• امروز : پنج شنبه - ۱۱ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : Thursday - 1 May - 2025
5
پس از گذشت ۱۰ماه از سفر رئیس جمهور به کرمانشاه؛

 تسهیلات ریالی کمتر از ۱۷ درصد و ارزی هیچ مبلغی پرداخت نشده است/ ما به فرصت سوزی‌ها عادتی دیرینه‌ داریم!

  • کد خبر : 35001
  • 09 اردیبهشت 1402 - 22:30
 تسهیلات ریالی کمتر از ۱۷ درصد و ارزی هیچ مبلغی پرداخت نشده است/ ما به فرصت سوزی‌ها عادتی دیرینه‌ داریم!

گروه رسانه‌ای میلکان، به نقل از اطلاعات و آماری که اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه به عنوان دبیر شورای اشتغال  استان در اختیار این گروه رسانه‌ای  گذاشته است آخرین وضعیت پرداخت تسهیلات سفر ریاست جمهوری به طرح‌های اقتصادی اولویت دار نیازمند تسهیلات ریالی و ارزی به استان کرمانشاه تا ۲۹ فروردین […]

گروه رسانه‌ای میلکان، به نقل از اطلاعات و آماری که اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه به عنوان دبیر شورای اشتغال  استان در اختیار این گروه رسانه‌ای  گذاشته است آخرین وضعیت پرداخت تسهیلات سفر ریاست جمهوری به طرح‌های اقتصادی اولویت دار نیازمند تسهیلات ریالی و ارزی به استان کرمانشاه تا ۲۹ فروردین ۱۴۰۲را بررسی کرده است.

به گزارش خبرنگار میلکان، در سفری که تیرماه سال ۱۴۰۱ ریاست جمهور و هیئت وزیران به کرمانشاه داشتند مصوب شد که  ۹۰هزارو۵۳۱میلیارد ریال و ۱۵۶ میلیون یورو تسهیلات در جهت اشتغال استان کرمانشاه اختصاص یابد.

حالا پس از گذشت ۱۰ ماه از سفر ریاست جمهور به کرمانشاه تنها ۱۴هزار و ۷۳۵ میلیارد ریال معادل ۱۶.۲۷درصد آن پرداخت شده است و از تسهیلات ارزی هیچ مبلغی پرداخت نشده است.

این در حالی است که روابط عمومی استانداری کرمانشاه هفته گذشته به نقل از استاندار کرمانشاه از پرداخت حدود ۲هزار میلیارد تومانی این تسهیلات خبر داده بود.

در عکس نوشته‌ای که اول اردیبهشت منتشر شد؛ آمده بود که تا هفته اول اسفندماه ۱۴۰۱ و تشکیل شورای اشتغال کرمانشاه تنها ۸۹میلیارد تومان آن تخصیص یافته بود اما با پیگیری ها خوشبختانه هم اکنون این رقم به حدود ۲هزار میلیارد تومان رسیده است.

بانک ملت به عنوان بانک برتر در این حوزه از ۴طرح معرفی شده با مبلغ ۱۲ هزار میلیارد ریال و۳۶ میلیون یورو تسهیلات سفر ۲طرح با مبلغ ۱۳هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال معادل۱۱۴درصد تسهیلات متعهد شده را پرداخت کرده است.

بانک ملت به تنهایی حدود ۹۳ درصد از کل تسهیلات پرداخت شده را پرداخت کرده است.

پست بانک نیز از ۲۱طرح معرفی شده به مبلغ ۳هزارو ۵۵میلیارد ریال، تسهیلات ۵ طرح به مبلغ ۸۱۵ میلیارد ریال معادل ۲۶درصد مبلغ را پرداخت کرده است.

بانک سپه ازمبلغ ۹ هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال تعهد خود برای ۱۰ طرح تنها یک طرح به مبلغ ۱۳۰میلیارد ریال حدود ۱.۳درصد از مبلغ تعهد شده را پرداخت کرده است.

بانک رفاه کارگران نیز از ۳ طرح معرفی شده به مبلغ ۲هزارو۶۲۲ میلیارد ریال یک طرح به مبلغ هشتاد میلیارد ریال معادل سه درصد از تعهد خود را پرداخت کرده است.

بانک تجارت نیز از ۱۲ طرح معرفی شده به مبلغ ۱۱ هزار و ۸۶۰ میلیارد ریال و ۱۲۰ میلیون یورو تنها به یک طرح به مبلغ ۱۰ میلیارد ریال پرداخت داشته است که این میزان پرداخت کمتر از یک دهم درصد از مبلغ تعهد شده نیز می باشد.

بانک های صنعت و معدن، کشاورزی، ملی، توسعه تعاون، صادرات و صندوق کارآفرینی امید که مجموعا پرداخت ۵۱ هزار و ۳۹۴ میلیارد ریال را برعهده گرفته اند تا کنون هیچ پرداختی به متقاضیان تسهیلات نداشته اند.

۸ دستگاه‌های اجرایی که وظیفه دارند طرح‌هایی با توجیه اقتصادی مناسب و با ظرفیت جذب تسهیلات را به بانک معرفی کنند ۱۱۵ طرح را به بانک‌ها معرفی کرده‌اند.

از میان این ادارات اداره کل صنعت، معدن و تجارت با پرداخت ۱۴هزارو۴۵۰ میلیارد ریال به ۵طرح از ۵۱ طرحی که به مبلغ ۵۸هزارو ۱۵۲ میلیارد ریال معرفی کرده است بیشترین طرح پرداخت شده را دارد.

در انتهای جدول نیز شرکت توزیع نیروی برق و جهادکشاورزی به ترتیب پنج طرح به مبلغ یک هزارو ۳۲۰میلیارد و ۳۱ طرح به مبلغ ۲۱هزارو۴۴ میلیارد معرفی کرده اند که هیچ پرداختی برای متقاضیان این دو حوزه انجام نگرفته است.

پارک علم و فناوری نیز با پرداخت تنها ۰.۲۳درصد(۲۳صدم درصد) موفق شده است یک طرح از ۷ طرح خود را به مبلغ ۱۰میلیارد ریال به مرحله پرداخت برساند.

از لحاظ تحقق نسبت به معرفی اداره کل ورزش و جوانان با معرفی یک طرح و دریافت تسهیلات ۲۵ میلیارد ریالی برای همان یک طرح توانسته در این زمینه موفق عمل کند.

دانشگاه علوم پزشکی نیز برای ۴ طرح معرفی شده خود با اعتبار ۳هزارو۶۰۰ میلیارد ریال تسهیلات موفق شده است تسهیلات یک طرح به مبلغ ۸۰میلیارد ریال را جذب کند که نسبت مبلغ پرداخت شده به معرفی شده دانشگاه ۳.۶درصد است.

میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری و راهداری و حمل و نقل نیز نتوانسته‌اند درصد تحققی بهتر از ۵.۲ درصد و ۶.۶ درصد را کسب کنند.

راهداری و حمل و نقل جاده‌ای با ۱۲ طرح و ۶۰۵میلیارد ریال طرح معرفی شده تنها ۱ طرح با مبلغ ۴۰ میلیارد ریال پرداختی داشته است و میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نیز با ۴ طرح و یک‌هزارو ۵۲۰میلیارد ریال یک طرح با ۸۰ میلیارد ریال پرداختی داشته است.

با توجه به تورم بالایی که طی سال ۱۴۰۱ در کشور با آن مواجه بودیم عدم پرداخت این تسهیلات می تواند کارآفرینان و متقاضیان را با مشکلاتی مواجه کند. هزینه های  را اندازی خطوط تولید و تامین تجهیزات و مواد مورد نیاز آنها به شدت افزایش یافته است.

از مدیریت ارشد استان و گروه اقتصادی وی درخواست داریم که تسهیلات پرداختی در حوزه های مختلف را به صورت شفاف و کامل بر روی پرتابل استانداری بارگزاری کنند تا مشخص باشد چه واحدی چه تسهیلاتی را دریافت می کند تا این پرداخت ها و اشتغالزایی ها قابل رصد، پیگیری و راستی آزمایی باشد.

لینک کوتاه : https://www.milkanonline.ir/?p=35001

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.