• امروز : پنج شنبه - ۱۲ مهر - ۱۴۰۳
  • برابر با : Thursday - 3 October - 2024
5
نوید معاونت اقتصادی استاندار کرمانشاه برای سال 98:

فضای بازی جدید اقتصادی در کرمانشاه

  • کد خبر : 6148
  • 21 اسفند 1397 - 20:42

عبدالله مرادی – میلکان معاونت اقتصادی و توسعه منابع انسانی استاندار کرمانشاه بهبود فضای کسب و کار، کوتاه کردن فرآیند سرمایه گذاری و توجه جدی به این بخش وکاهش نرخ بیکاری را فضای جدید بازی برای اقتصاد استان توصیف کرد و گفت: اگر فضای کلان کشور از این بدتر نشود وضعیت استان کرمانشاه از این […]

عبدالله مرادی – میلکان
معاونت اقتصادی و توسعه منابع انسانی استاندار کرمانشاه بهبود فضای کسب و کار، کوتاه کردن فرآیند سرمایه گذاری و توجه جدی به این بخش وکاهش نرخ بیکاری را فضای جدید بازی برای اقتصاد استان توصیف کرد و گفت: اگر فضای کلان کشور از این بدتر نشود وضعیت استان کرمانشاه از این بهتر خواهد شد.
به گزارش خبرنگار میلکان، هدایت حاتمی در نشست خبری که در سالن تدبیر استانداری کرمانشاه برگزار شد مهمترین رسالت تیم مدیریتی استان را کاهش نرخ بیکاری عنوان کرد و بیان داشت: اگر نرخ بیکاری استان پایین آمد موفق بودهایم و بهترین کاری که بتوانیم انجام بدهیم نشاندن لبخند روی لب مردم پس از پیدا کردن شغل است.
شوکهای اقتصادی که از آنها درس نمی گیریم
وی تصریح کرد:اقتصاد ایران در سالهای پس از جنگ همواره فراز و فرودهای فراوان داشته و هرچند سال یکبار شوک جدی اقتصادی را شاهد بودهایم که علیرغم تکراری بودن این داستان نتوانستهایم از اشتباهات و اتفاقات پیشین درس بگیریم.در تورم اخیر نیز کرمانشاه از دیگر نقاط کشور جدا نیست و همچون کشور با این شوک و تورم همگام بوده است. هرچند در بخشهایی در استان نسبت به کشور تورم مهارشده تر است و رتبه استان کرمانشاه در تورم از رتبه اول کشوری طی چند ماه به رتبه دهم رسیده است.
بیکاری، تورم و اعتماد سازی دغدغه‌های اقتصادی استان
معاون استانداراز ۴ دغدغه مدیریت اقتصادی استان سخن گقت و خاطرنشان ساخت: حل معضل بیکاری و ایجاد اشتغال، مهار تورم استانی و کاهش آن نسبت به تورم کشور که در کنار بیکاری و درآمد سرانه پایین موجب بالارفتن شاخص فلاکت استان کرمانشاه شده بود و توجه به اقشار آسیب پذیر و کم در آمد را سه راهبرد تخصصی حوزه اقتصاد برشمرد و اعتماد سازی را از راهبردهای فرابخشی دستور کار تیم مدیریتی استان دانست.
وی افزود:برای حل معضل بیکاری در چهار بخش بهبود فضای کسب و کار، ایجاد زیرساختهای فیزیکی و نرم افزاری ، سرپا نگه داشتن واحدهای موجود، فعالسازی واحدهای نیمه راکد و غیرفعال و سرمایه گذاری های جدید وارد شده ایم.
تورم، احتکار و خرید بیش از نیاز موجب التهاب بازار شده است
حاتمی با بیان اینکه در کشور نسبت به سالهای گذشته کمبود تولید نداریم بلکه با توجه به تورم قدرت خرید مردم پایین آمده است اظهارداشت: فروشنده به امید گرانتر شدن دست به احتکار می زند ، مصرف کننده بیش از نیاز خریداری میکند همه این عوامل باعث التهاب در بازار می شود که باید تدبیری برای آن اندیشیده شود.
وی تورم را کمرشکن توصیف کرد و گفت: با توجه به گرانیهای به وجود آمده سعی می شود که کالاهای اساسی و نیازهایی که از طریق یارانهای قرار است به دست مردم برسد در بین اقشار آسیبپذیر توزیع شود.
حل مشکل ۱۳۸ واحد تولیدی در نیمه دوم سال
معاونت اقتصادی و توسعه منابع انسانی استاندار کرمانشاه با اشاره به اینکه ما از اول هم یک استان صنعتی نبوده ایم و اقتصاد مردم بر پایه خدمات و کشاورزی بنا نهاده شده است گفت: در نیمه دوم سال ۹۵ جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید را برگزار کرده ایم که نسبت به ۲۰ جلسه نیمه اول سال رشد حدودا ۵برابری را داشته است و در این جلسات ۱۳۸ واحدتولید را یا نگذاشته ایم مشکلی برایش پیش بیاید یا مشکل داشته و آن را رفع کرده ایم.
وی به رشد ۴۶درصدی صادرات نسبت به سال گذشته اشاره کرد و گفت: برای ارتقای شاخصهای این حوزه نیز ۴۵ میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته ایم که تنها ۴۰ میلیارد تومان آن قرار است توسط گمرک جمهوری اسلامی ایران در پایانه مرزی پرویزخان هزینه شود. در مرز سومار نیز در کنار اعتبارات دولتی و توجه به پروژه های زیرساختی بخشهایی مانند بارانداز، پارکینگ و رستوران را به بخش خصوسی واگذار کرده ایم.
حاتمی با تأکید به نقش آفرینی تشکلهای بخش خصوصی در تصیم سازی و تصمیم گیری در کمک به مدیریت استان گفت: پرونده هایی که به ستاد تسهیل استان ارجاع داده می شود برای رفع موانع و مشکلات تولید در ۴ سطح مورد بررسی قرار می گیرد این مشکلات به ترتیب در خانه صنعت و معدن ، ادارات صنعت، معدن و تجارت و سازمان جهادکشاورزی، کارگروه ستاد تسهیل با حضور معاونت امور اقتصادی و در نهایت اگر مشکل و احد در این جلسات حل نشود به کارگروه تسهیل به ریاست استاندار ارجاع داده می شود. اگر واحدی قابل احیا باشد تمام تلاشمان را برای برگرداندن آن به چرخه تولید می کنیم.
معاون استانداربا بیان اینکه در سه بخش کشت باغات مرزی در قصرشیرین، هتل بیمارستان ویانا و تولید برق از پایاب سدهای استان توانستهایم سرمایه گذاری خارجی را به خوبی پیش ببریم، به پروژه های برزمین مانده شستا دراستان کرمانشاه اشاره کرد و گفت: با شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی در حال رایزنی هستیم که در صورت عدم توان و تمایل به ادامه ساخت و راه اندازی این پروژه ها یا آنها را به سرمایه گذار دیگری واگذار کند و یا اینکه هرچه زودتر تعیین تکلیف کند.
وی افزود: توسعه صنعت پتروشیمی در استان کرمانشاه باید با صنایع پایین دستی رونق بگیرد چرا که این پروژه های بزرگ ، سرمایه بر، کم اشتغال و با هم درتنیدگی که دارند در ارتباط گیری به بدنه جامعه مشکل دارند.
مدیر ارشد اقتصادی استان تصریح کرد: چشممان آب نمی خورد که سرمایه گذاران پتروشیمی چهارم قادر به اجرای این طرح باشند به همین خاطر توصیه کرده ایم که با مینی پالایشگاه و صنایع پایین دستی کار را آغاز کنند تا زمانی که شرایط فاینانس و حضور سرمایه گذار خارجی سهل تر شود.
بانک ها از دستگاه های اجرایی همراه‌ترند
هدایت حاتمی در پاسخ به یکی از خبرنگاران در خصوص عدم همراهی بانک با ستاد تسهیل استان گفت: دستگاه های اجرایی به مراتب از بانکها بدتر هستند و درصد تحقق مصوبات بانک غیر از چند ارگان از بقیه دستگاها بهتر است.بانکها در دوره های مختلف برادری خود را ثابت کرده اند و تسهیلات مورد نیاز واحد ها راپرداخت کرده اند اما عملکرد برخی فعالان اقتصادی که عمدتا به دلیل عدم وجود مدیران کارآمد مالی در مجموعههای اقتصادی است برای بانک ها ایجاد ذهنیت کرده است.
وی تمرکز بر روی شبکه‎های توزیع و ساماندهی میادین میوه وتربار وبازارهای عرضه و کشتارگاههای استان را از برنامه های مهار تورم برشمرد و گفت: برای میوه شب عید هیچگونه نگرانی نداریم و بیش از ۲۰۰ نقطه توزیع مشخص شده است و بیش از یک هزار و ۶۰۰ تن میوه برای استان تامین شده است که سعی داریم قبل از جمعه پایانی سال در بین مردم توزیع را شروع کنیم.
وی در بخشی دیگر از این نشست خبری به عملکرد پرداخت تسهیلات اشتغال روستایی و عشایری و زلزله پرداخت و گفت: استان کرمانشاه با تفاوت قابل توجهی از استان دوم در صدر جدول پرداخت تسهیلات و اشتغالزایی در این بخش قرار دارد. از میان طرح های اشتغال روستایی استان کرمانشاه ۲۹۰طرح بالای یک میلیارد تومانی و ۹۰طرح بالای ۵ میلیارد تومانی وجود دارد که با توجه به مصوب و پرداخت شدن این تسهیلات اشتغال فراگیر و قابل توجهی را برای سال آینده در روستا ها پیش بینی می کنیم.

لینک کوتاه : https://www.milkanonline.ir/?p=6148

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.