• امروز : پنج شنبه - ۹ فروردین - ۱۴۰۳
  • برابر با : Thursday - 28 March - 2024
2

صندوق کارآفرینی کرمانشاه رتبه اول کشور در پرداخت تسهیلات اشتغال روستایی را دارد

  • کد خبر : 8420
  • 21 آبان 1398 - 14:53
صندوق کارآفرینی کرمانشاه رتبه اول کشور در پرداخت تسهیلات اشتغال روستایی را دارد

مدیر صندوق کارآفرینی و امید استان کرمانشاه گفت:به واسطه زلزله سال ۹۶ محل کسب وکار مناطق زلزله زده تخریب شده بود که جهت احیا کسب وکار، امهال ۲ساله انجام دادیم . به گزارش خبرنگار میلکان ، مسعود خاکسار در نشست خبری که به مناسبت دومین سالگرد زلزله کرمانشاه برگزار شد افزود:درپرداخت تسهیلات نیز جهت اخذ […]

مدیر صندوق کارآفرینی و امید استان کرمانشاه گفت:به واسطه زلزله سال ۹۶ محل کسب وکار مناطق زلزله زده تخریب شده بود که جهت احیا کسب وکار، امهال ۲ساله انجام دادیم .
به گزارش خبرنگار میلکان ، مسعود خاکسار در نشست خبری که به مناسبت دومین سالگرد زلزله کرمانشاه برگزار شد افزود:درپرداخت تسهیلات نیز جهت اخذ وام با مشکلاتی رو به رو هستیم که با تشکیل کمیته داخلی روان سازی پرداخت خیلی از قوانین بانکی را حذف کردیم.
وی با اشاره به را ه اندازی یک شعبه صندوق کارآفرینی امید درشهرستان ثلاث باباجانی گفت:باتوجه به اهداف حمایتی صندوق بیشترین پرداخت در بین شهرستان های زلزله زده در این شعبه با مبلغ بالغ بر ۴۷میلیارد تومان بود که باعث ایجاد واحیاء اشتغال برای۲هزارو۴۸۴نفر شد.
خاکسار ادامه داد:از۱۹۹میلیارد تومان که از محل اشتغال پایدار روستایی به صندوق کارآفزینی امید استان کرمانشاه اختصاص داده شد ۱۹۲میلیارد و۷۰۰میلیون تومان تسهیلات به ۵هزارو۶۷۹فقره پرونده پرداخت کرده ایم که منجربه اشتغال ۶هزارو ۴۵نفرشده است.
مدیر صندوق کار آفرینی امید استان تصریح کرد: ۱۰۰میلیارد تسهیلات به ما ابلاغ شد که تا امروز ۹۹% آن محقق شده است همچنین حدودا۹۸میلیارد و ۸۰۰تومان پرداخت کردیم ومقداری هم که باقی مانده هم اکنون در دست بررسی و ارائه ضمانت است ،این مبلغ به۴۵۳۷نفرپرداخت شده است که باعث ایجاد و احیاء اشتغال برای ۴۶۵۲نفر در این مناطق شده است
وی اذعان داشت: در بحث اشتغال روستایی و عشایر ۷۴میلیارد و ۳۰۰میلیون تومان اعتبار ابلاغی بوده که تا امروز۹۸درصدآن به مبلغ ۷۲میلیارد و ۸۰۰میلیون تومان محقق شده است . تعداد تسهیلات پرداختی ما در مناطق عشایر و روستایی ۶۵۰ مورد بود و ازاین مبلغ برای ۹۷۴نفر شغل ایجاد شده است
وی به اعتبارات دستگاه های حمایتی اشاره کرد و گفت:۲۴میلیارد و ۷۰۰ تومان اعتبار به دستگاه های حمایتی کمیته امداد،سازمان بهزیستی و بنیاد شهید اختصاص دادیم . تا امروز به ۴۹۲ نفرحدود ۲۱میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان پرداخت وموجب اشتغال ۴۲۱نفر شده است.
وی افزود: بیشتر تسهیلات پرداختی صندوق کارآفرینی در بحث کشاورزی ،میراث فرهنگی ،گردشگری و بوم گردی و صنعت ومعدن ،ورزش وجوانان و فرهنگ و ارشاد است که به این متقاضیان پرداخت شده است.
خاکسار تصریح کرد:صندوق کارآفرینی کرمانشاه رتبه اول کشور در بخش اهدا تسهیلات اشتغال روستایی را دارد.هدف ما این است پرداخت منجربه اشتغال پایدار بشود و برای همین کارشناسی های لازم را پیش از پرداخت و بعد از پراخت انجام میدهیم و تا پایان اقساط ما در کنار شخص کار آفرین خواهیم بود..
وی در مورد امهال اقساط توضیح داد: بعد از وقوع زلزله تمامی تسهیلات پرداختی را در۹ شهرستان و بخش های کوزران ،ماهیدشت و کرمانشاه به تعداد ۶ هزار و۹۰۷ فقره تسهیلات به مبلغ ۵۴میلیارد و ۲۰۰میلیون تومان به مدت دوسال مورد امهال قرار دادیم.

معاون ساماندهی و توانمندسازی صندوق کارآفرینی امید گفت: در ۲ سال اخیر ۳۰ هزار طرح کارآفرینی با هزار و ۶۷۰ میلیارد تومان در کشور از سوی این صندوق پذیرفته شده که از محل این تسهیلات ۷۲ هزار فرصت شغلی ایجاد شده است.
علی اصحابی نیز در این نشست خبری گفت: بیشتر تسهیلات پرداختی در مناطق مرزی و سخت گذر بوده است، و صندوق قبل، حین و بعد از پرداخت تسهیلات بر روند نحوه هزینه کرد آن نظارت کامل دارد و اهلیت دریافت کنندگان را بررسی میکند و به دلیل این نظارتها ۹۸ درصد تسهیلات پرداختی این صندوق وصول میشود.
وی با بیان اینکه توسعه فرهنگ کارآفرینی یکی از برنامه های صندوق در روستاهای کشور است گفت: برای تحقق این موضوع در ۱۸ استان کشور ۲۰۰ روستا شناسایی شده و از طریق تفاهم نامه ای با جهاد دانشگاهی دوره های آموزشی کارآفرینی دوماهه برای افراد ساکن در این روستاها برگزار می کنیم. گاهی محصولات شاخص یک روستا شناسایی و در طرح مشارکتی کارخانه فرآوری آن محصول را راه‌اندازی کردیم وبه مردم روستا سهام دادیم با این هدف که از خام فروشی جلوگیری کنیم و همچنین مردم از روستا مهاجرت نکنند که در دوسال گذشته ۱۱۸طرح مشارکتی در کشور اجرا شده است.
اصحابی با اشاره به این که پایین ترین رقم تسهیلات پرداختی صندوق یعنی ۴% مربوط به بخش فناوری و اطلاعات است گفت: ۵۳ درصد تسهیلات در بخش کشاورزی، ۳۱ درصد در بخش صنعت و مابقی در بخشهای گردشگری و خدمات از جمله بومگردی پرداخت شده است.
او صندوق کارآفرینی امید را نهادی مالی و توسعه ای دانست و گفت: ما حامی کارآفرینان هستیم و تلاش کرده ایم موانع بر سر راه تولید را برداریم. وی از شرکتهای دانش بنیان، مراکز رشد دانشگاهها و فعالان حوزه فناوری و سازندگان اپلیکیشنها و شتاب دهنده ها دعوت کرد از تسهیلات ارزان قیمت صندوق برای رونق بخشیدن به فعالیت خود استفاده کنند.
اصحابی همچنین حمایت از راه اندازی بومگردی ها را نیز از جمله برنامه های صندوق دانست و گفت: در ۲ سال اخیر با تسهیلات صندوق ۷۵۰ واحد بومگردی در کشور ایجاد شده است. و کنار بومگردی ها مشاغل جانبی ایجاد شده وباعث رونق در روستاها شده است.
معاون ساماندهی و توانمندسازی صندوق کارآفرینی امید با بیان اینکه ۵۵ درصد دریافت کنندگان تسهیلات این صندوق بانوان هستند، افزود: ما معتقد به حضور فعال بانوان در فعالیتهای اقتصادی هستیم و به متقاضیان تسهیلات ارزان قیمت پرداخت می کنیم.
اصحابی در ادامه بااشاره به سه طرح صندوق با عنوان «هر روستا یک محصول»، «روستای بدون بیکار» و «راه‌اندازی صندوق‌های خُرد زنان روستایی» گفت : مزیتهای نسبی و محصولات شاخص هر روستا را شناسایی کرده ایم و به متقاضیان آموزش و سپس تسهیلات ارزان قیمت برای شروع یک طرح و یا تقویت یک فعالیت اقتصادی پرداخت کرده ایم. همچنین هزار و ۸۰۰ صندوق خُرد روستایی نیز در کشور راه اندازی شده که ۴۲ هزار نفر از زنان کشور عضو آن هستند.
معاون ساماندهی و توانمندسازی صندوق کارآفرینی با اشاره به ظرفیت بالای استان در حوزه کسب و کار گفت: عملکرد استان کرمانشاه در زمینه پرداخت تسهیلات خوب است و سهمیه استان در این بخش ۱۹۸ میلیارد تومان بود که ۱۰۰ درصد آن را جذب کرده است

لینک کوتاه : https://www.milkanonline.ir/?p=8420

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.