مدیر کل آموزش و پرورش استان از فرهنگیان به عنوان اشخاص حقیقی و مؤسسات و نهادهای عمومی و غیر دولتی به عنوان اشخاص حقوقی جهت همکاری در آموزش دورههای سوادآموزی دعوت کرد.
به گزارش میلکان آنلاین،در جلسه شورای اداری معاونت سوادآموزی که با حضور معاون سوادآموزی، روسای ادارات داخلی و کارشناسان استان برگزار شد، گفت: در راستای اسناد بالادستی و به استناد مصوبه شماره ۷۳۷ شورای عالی انقلاب فرهنگی و نامه شماره ۲۲۰۹۷۵ مورخ ۱۳۹۳/۱۱/۶ مقام عالی وزارت، همکاری کارکنان دولت و معلمان آموزش و پرورش به عنوان اشخاص حقیقی و مؤسسات و نهادهای عمومی غیر دولتی به عنوان اشخاص حقوقی برای آموزش در دورههای سوادآموزی با سرانه ابلاغی جهت فعالیتهای واگذارشده به ذینفعان مذکور با رعایت سایر ضوابط ابلاغی بلامانع و معتبر است.
مجید یزدان پناه تشریح کرد: سرانه هزینه تمامشده آموزش در دوره سوادآموزی سال ۱۳۹۸ ابلاغ گردیده است و نکته قابل توجه در این وادی اعلام نرخ سرانه آموزش دوره سوادآموزی در شرایط خاص بیش از دو برابر شرایط عادی میباشد.
این مقام ﻣﺴﺆول ادامه داد: سرانه هزینه تمامشده در دوره سوادآموزی برای افراد عادی گروه سنی ۱۰ الی ۴۹ ساله معادل ۸میلیاردو ۳۶۰هزار ریال است؛ در حالیکه این سرانه جهت آموزش ناشنوایان، نابینایان و چند معلولیتی تحت پوشش سازمان بهزیستی که در سامانه جامع سوادآموزی ثبت شده باشد، مبلغ ۱۸میلیارد ریال و در مناطق محروم و روستاهایی که فقط یک نفر بیسواد مرد یا زن ۱۰ الی ۴۹ ساله باقی ماندهاست و از طریق سامانه شناسایی و مشخص شدهاند با ثبتنام به روش غیر خودآموز در دوره سوادآموزی و احراز شرایط قبولی مبلغ ۱۳میلیارد ریال به عنوان سرانه پرداخت میشود.
یزدانپناه ﺗﺄکید کرد: برنامههای سوادآموزی با هدف ریشهکنی بیسوادی و ارتقای سطح سواد استان در گام دوم انقلاب با دقت و حساسیت انجام و پیگیری میگردد.
معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان تداوم برنامههای این معاونت جهت باسواد نمودن افراد بیسواد در اقشار خاص از جمله مددجویان ندامتگاهها و زندانهای سطح استان، زنان و دختران روستائی و عشایر، افراد بیسواد در حاشیه شهرها، زنان بیسرپرست و بد سرپرست تحت پوشش کمیته امداد حضرت امام (ره)، مددجویان و توانخواهان تحت پوشش بهزیستی، کشاورزان و اولیای بیسواد را خواستار گردید و از اجرای برنامههای عملیاتی در حوزههای مختلف سوادآموزی در سال جاری خبرداد.
هرمز نوروز فرد بیان داشت: اجرای برنامههای سوادآموزی و آموزش سواد پایه در قالب سند تحول بنیادین با اولویت آموزش مهارتهای اساسی زندگی، اجتماعی و مهارتهای شهروندی با هدف یادگیری مادامالعمر در پایگاههای تخصصی مراکز یادگیری محلی ضروری است.
وی از کلیه دستگاهها و ادارات مشارکتپذیر استان درخواست کرد، جهت تعبیر شعار سال مبنی بر رونق تولید در مراکز یادگیری محلی که با تلفیقی از سواد پایه و ایجاد مهارت به ارزشگذاری و تولیدات بومی و محلی منجر خواهد شد از مساعدتهای ارزشمند خویش دریغ ننمایند.
معاون سواد آموزی استان در پایان ابراز امیدواری کرد که با برنامهریزی و حمایت همهجانبه و گسترده دوستداران تعلیم و تربیت، زیرساختهای فرهنگی جهت تسهیل امورات جامعهی هدف فراهم و موجبات رشد و تعالی فرهنگ ناب اسلامی مهیا گردد