• امروز : دوشنبه - ۱۶ تیر - ۱۴۰۴
  • برابر با : Monday - 7 July - 2025
4

حمایت اصناف و بازاریان کرمانشاهی از ۷ هزار یتیم و فرزند محسنین

  • کد خبر : 17039
  • 12 بهمن 1399 - 5:38

مدیر کل کمیته امداد استان کرمانشاه با اشاره به پیوستن ۱۶ هزار خیر در استان به پویش ایران مهربان، گفت: اصناف و بازاریان کرمانشاهی با پیوستن به این پویش حمایت از هفت هزار یتیم و فرزند محسنین در استان را برعهده گرفتند. به گزارش میلکان آنلاین ، محسن رخصی، مدیر کل کمیته امداد استان کرمانشاه […]

مدیر کل کمیته امداد استان کرمانشاه با اشاره به پیوستن ۱۶ هزار خیر در استان به پویش ایران مهربان، گفت: اصناف و بازاریان کرمانشاهی با پیوستن به این پویش حمایت از هفت هزار یتیم و فرزند محسنین در استان را برعهده گرفتند.

به گزارش میلکان آنلاین ، محسن رخصی، مدیر کل کمیته امداد استان کرمانشاه در جلسه پویش ایران مهربان که با حضور معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری، رئیس اتاق اصناف و روسای اتحادیه های صنفی استان کرمانشاه برگزار شد، گفت: از ابتدای مهر ماه سال جاری تاکنون بیش از ۱۶ هزار خیر به پویش ایران مهربان پیوسته اند.
رخصی با بیان اینکه پویش ایران مهربان با هدف جذب حامیان خیر و نیک اندیش برای دستگیری از ایتام و فرزندان محسنین به اجرا درآمده است، عنوان کرد: هم اکنون حدود ۱۰ هزار یتیم و فرزند محسنین در استان تحت حمایت این نهاد هستند که امیدواریم در پویش ایران مهربان تا پایان سالجاری بیش از ۳۷ هزار حامی برای حمایت از این فرزندان معنوی جذب شود.
رخصی با اشاره به اینکه اصناف و بازاریان در سنوات و مناسبت های گذشته به ویژه دوران شیوع بیماری کرونا با اهدای کمک های مومنانه خود به نیازمندان؛ نیات خیرخواهانه خود را ثابت کردند، تصریح کرد: از زمان آغاز پویش ایران مهربان تاکنون اصناف و بازاریان کرمانشاهی حمایت از هفت هزار یتیم و فرزند محسنین در استان را برعهده گرفتند.
مدیر کل کمیته امداد استان کرمانشاه با یادآوری اینکه بیش از ۵۵ اتحادیه صنفی در استان فعال است، خاطرنشان کرد: امیدواریم با قول مساعد رئیس اتاق اصناف استان حدود ۲۰ هزار نفر از بازاریان و اصناف استان کرمانشاه تا پایان بهمن ماه به پویش ایران مهربان بپیوندند.
محسن رخصی در پایان با اشاره به اینکه هم اکنون سرانه کمک حامیان به هر یتیم تحت حمایت در استان ماهانه ۳۵۰ هزار تومان است، خاطرنشان کرد: با جذب حامیان جدید در پویش ایران مهربان، سرانه این کمک ها از افزایش چشمگیری برخوردار خواهد بود.

 

لینک کوتاه : https://www.milkanonline.ir/?p=17039

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.