شود. بخش قابل توجهی از امکانات تهیه و تولید روغن در اثر اتصال زندگی روستایی به شهری فراهم می‌شود.
وی درباره ویژگی‌های روغن حیوانی گفت: این محصول یک فرآورده روغنی، حیوانی و خوراکی است که از شیر گاو یا گوسفند تهیه می‌شود و طعم و کیفیت آن تا حد زیادی به نحوه خوراک و چرای دام بستگی دارد. این نوع کره در مقایسه با کره‌های صنعتی ۸۰ تا ۸۵ درصد پرچرب‌تر بوده و خواص تغذیه‌ای بالاتری دارد و حاوی مقادیر فراوان ویتامین‌های A، D، E و K است.
مدیرعامل شرکت افزود: روغن حیوانی دارای عمر قفسه‌ای طولانی است و از زمان تولید تا پایان انقضا زمان زیادی طول می‌کشد. این محصول در زمان پخت و پز در برابر گرما بسیار مقاوم بوده و تا حدود ۲۵۰ درجه تحمل می‌کند.
وی همچنین به انواع تولیدات شرکت اشاره کرد و گفت: روغن‌های حیوانی شامل روغن گوسفندی، روغن گاوی و روغن مخلوط هستند که هرکدام خصوصیات اساسی متفاوتی دارند. محصولات شرکت ادیب در بسته‌بندی‌های نیم کیلویی، یک کیلویی و ۱۷ کیلویی در فروشگاه‌ها قابل تهیه هستند.

لینک کوتاه : https://www.milkanonline.ir/?p=50300

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.