• امروز : چهارشنبه - ۲۴ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : Wednesday - 14 May - 2025
3
استاندار کرمانشاه:

ارتقای فضای کسب و کار و معیشت مردم اولویت قطعی استان است

  • کد خبر : 33075
  • 09 بهمن 1401 - 12:29
ارتقای فضای کسب و کار و معیشت مردم اولویت قطعی استان است

استاندار کرمانشاه ارتقای فضای کسب و کار و معیشت مردم را اولویت قطعی استان دانست و خاطرنشان کرد: کرمانشاه بر دریایی از فرصت ها، مزیت ها و ظرفیت ها قرار گرفته است که بهره گیری مناسب از این سرمایه عظیم، نیازمند کار و تلاش پرشتاب و با برنامه از سوی دستگاه ها و مجموعه های […]

استاندار کرمانشاه ارتقای فضای کسب و کار و معیشت مردم را اولویت قطعی استان دانست و خاطرنشان کرد: کرمانشاه بر دریایی از فرصت ها، مزیت ها و ظرفیت ها قرار گرفته است که بهره گیری مناسب از این سرمایه عظیم، نیازمند کار و تلاش پرشتاب و با برنامه از سوی دستگاه ها و مجموعه های مختلف اداری و بخش خصوصی است.

به گزارش میلکان، “دکتر محمدطیب صحرایی” در آیین تکریم و معارفه مدیرکل اقتصادی و دارایی استان کرمانشاه که با حضور وبیناری دکتر ذبیح اله سلمانی معاون توسعه مدیریت و منابع و و عابدی نژاد، معاون امور استان های وزارت اقتصاد و دارایی کشور برگزار شد؛ با تاکید بر اینکه پیشرفت و تعالی کرمانشاه نیازمند همراهی های جدی و پررنگ مجموعه های مختلف در داخل و خارج از استان است، عنوان کرد: متاسفانه با وجود همه تلاش های صورت گرفته، استان کرمانشاه با مشکلات و مسائل بسیار جدی در حوزه های مختلف روبرو است که حل آن ها نیازمند یک کار و تلاش پرشتاب و جدی از سوی مجموعه هایی مانند اقتصاد و دارایی و دیگر ادارات و سازمان ها و مدیران اجرایی است.

وی افزود: در سطح ملی هم از وزارت اقتصاد و دارایی و دیگر وزارتخانه ها تقاضا داریم که با نگاهی ویژه، مدیریت استان کرمانشاه را در مسیر کار و تلاش برای حل مشکلات و برداشتن موانع موجود، یاری و همراهی کمک کنند.

دکتر صحرایی اولویت قطعی و اصلی مدیریت ارشد استان را ارتقای فضای کسب و کار و رسیدگی به معیشت و رفاه مردم معرفی کرد و یادآور شد: از اولین روز حضور در استان کرمانشاه به شکل جدی تلاش شده که مقدمات لازم را برای شکل گیری یک حرکت پرشتاب و یک خیزش جدی تر در راستای ایجاد یک رونق اقتصادی، بهبود فضای کسب و کار و رفاه بیشتر مردم کرمانشاه، فراهم شود.

وی خاطرنشان کرد: ادارات مختلف استان هر کدام سهمی را در این مسیر کار و تلاش برای بهبود وضعیت استان بر عهده خواهند داشت و انتظار داریم مجموعه اثرگذاری مانند اداره کل اقتصادی و دارایی در راستای وظایف سازمانی و قانونی در مسیر حل مشکلات و موانع موجود و پیشرفت و تعالی استان تلاش ویژه ای انجام دهد.

مقام عالی استان با اشاره به اینکه استان کرمانشاه با وجود همه مشکلات و موانع، بر دریایی از فرصت و ظرفیت ها قرار گرفته در ادامه عنوان کرد: تاریخ و فرهنگ غنی، اقلیم چهار فصل و ذخایر عظیم مادی و معنوی و نیروی مناسب انسانی استان کرمانشاه یک ذخیره و سرمایه بزرگ برای پیشرفت و تعالی همه جانبه است.

وی افزود: همچنین برخورداری از مرز مشترک ۳۷۰ کیلومتری با یک کشور دوست و همراه، دیگر مزیت ویژه کرمانشاه است و در شرایط فعلی عراق می تواند به عنوان یک همراه و شریک اقتصادی و یک بازار خوب به رونق تولید، اقتصاد و رفاه کرمانشاه بسیار کمک کند.

استاندار کرمانشاه در پایان از زحمات و تلاش های امیرحمزه حیدریان مدیرکل پیشین اقتصاد و دارایی استان تشکر کرد و برای دکتر محمود رشیدی اقدم مدیرکل جدید این مجموعه آرزوی موفقیت کرد.

لینک کوتاه : https://www.milkanonline.ir/?p=33075
  • نویسنده : بهزاد خالوندی
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه اطلاع رسانی استانداری کرمانشاه
  • 117 بازدید
  • بدون دیدگاه

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.