• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : Saturday - 15 November - 2025
8
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان کرمانشاه خبر داد؛

۴۹ درصد از مجریان طرح های اشتغال بانوان هستند

  • کد خبر : 16261
  • 18 دی 1399 - 6:13

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان کرمانشاه گفت: در ۹ ماهه امسال حدود چهار هزار طرح شغلی با پرداخت وام های اشتغال برای مددجویان کرمانشاهی ایجاد شده که ۴۹ درصد از مجریان این طرح ها؛ بانوان هستند. به گزارش میلکان آنلاین، رضا طاهری، معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان کرمانشاه گفت: طی ۹ […]

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان کرمانشاه گفت: در ۹ ماهه امسال حدود چهار هزار طرح شغلی با پرداخت وام های اشتغال برای مددجویان کرمانشاهی ایجاد شده که ۴۹ درصد از مجریان این طرح ها؛ بانوان هستند.

به گزارش میلکان آنلاین، رضا طاهری، معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان کرمانشاه گفت: طی ۹ ماهه امسال پنج هزار و ۴۱۱ فرصت شغلی در استان ایجاد شده که چهار هزار فرصت شغلی با پرداخت وام های قرض الحسنه اشتغال و باقی از طریق کاریابی ها و تعامل با کارفرمایان برای مددجویان کرمانشاهی ایجاد شده است.

طاهری عنوان کرد: در این مدت ۱۶۳ میلیارد تومان وام اشتغال به مددجویان تحت حمایت کمیته امداد استان کرمانشاه پرداخت شده است.

وی با بیان اینکه هدف از پرداخت وام های اشتغال توانمندی مددجویان است، یادآور شد: ۴۹ درصد از طرح های اشتغال اجرایی در سالجاری از سوی بانوان و ۵۱ درصد توسط مردان ایجاد شده است.

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان کرمانشاه عنوان کرد: همچنین ۵۰ درصد از طرح های اشتغال مددجویی در روستاها و ۵۰ درصد نیز در شهرهای استان کرمانشاه ایجاد شده اند.

رضا طاهری تاکید کرد: طرح های اشتغال مددجویان کمیته امداد به دلیل اعمال نظارت ها و ارائه راهنمایی ها از پایدارترین مشاغل به شمار می روند.

لینک کوتاه : https://www.milkanonline.ir/?p=16261

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.