جلسه قرارگاه امنیت غذایی با دستور کار تنظیم بازار گوشت قرمز ،به ریاست مهندس علی چاله چاله و با حضور معاونین و مدیران سازمان،مدیران ادارت تابعه ،مدیران اتحادیه های دامداران و عشایری ،مدیران کشتارگاه های دام ،نماینده شهرداری ،رییس اتحادیه اصناف کرمانشاه و مدیر نمایشگاه بین المللی کرمانشاه و…در سالن جلسات شماره یک سازمان برگزار شد.
به گزارش میلکان؛ در ابتدای این جلسه موضوع تنظیم بازار گوشت قرمز و تداوم عرضه گوشت گرم گوسفندی و گاوی در نمایشگاه بین المللی در پارک شاهد و میادین تدارک دیده شده شهرداری و اتاق اصناف به بحث و بررسی گذاشته شد.
در ابتدای این جلسه مهندس چاله چاله ضمن تشکر از اتحادیه های دامداران و عشایری جهت تامین دام و عرضه گوشت گوسفندی به قیمت ۲۷۰ هزار تومان در محل نمایشگاه بین المللی گفت: با توجه به همکاری اتاق اصناف و شهرداری اماکن عرضه گوشت گرم گوسفندی در سطح شهر کرمانشاه افزایش خواهد یافت.
در ادامه این جلسه رییس اتحادیه اصناف کرمانشاه بر آمادگی کامل نمایشگاه بین المللی کرمانشاه و برخی از نقاط شهری جهت توزیع گوشت گرم گوسفندی تاکید کرد و گفت؛ جهت کمک به تنظیم بازار و رفاه مردم آمادگی داریم تمامی زیر ساخت ها را برای عرضه کالاهای تنظیم بازار در اختیار سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه قرار دهیم.