• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : Monday - 13 October - 2025
0
روز جهانی غذا در کرمانشاه

تأکید بر امنیت غذایی و ارتقای سلامت جامعه

  • کد خبر : 49001
  • 21 مهر 1404 - 15:31
تأکید بر امنیت غذایی و ارتقای سلامت جامعه

به مناسبت روز جهانی غذا، نشست خبری در معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با حضور اصحاب رسانه و با کیومرث رحیمی، معاون مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی این معاونت برگزار شد. به گزارش میلکان؛ کیومرث رحیمی در این نشست با اشاره به نقش سازمان جهانی فائو (FAO) در […]

به مناسبت روز جهانی غذا، نشست خبری در معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با حضور اصحاب رسانه و با کیومرث رحیمی، معاون مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی این معاونت برگزار شد.

به گزارش میلکان؛ کیومرث رحیمی در این نشست با اشاره به نقش سازمان جهانی فائو (FAO) در نام‌گذاری این روز گفت:«هر سال، کشورهای مختلف جهان با شعار مشترک روز جهانی غذا، گرد هم می‌آیند تا راهکارهایی برای مقابله با فقر و گرسنگی ارائه دهند و نسبت به تبعات آن در سطح جهانی هشدار دهند.»

وی افزود: شعار جهانی امسال «دست در دست هم برای غذای بهتر، آینده‌ای بهتر» است و در ایران نیز با توجه به سیاست‌گذاری‌های داخلی، شعار ملی «غذا برای همه، تولید ملی، تغذیه سالم» اعلام شده است.

معاون مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ادامه از برگزاری همایش منطقه‌ای روز جهانی غذا در استان خبر داد و اظهار کرد: «این همایش با هدف بررسی راهکارهای علمی و عملی برای ارتقای امنیت غذایی، معرفی واحدهای تولیدی و پژوهش‌های برتر و همچنین ارتقای سطح سلامت جامعه برگزار می‌شود.»

به گفته رحیمی، تاکنون نزدیک به ۴۰ مقاله علمی از داخل و خارج استان به دبیرخانه همایش ارسال شده که از میان آن‌ها، ۵ مقاله برای سخنرانی و ۸ مقاله برای ارائه به‌صورت پوستر انتخاب شده‌اند.

وی محورهای همایش را شامل: ارتقای امنیت غذایی، نقش تغذیه در سلامت، کاهش ضایعات غذایی، نقش هوش مصنوعی در زنجیره تأمین غذا، فرمولاسیون نوین مواد غذایی و فناوری نان عنوان کرد.

رحیمی با اشاره به معرفی ۱۲ واحد تولیدی برتر استان در این همایش گفت:«۶ واحد به‌عنوان واحدهای برتر صنایع غذایی و ۶ واحد به‌عنوان واحدهای نمونه معرفی می‌شوند. هدف ما حمایت از تولیدکنندگان متعهد و تلاش در مسیر ارتقای سلامت عمومی است.»

او در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر اهمیت نظارت بر کیفیت محصولات غذایی استان افزود:«روغن حیوانی کرمانشاهی از گذشته یکی از برندهای ملی بوده است، اما متأسفانه تولید آن در سایر استان‌ها با نام کرمانشاه، آسیب‌های جدی اقتصادی و اعتباری به استان وارد کرده است. پیگیری و نظارت بر این موضوع از اولویت‌های ماست.»

رحیمی در ادامه، ضمن انتقاد از کم‌توجهی برخی واحدهای تولیدی به همکاری رسانه‌ای گفت:«مستندسازی و اطلاع‌رسانی درباره فرآیند تولید محصولات غذایی، حق مردم است. صنایع باید درهای خود را به روی رسانه‌ها باز کنند تا آگاهی عمومی درباره سلامت و ایمنی غذا افزایش یابد.»

وی همچنین به چالش‌های موجود در اجرای نظام HACCP (کنترل بهداشتی از مزرعه تا مصرف) اشاره کرد و افزود:«در بسیاری از کشورها، فرآیند تولید لبنیات از مزرعه تا سفره مردم به‌صورت علمی کنترل می‌شود، اما در کشور ما هنوز این زنجیره به‌صورت کامل اجرا نمی‌شود. نظارت دقیق بر آب، خاک، علوفه و دامداری‌ها باید از مبدأ آغاز شود.»

لینک کوتاه : https://www.milkanonline.ir/?p=49001

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.