دبیر کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان کرمانشاه در تحلیل و تشریح عملکرد اعتبارات اشتغال زای استان بیان داشت: تا کنون ۵۲هزارو۸۴۱ طرح متقاضی اعتبارات اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری، اعتبارات اشتغال فراگیر و اعتبارات ویژه مناطق زلزله زده استان کرمانشاه در سامانه کارا ثبت شده است.
به گزارش میلکان آنلاین، حسن عزیزی در چهلمین جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان کرمانشاه که در سالن تدبیر استانداری تشکیل شد، عنوان نمود: از تعداد کل طرح های ثبت شده در سامانه کارا تعداد ۱۵هزارو۷۹۸ طرح از محل اعتبارات اشتغال روستایی و عشایری و اعتبارات ویژه مناطق زلزله زده استان به مبلغ ۴۲۹ میلیارد تومان با پیش بینی ۲۰هزار۴۷۸ فرصت شغلی در استان کرمانشاه توسط بانک های عامل پرداخت شده است.
وی افزود: تعداد ۱۷۴ طرح اشتغال زا ثبت شده در سامانه کارا با بانک های عامل انعقاد قرارداد نموده و در تعهد پرداخت توسط بانک های عامل می باشد.
عزیزی اظهار کرد: بیشترین پرداخت تسهیلات اشتغال روستایی و ویژه زلزله زده استان مربوط به رسته اولویت دار پرورش دام سبک و سنگین به تعداد ۱۰هزارو۷۱۹ طرح ، خدمات بازرگانی و بازاریابی محصولات کشاورزی و دامی به تعداد ۱هزارو۹۱۰ طرح، صنایع دستی به تعداد ۱هزارو۶۴۶ طرح و پوشاک ۱هزارو۱۹۶ طرح می باشد.
دبیر کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان کرمانشاه بیشترین میزان پرداخت تسهیلات از محل اعتبارات روستایی و عشایری و ویژه زلزله زده و ایجاد اشتغال آن بر حسب نوع بخش مربوط به بخش کشاورزی به میزان ۲۹۲ میلیارد تومان با پیش بینی ۱۳هزارو۵۸۳ فرصت شغلی عنوان کرد و ادامه داد: در بخش صنعت ۹۶ میلیارد تومان با ۴هزارو۱۸۱ فرصت شغلی و در بخش خدمات ۴۱ میلیارد تومان با پیش بینی ۲هزارو۷۱۴ فرصت شغلی جذب شده است.
این مقام مسئول اضافه نمود: بانک کشاورزی ۱۶۸ میلیارد تومان با پبش بینی ۸هزارو۳۶ فرصت شغلی بیشترین میزان جذب تسهیلات اشتغال روستایی و عشایری و اعتبارات ویژه زلزله در استان داشته است. بانک توسعه تعاون ۱۰۶ میلیارد تومان با پیش بینی ۴هزارو۳۷۰ فرصت شغلی، صندوق کارآفرینی امید ۹۷ میلیارد تومان با پیش بینی ۶هزارو۳۶۳ فرصت شغلی و پست بانک ۵۷ میلیارد تومان با پیش بینی۱هزارو۷۰۸ فرصت شغلی را پرداخت نموده اند.
عزیزی با بیان اینکه ۲۹۵ میلیارد تومان با پیش بینی ۱۲هزارو ۳۰۴ فرصت شغلی مربوط به طرح های ایجادی می باشد، ادامه داد: ۱۱۵ میلیارد تومان با پیش بینی ۷هزارو۳۱۵ فرصت شغلی مربوط به طرح های توسعه ای و ۱۸ میلیارد تومان با پیش بینی ۸۵۹ فرصت شغلی در بخش تسهیلات سرمایه در گردش از کل اعتبارات پرداخت شده در استان می باشد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه در خصوص جذب اعتبارات از محل مشاغل خانگی سهمیه سال ۹۶و ۹۷ عنوان نمود: سهم استان کرمانشاه از اعتبارات مشاغل خانگی سال۹۶ مبلغ ۲۸ میلیارد تومان بوده که ۲۳ میلیارد تومان به میزان ۸۲ درصد میزان اعتبارات تخصیصی با ایجاد ۲۹۸۸ فرصت شغلی تاکنون جذب شده است.
وی افزود: بانک مسکن ۳ میلیارد تومان با اشتغال ۴۱۹ نفر، بانک ملی ۷میلیاردو ۷۰۰میلیون تومان ۱هزارو۲۳۰ نفر، بانک توسعه تعاون ۱۲ میلیارد تومان با ۱هزارو۳۳۹ نفر اشتغال زایی از اعتبارات سال ۹۶ مشاغل خانگی جذب نموده اند.
حسن عزیزی سهم استان کرمانشاه از اعتبارات مشاغل خانگی در سال ۹۷ به میزان ۲۸۱ میلیارد ریال عنوان کرد و افزود: تاکنون۱۰ میلیارد تومان به میزان ۴۶ درصد اعتبارات تخصیصی اعتبارات جذب شده در سال ۹۷ با ۹۶۲ نفر اشتغال ایجادی توسط بانک های عامل رفاه کارگران، ملت، ملی، تجارت، سپه و توسعه تعاون جذب شده است.
وی میزان اعتبارات جذب شده توسط بانک رفاه ۲۹ میلیارد ریال با ۲۷۳ نفراشتغال، بانک ملت ۸ میلیاردو ۷۰۰ میلیون ریال ۶۳ نفر، بانک ملی ۷ میلیاردو ۳۰۰ میلیون ریال ۱۹۹ نفر، بانک تجارت یک میلیارد و ۱۵۰ میلیون ریال ۱۰۲ نفر، بانک سپه ۶ میلیاردو ۱۳۰ میلیون ریال ۱۰۳ نفر و بانک توسعه تعاون۷ میلیاردو ۸۰۰ میلیون ریال ۷۸ نفر اعلام نمود.
عزیزی در خصوص فعالیت های کانون کارآفرینان استان عنوان نمود: کارآفرینی از جمله شاخص های توسعه پایدار اقتصادی است که سبب شکوفایی در عرصه های گوناگون کشور می شود. در این میان کارآفرینان می تواند با شناسایی فرصت ها به ایجاد ثروت در جامعه بپردازد و اقتصاد مقاومتی را به منصه ظهور برساند.
وی وظیفه کارآفرین ایجاد فرصت و ثروت و تبدیل زیان به سود عنوان کرد و افزود: ایجاد فرصت و شناسایی فرصت های موجود در زمینه های ایجاد اشتغال وظیفه اصلی و مهم کانون کارآفرینان می باشد.
عزیزی بیان کرد: به منظور هم افزایی و مشارکت حداکثری کارآفرینان در تصمیم سازی مدیران ارشد و ایجاد زمینه و بستر مناسب جهت گسترش و ترویج کارآفرینی و نهادینه سازی فرهنگ آن در استان مراکز اطلاع رسانی و کارآفرینی و کانون کارآفرینان استان تشکیل شده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری در این زمینه عنوان نمود: به منظور رشد و تعالی و شکوفایی اقتصاد و ایجاد زمینه های اشتغال پایدار، برای تشکل های مرتبط با حوزه اشتغال و سرمایه گذاری اقتصادی به عنوان تسهیل گر بخش دولتی و خصوصی ارزش قائل هستیم و از این تشکل ها حمایت می کنیم.
هدایت حاتمی در ادامه عنوان نمود: انتظار می رود دستگاه های اجرایی متولی ایجاد اشتغال و بانک های عامل در جذب باقیمانده اعتبارات با دقت و سرعت و تاکید بر پرداخت تسهیلات به طرح های اشتغال زا اقدام نمایند.