به گزارش میلکان آنلاین ؛حاتمی در این همایش هماهنگی و همدلی دستگاههای اجرایی استان را یکی از راهکارهای مطلوب برای بهبود فضای کسب و کار استان و جذب سرمایه گذار عنوان کرد و اظهار داشت: عامل مهم توسعه اقتصادی یک کشور ، توجه به تولید است و ما به عنوان بدنه کارشناسی اقتصادی استان باید از این فرصت به نفع اشتغال، انگیزه کار و توسعه اقتصادی استان استفاده کنیم.
وی یکی از مهمترین موانع موجود را عدم همنوایی اداری و مدیریتی ذکر کرد و افزود:مدیران استان هر کدام وظایف مختلفی دارند اما در نهایت همه ما برای دستیابی به یک هدف مشترک یعنی توسعه همه جانبه استان تلاش میکنیم و باید بتوانیم زمینه توسعه استان را با همدلی و همنوایی فراهم کنیم وآن وقت است که چرخه اقتصاد ما رو به بهبود حرکت خواهد کرد و کسب و کار نیز روتق مییابد. و ما باید هماهنگی اداری را به نقطه مطلوب برسانیم.
معاون استاندار به وضعیت بیکاری در استان اشاره و بیان داشت: بخشی از وضعیت بیکاری می تواند نتیجه تصمیم اشتباه، کم کاری و سوء مدیریت همه ما باشد ولی اگر با همدلی بر رفع مشکلات استان تمرکز و زمینه را برای حضور سرمایه گذاران و بهبود فضای کسب و کار فراهم کنیم و از سختگیری های بی مورد و معطل کردن امور مردم در بوروکراسی اداری پرهیز کنیم قطعا اتفاقات خوبی نتایج مطلوبی خواهیم گرفت.
حاتمی با بیان اینکه ایجاد مدرسه کسب و کار میتواند به بحث مهارت اندوزی و ماهر شدن منابع انسانی استان کمک کند گفت: انگیره مهارت اندوزی و کار باید از طرق مختلف بخصوص با کمک صداوسیما به جامعه تزریق شود و به عنوان یک فرهنگ و رفتار اجتماعی نهادینه شود.
معاون استاندار در پایان بیان داشت: پایش سرمایه گذاری به وسیله دستگاه های اجرایی بسیار لازم است و باعث میشود بدانیم وضعیت سرمایهگذاری استان به کجا میرود یا ما با برنامهریزی آن را به کدام سمت ببریم که منجر به نتیجه گردد.