• امروز : یکشنبه - ۱۶ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : Sunday - 5 May - 2024
2

تدوین طرح ساماندهی نان در کرمانشاه

  • کد خبر : 36486
  • 07 تیر 1402 - 13:32
تدوین طرح ساماندهی نان در کرمانشاه

سرپرست فرمانداری کرمانشاه از تدوین طرح ساماندهی نان در کرمانشاه خبرداد. به گزارش میلکان، محمدرضا آمویی در جلسه کارگروه گندم، آرد و نان شهرستان کرمانشاه که در سالن شهید رجایی فرمانداری برگزار شد با گرامیداشت هفته قوه قضائیه اظهار داشت: کیفیت نان یکی از دغدغه‌های مردم کرمانشاه است. سرپرست فرمانداری کرمانشاه با اشاره به پیگیری […]

سرپرست فرمانداری کرمانشاه از تدوین طرح ساماندهی نان در کرمانشاه خبرداد.

به گزارش میلکان، محمدرضا آمویی در جلسه کارگروه گندم، آرد و نان شهرستان کرمانشاه که در سالن شهید رجایی فرمانداری برگزار شد با گرامیداشت هفته قوه قضائیه اظهار داشت: کیفیت نان یکی از دغدغه‌های مردم کرمانشاه است.

سرپرست فرمانداری کرمانشاه با اشاره به پیگیری ویژه کارگروه آرد و نان فرمانداری برای جبران کوتاهی‌های گذشته در موضوع کیفیت نان و نظارت بر کار نانوایان بیان کرد: ۳۰ جلسه کارشناسی برای ساماندهی وضعیت نان در کرمانشاه با حضور اعضای اتحادیه و کارگروه برگزار شده است.

آمویی با بیان اینکه نتیجه برگزاری این جلسات تدوین طرح ساماندهی نان در کرمانشاه است خاطرنشان کرد: در این طرح کیفیت نان، نحوه فروش، قیمت نان، ساعت کار نانوایی‌ها، روز تعطیل هر نانوایی و … مشخص شده است.

سرپرست فرمانداری کرمانشاه افزود: این طرح در نخستین جلسه کارگروه آرد و نان استان کرمانشاه، ارائه خواهد شد و پس از تصویب و طی مراحل نهایی، اجرایی می‌شود.

در این جلسه پرونده‌های تغییر نوع و مکان تعدادی از نانوایی‌های شهرستان کرمانشاه مطرح و به رأی اعضای کارگروه گذاشته شد.

لینک کوتاه : https://www.milkanonline.ir/?p=36486

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.