آتش سوزی چالابه واقع در منطقه حفاظت شده بیستون که از ساعت ۱۷ روز جمعه هشتم تیرماه آغاز شده بود، با تلاش محیط بانان و همیاران و دوستداران طبیعت اطفاء شد.
به گزارش میلکان، در پی وقوع آتش سوزی در منطقه حفاظت شده بیستون، محیط بانان و همیاران و دوستداران طبیعت موفق به مهار و اطفاء آن شدند.
سجاد کریمی سرپرست منطقه حفاظت شده بیستون با اعلام این خبر گفت: این حادثه روز جمعه هشتم تیرماه از حوالی ساعت ۱۷ رخ داد و تا ساعت ۲۳ همانروز ادامه داشت.
وی افزود: خوشبختانه تلاش همکاران ما و همه عزیزانی که در محل حضور داشتند مثمر ثمر واقع شد و توانستند آتش را بطور کامل اطفاء کنند.
سرپرست منطقه حفاظت شده بیستون در پایان از عموم مردم طبیعت دوست استان درخواست کرد با توجه به پوشش های گیاهی مناطق، خواهشمندیم مردم عزیز، از برپایی اتش در طبیعت حتی الامکان خودداری نموده و یا قبل از ترک محل، حتماً از خاموش بودن آتش اطمینان حاصل نمایند.