به گزارش میلکان آنلاین، امید حاج محمدی افزود: دام ها پیش از کشتار از نظر بیماری معاینه و سلامت آنها برای ورود به سالن کشتار تایید می شود، در هنگام کشتار مجددا لاشه ها بررسی شده و لاشه های بیمار حذف می شوند.
وی افزود: لاشه های سالم پس از کشتار به مدت ۲۴ ساعت در پیش سرد در دمای ۱ تا ۴ درجه سانتی گراد نگهداری شده تا بهPH و دمای مناسب برسد و جمود نعشی لاشه ها صورت پذیرد.
سرپرست اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه تصریح کرد: خروج از پیش سرد منوط به تایید دامپزشکان کشور میزبان و دامپزشک ناظر ایرانی می باشد و نهایتا لاشه ها قبل از بارگیری با برچسب لیبل گذاری و در لفافه های مخصوص پیچیده شده و در کانتینرهای یخچال دار ویژه حمل گوشت با نصب ترموگراف برای ثبت نوسانات دمایی بارگیری می شوند.
حاج محمدی تصریح کرد: بنابراین تمام شرایط بهداشتی گوشت سرد گوسفند وارداتی که عموم مردم آن را به عنوان گوشت گرم وارداتی می شناسند مورد تایید سازمان دامپزشکی بوده و مردم بدون هیچ گونه نگرانی می توانند مصرف نمایند.