• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : Thursday - 2 October - 2025
6

افزایش 8 درصدی واحدهای تولیدی و کارگاهی در سال 99

  • کد خبر : 17130
  • 14 بهمن 1399 - 7:04

مدیر نظارت بر مواد غذایی، ارایشی و بهداشتی دانشگاه از افزایش 8 درصدی واحدهای تولیدی و کارگاهی غذایی، ‌آشامیدنی،‌ آرایشی و بهداشتی در سال 99 با وجود بیماری کرونا و اشتغال زایی برای 77 نفر به عنوان مسئول فنی در این واحدها خبر داد. به گزارش میلکان آنلاین به نقل از روابط عمومی دانشگاه ؛دکتر […]

مدیر نظارت بر مواد غذایی، ارایشی و بهداشتی دانشگاه از افزایش 8 درصدی واحدهای تولیدی و کارگاهی غذایی، ‌آشامیدنی،‌ آرایشی و بهداشتی در سال 99 با وجود بیماری کرونا و اشتغال زایی برای 77 نفر به عنوان مسئول فنی در این واحدها خبر داد.

به گزارش میلکان آنلاین به نقل از روابط عمومی دانشگاه ؛دکتر شهریار مستوفی  گفت: در سال 99 تاکنون 27 پروانه بهره برداری جدید جهت 16 واحد تولیدی کارگاهی و 11 واحد تولیدی کارخانه ای در استان صادر گردیده است.

وی خاطرنشان ساخت: در این خصوص 106 پروانه ساخت جهت محصولات مختلف غذایی،آّشامیدنی،آرایشی و بهداشتی نیز صادر گردیده است. در سال جاری 49 نفر به عنوان مسئول فنی در واحدهای تولیدی و کارگاهی مشغول کار شدند و پروانه فعالیت آنها صادر گردیده است.

دکتر مستوفی ادامه داد: لازم به ذکر است در راستای ساماندهی شرکتهای پخش آرایشی و بهداشتی نیز 32 شرکت پخش آرایشی و بهداشتی موفق به اخذ مجوز از این معاونت گشته و 28 نفر به عنوان مسئول فنی در این شرکت های پخش موفق به اخذ پروانه فعالیت شده اند.

مدیر نظارت بر مواد غذایی، ارایشی و بهداشتی دانشگاه تصریح کرد: در سال جاری 66 گواهی بهداشت صادرات جهت واحدهای تولیدی استان با وزن 13 هزار و 784 تن مواد غذایی صادر گردید که رقم بسیار قابل توجهی در خصوص صادرات محصولات غذایی استان می باشد.

لینک کوتاه : https://www.milkanonline.ir/?p=17130

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.