رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه از پیشبینی تولید بالغ بر ۶ هزار تن زیتون از باغات این استان خبر داد.
کریمی با اشاره به اینکه بیشترین سطح زیر کشت زیتون در شهرستان دالاهو قرار دارد، خاطرنشان کرد: شهرستانهای سرپل ذهاب، ثلاث باباجانی، جوانرود، قصرشیرین، گیلانغرب و پاوه نیز از دیگر مناطق تولید زیتون در استان پس از دالاهو محسوب میشوند.
به گفته وی، ارقام زرد، روغنی، مانزانینا و کنسروالیا بیشترین درصد زیتونهای تولیدی استان را تشکیل میدهند.
کریمی در خصوص فرآوری زیتون گفت: حدود ۵۰ درصد از محصول سال جاری برای تهیه کنسرو و مابقی برای تولید روغن استفاده خواهد شد و عمده محصول تولیدی در کارگاههای سنتی و یک کارخانه فعال در استان فرآوری میگردد.
وی با بیان اینکه برداشت زیتون از ۱۰ شهریور در استان آغاز شده و تا اواخر فصل پاییز ادامه خواهد داشت، افزود: زیتون تولیدی استان با توجه به شرایط اقلیمی، نوع ارقام کشت شده و رعایت اصول فنی داشت و برداشت، از مرغوبیت بالایی برای تولید کنسرو و روغن برخوردار است.
استان کرمانشاه از نظر سطح زیر کشت، هشتمین استان کشور و از نظر میزان تولید، رتبه هفتم را به خود اختصاص داده است.