در 10 ماهه ابتدایی سال جاری 4 میلیارد و 700 میلیون تومان از اموال تملیکی استان کرمانشاه به فروش رسیده است.
به گزارش خبرنگار میلکان آنلاین، مدیر جمعآوری و فروش اموال تملیکی استان کرمانشاه در نشست خبری که در سالن جلسات این سازمان برگزار شد بیان داشت:از ابتدای سال 608 پرونده به این سازمان ارجاع داده شده است که شامل یک پرونده مترکه ، 587 پرونده قاچاق و 20 پرونده قضایی بوده است.
اردشیر رستمی تعداد پروندههای این سازمان بر اساس نوع عملیات را 709پرونده شامل 89 پرونده استرداد، 104 پرونده انهدام، 288 پرونده مذاکرهای، 133 پرونده مزایده و 95 پرونده واگذاری بوده است.
وی به میزان مبلغ فروش در سال جاری نسبت به سال گذشته اشاره کرد و گفت: در 10 ماهه ابتدایی سال گذشته 846 پرونده تشکیل، یک هزارو 146 پرونده عملیاتی شد و 6 میلیارد و 500 میلیون توامان فروش داشته ایم.
مدیر جمعآوری و فروش اموال تملیکی استان کرمانشاه یاد آور شد: چاقاقچیان با توجه به اینکه در این حوزه حرفه ای شده اند و میدانند که اگر بار و کالای قاچاق اگر با صاحب آن گرفته شود علاوه بر ضبط اموال جریمه نیز می شود بخش عمده ای از کالاهای قاچاق بدون صاحب کشف می شود و این دسته از کالاها به ستاد اجرايي فرمان حضرت امام (ره) تحویل داده می شود.










