عضو هيئت رييسه اتاق اصناف کرمانشاه با اشاره به طرح توليد پوشاک درسطح روستاهاي استان کرمانشاه بيان داشت: درشهرستان کرمانشاه بيش از ۲هزارواحد صنفي و توليدي با مجوز از دو اتحاديه مرتبط با پوشاک مشغول فعاليت هستند و حدود ۵۰۰ واحد نيز بدون مجوز درحال انجام فعاليت دراين رسته هستند.
حسين بيات در گفتگو با خبرنگار میلکان آنلاین، با اشاره به اينکه ۶۰۰واحد توليدي تکي دوز و سري دوز درکرمانشاه داريم گفت:از اين تعداد ۴۰۰ واحد درحوزه پوشاک بانوان و ۲۰۰ واحد نيز درحوزه پوشاک آقايان مشغول فعاليت هستند که با توجه به وضعيت بازارواحدهاي صنفي فروش پوشاک نمي توانند اين واحدهاي توليدي ما را فعال نگه دارند و توليدات آنها را به فروش برسانند.
وي افزود:واحدهاي توليدي فعال با ۳۰ تا ۴۰ درصد ظرفيت و توان خود توليد ميکنند و با اجرايي شدن طرح توليد پوشاک درروستا همين واحدها نيز به تعطيلي کشانده خواهند شد.
رييس اتحاديه تريکو پوشاک کرمانشاه اظهار داشت:توليد پوشاک يک کار تخصصي و فني است که علاوه برتخصصي و فني بودن نيازمند دسترسي به طراحان و بازارمواد اوليه دارد.اگر بخواهيم اين ميزان واحد توليدي را اضافه کنيم نه تنها اشتغال ايجاد نخواهيم کرد بلکه واحدهاي توليدي موجود را نيز به تعطيلي خواهيم کشاند.
وي تصريح کرد:دست اندرکاران اين طرح با تجزيه و تحليل واقعيت ها اقدام به اين کاربکنندچرا که اين طرح درسطح روستا صد درصد با شکست مواجه خواهد شد و حتي يک درصد نيز به موفقيت آن اميدوار نيستيم.
بيات خاطرنشان ساخت:جلسات متعددي با مديران استاني داشته ايم اما اين طرح جزو سياست هاي کلي وزارت صنعت، معدن و تجارت است.توليد پوشاک مادرتهران نيز با تقليد از ژورنال و کاتالوگهاي کشورهاي ديگر انجام ميپذيرد و مابيشتر از اينکه ابداع کننده باشيم مقلد هستيم، اما چون از لحاظ جنس، رنگ و تنوع نسبت به ديگرکشورها عقب ماندهترهستيم همين امر موجب شده است که يک کشور واردکننده لباس باشيم.
وي بالا بودن قيمت توليد درايران رايکي از دلايل عمده واردات پوشاک خارجي برشمرد و گفت:قيمت توليد شده کالا درکشورهاي ديگر پايين تر از کشور ما است و مصرف کننده نيز به دنبال جنس با کيفيت بالا و قيمت پايين است.
با حرکت به سمت توليدات تجميعي هزينهها کاهش پيدا مي کند ولي ما به جاي اينکه اين واحدهاي توليدي موجود را درکنارهم قراردهيم و با ايجاد يک تعاوني و کارگاه بزرگ توليدي خوب راه اندازي کنيم ، مي خواهيم کار را به صورت خرد شده به سطح روستاها ببريم و به عقب برگشت داشته باشيم.
هرچقدر کارخانه بزرگ تر باشد و مراحل توليد درآن تجميع شود قيمت نهايي براي مصرف کننده پايين تر خواهد آمد.
عضوهيئت رييسه اتاق اصناف کرمانشاه بيان داشت:درکشورهاي اروپايي به ازاي هر۲۵۰نفريک واحد صنفي وجود دارد که اين آمار درکرمانشاه به ازاي هر۲۰نفر يک واحد صنفي است.متأسفانه ما به سمتي پيش مي رويم که عرضه نسبت به تقاضا پيش گرفته است و ما شاهد آن هستيم بيمحابا و بدون برنامه ريزي مجتمع هاي تجاري درنقاط مختلف احداث مي شود و اکثر واحدهاي اين مجتمع ها نيز يا تعطيل هستند يا نيمه تعطيل.وي با بيان اينکه بازارکشش اين تعداد واحد تجاري را ندارد افزود:درمجتمعي مانند ارگ سالانه ۶۰ تا ۷۰ درصد صنف پوشاک فروشان آن به تعطيلي کشيده ميشود. اکثر اين واحدها جواناني هستند که با توجه به عدم شناخت کافي از بازار به اين حرفه روي آورده اندو با توجه به رکودي نيز که دربازاروجود دارد با سرخوردگي و بدهکاري اين بار به عنوان يک جوان بيکار بدهکار به خانه برميگردد.
مسئولين بايد طبق برنامه اي از پيش تعيين شده عرضه و تقاضا را به سطحي برسانند که تعادل حفظ شود اما وزارت صنعت، معدن و تجارت با هدف ايجاد اشتغال حدود و سقف صنفي را برداشته است و هرکس درهرمکاني مي تواند اقدام به ايجاد و راه اندازي واحد صنفي کند.
عضو هيئت رييسه اتاق اصناف کرمانشاه:
طرح توليد پوشاک در روستاها شکست خواهد خورد
عضو هيئت رييسه اتاق اصناف کرمانشاه با اشاره به طرح توليد پوشاک درسطح روستاهاي استان کرمانشاه بيان داشت: درشهرستان کرمانشاه بيش از ۲هزارواحد صنفي و توليدي با مجوز از دو اتحاديه مرتبط با پوشاک مشغول فعاليت هستند و حدود ۵۰۰ واحد نيز بدون مجوز درحال انجام فعاليت دراين رسته هستند. حسين بيات در گفتگو با […]
لینک کوتاه : https://www.milkanonline.ir/?p=2508
- ارسال توسط : ظهور
- 1304 بازدید
- بدون دیدگاه