• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : Sunday - 23 November - 2025
7
مدیرکل راه و شهرسازی استان کرمانشاه خبر داد:

آغاز عملیات اجرایی ۱۱۳۰ واحد مسکونی برای دانشگاهیان

  • کد خبر : 36910
  • 29 بهمن 1402 - 9:29
آغاز عملیات اجرایی ۱۱۳۰ واحد مسکونی برای دانشگاهیان

مدیرکل راه و شهرسازی استان کرمانشاه از آغاز عملیات اجرایی ۱۱۳۰ واحد مسکونی و خوابگاه دانشجویی متاهلی خبر داد. به گزارش میلکان، رامین الماسی مديرکل راه و شهرسازی استان کرمانشاه گفت: این عملیات اجرایی و کلنگ‌زنی خوابگاه دانشجویی در حدود ۲۹ هکتار زمین با مساحت مسکونی ۱۳ هکتار است که ۱۱۳۰ واحد را تامین می‌کند. […]

مدیرکل راه و شهرسازی استان کرمانشاه از آغاز عملیات اجرایی ۱۱۳۰ واحد مسکونی و خوابگاه دانشجویی متاهلی خبر داد.

به گزارش میلکان، رامین الماسی مديرکل راه و شهرسازی استان کرمانشاه گفت: این عملیات اجرایی و کلنگ‌زنی خوابگاه دانشجویی در حدود ۲۹ هکتار زمین با مساحت مسکونی ۱۳ هکتار است که ۱۱۳۰ واحد را تامین می‌کند.

وی با اشاره به اینکه این عملیات همزمان با سراسر کشور و در ۲۴ واحد دانشگاه آزاد اسلامی و ۳۰ واحد دانشگاهی دولتی اجرا می‌شود، افزود: یکی از موضوعات مهمی که در وزارت راه و شهرسازی پیگیری می‌شد مسکن‌دار کردن اعضای هیئت علمی، دانشگاهیان و نخبگان بود که با تفاهم ابتدایی با رؤسای دانشگاه‌های دولتی و دانشگاه‌های آزاد اسلامی این اراضی برای ساخت مسکن این اقشار اختصاص داده شد.

مدیرکل راه و شهرسازی استان کرمانشاه در توضیح وضعیت پیشرفت این اراضی تصریح‌کرد: برای بخشی از این اراضی، طراحی‌ها انجام شده و مجوزات لازم اخذ شده و امروز کار آماده‌سازی آغاز می‌شود همچنین برای تسریع امور، وظیفه آماده‌سازی این اراضی به بنیاد مسکن انقلاب اسلامی واگذار شده و امیدواریم ظرف دو سال آینده این مسکن‌ها آماده شود.

وی ادامه‌داد: بخش دیگری از این اراضی نیاز به طراحی دارد که با توجه به اینکه توان فنی در حوزه شهرسازی و معماری در دانشگاه‌ها وجود دارد، دانشگاه‌ها می‌توانند در این زمینه به ما کمک کنند تا یک طرح ایرانی اسلامی و طراحی در شأن دانشگاهیان عزیز آماده شود.

رامین الماسی در خصوص انواع روش‌های واگذاری این واحدها اظهار کرد: دو روش واگذاری برای این واحدها وجود دارد، یکی روش اجاره ۹۹ ساله که بابت زمین هیچ مبلغی دریافت نخواهد شد و زمین به‌صورت رایگان در اختیار دانشگاهیان قرار خواهد گرفت که با آورده متقاضی و تسهیلات بانکی واحدها ساخته خواهد شد. روش دیگر فروش اقساطی زمین است به این ترتیب که اگر متقاضیان تمایل داشته‌باشند مالک زمین شوند زمین در قالب فروش اقساطی به آنها واگذار خواهد شد که در این حالت واحدها توسط خود متقاضی یا تعاونی یا هر شرکتی که خود واحد دانشگاهی به جمع‌بندی برسد ساخته می‌شود.

وی در پایان اضافه‌کرد: در طرح نهضت ملی مسکن برای تمام اقشار مختلف برنامه‌ریزی لازم را به عمل آورده‌ایم اما برای بعضی از اقشار مثل دانشگاهیان به‌صورت ویژه پیگیری کرده‌ایم.

لینک کوتاه : https://www.milkanonline.ir/?p=36910

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.