• امروز : سه شنبه - ۲۳ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : Tuesday - 13 May - 2025
5

آماده‌سازی ۵ جایگاه برای عرضه “گوشت و اقلام نوروزی” ارزان قیمت در کرمانشاه

  • کد خبر : 34015
  • 13 اسفند 1401 - 10:17
آماده‌سازی ۵ جایگاه برای عرضه “گوشت و اقلام نوروزی” ارزان قیمت در کرمانشاه

رییس سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری کرمانشاه از آماده سازی پنج جایگاه برای عرضه گوشت ارزان قیمت و سایر اقلام نوروزی خبر داد. به گزارش میلکان؛  امیر حیدریان ، با اشاره به جلسه مشترک مسئولین استانداری، شهرداری، اداره کل صمت و اداره کل جهاد کشاورزی استان گفت: در این جلسه مقرر شد […]

رییس سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری کرمانشاه از آماده سازی پنج جایگاه برای عرضه گوشت ارزان قیمت و سایر اقلام نوروزی خبر داد.

به گزارش میلکان؛  امیر حیدریان ، با اشاره به جلسه مشترک مسئولین استانداری، شهرداری، اداره کل صمت و اداره کل جهاد کشاورزی استان گفت: در این جلسه مقرر شد پنج جایگاه برای عرضه گوشت ارزان قیمت و سایر اقلام نوروزی تعیین شود.

وی افزود: این برنامه کشوری است و در شهر کرمانشاه هم پنج جایگاه برای این موضوع آماده سازی می‌شود.

حیدریان گفت: برای راه اندازی این جایگاه‌ها، شش نقطه شهر کرمانشاه شامل زیبا پارک- روبروی سینما استقلال-، ورودی شهرک اسلامیه در دولت آباد، پارک بسیج -روبروی مسکن مهر زیتون در کیهانشهر-، پارک شرقی در شهرک ظفر، پارک قائم(عج) در شهرک بهداری و پارک دانشجو در شهرک معلم پیشنهاد شده که در پنج نقطه آن این جایگاه ها راه‌اندازی می‌شود.

رییس سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده های کشاورزی شهرداری کرمانشاه با اشاره به آغاز به کار این میادین از نیمه اسفند، گفت: در این جایگاه‌ها درکنار عرضه گوشت ارزان قیمت، سایر اقلام معیشتی و میوه و … هم با قیمت مناسب عرضه می‌شود.

حیدریان خاطرنشان کرد: بعد از عید نوروز هم اقلام مورد نیاز ماه مبارک رمضان در این جایگاه‌ها با قیمت مناسب عرضه می‌شود.

به گفته رییس سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده های کشاورزی شهرداری کرمانشاه این جایگاه‌ها تا پایان ماه مبارک رمضان در کرمانشاه برپا خواهند بود.

چندی پیش استاندار کرمانشاه در نشست ستاد تنظیم بازار استان از شهرداری و جهاد کشاورزی خواست با همکاری اصناف، تا نیمه اول اسفند نسبت به‌ راه‌اندازی مکان‌هایی جهت عرضه گوشت قرمز و دیگر اقلام با قیمت مناسب در مناطق مختلف شهر کرمانشاه اقدام کنند.

لینک کوتاه : https://www.milkanonline.ir/?p=34015
  • نویسنده : عبداله مرادی
  • ارسال توسط :
  • منبع : مرکز اطلاع‌رسانی شهرداری کرمانشاه
  • 184 بازدید
  • بدون دیدگاه

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.