• امروز : یکشنبه - ۱۵ تیر - ۱۴۰۴
  • برابر با : Sunday - 6 July - 2025
3

انجمن عکاسان نوجوان کانون استان کرمانشاه، دوازدهمین جلسه مجازی خود را برگزار کرد

  • کد خبر : 14378
  • 12 آبان 1399 - 7:13

دوازدهمین جلسه انجمن مجازی عکاسان نوجوان کانون پرورش فکری استان کرمانشاه، روز شنبه دهم آبان ۱۳۹۹ و با موضوع «انسان و محیط پیرامونش» برگزار شد. به گزارش میلکان آنلاین ، دوازدهمین جلسه انجمن مجازی عکاسان نوجوان این استان، روز شنبه دهم آبان ۱۳۹۹ و در ساعت ١٨ برگزار شد. در این نشست، معصومه آقایی، کارشناس […]

دوازدهمین جلسه انجمن مجازی عکاسان نوجوان کانون پرورش فکری استان کرمانشاه، روز شنبه دهم آبان ۱۳۹۹ و با موضوع «انسان و محیط پیرامونش» برگزار شد.

به گزارش میلکان آنلاین ، دوازدهمین جلسه انجمن مجازی عکاسان نوجوان این استان، روز شنبه دهم آبان ۱۳۹۹ و در ساعت ١٨ برگزار شد.

در این نشست، معصومه آقایی، کارشناس عکاسی و مدرس جلسه، به آموزش مباحث عکاسی با موضوع «انسان و محیط پیرامونش» پرداخت.

او همچنین در بخشی از این جلسه ضمن پرداختن به موضوع «عکاسی مستند»، به تاریخچه این نوع از عکاسی نیز اشاره کرد.

آقایی به معرفی بزرگترین عکاسان ایران در این شاخه از عکاسی نیز پرداخته و نمونه‌هایی از آثار آنها را ارائه داد.

بر همین اساس، در بخشی دیگر از این برنامه، اعضای انجمن عکاسی کانون استان کرمانشاه، نمونه عکس‌های خود را به اشتراک گذاشته و مدرس جلسه، عکس‌ها را تحلیل کرد.

در پایان جلسه، مامک یحیی پور، رییس گروه هنرهای تجسمی کانون، ضمن اشاره به موضوع ایده‌یابی و پرورش ایده، افزود: قدم اول برای هر فعالیت هنری ایده‌یابی است که منشا اصلی آن تخیل است.

یحیی‌پور گفت: آنچه که تخیل را پرورش می‌دهد؛ مشاهده و دیدن جستجوگرانه است. و در مرحله بعد، تلفیقش با مهارت و تکنیک، که می‌تواند بیانی خلاقانه به‌همراه داشته باشد.

او همچنین گفت: همان‌طوری که در این جلسه آموختیم؛ عکس‌های مستند در کنار مباحث هنری بیشتر به منظور نشان دادن تحولات اجتماعی، و…مورد توجه قرار می‌گیرند. چرا که واقعیت را باید همان‌طور که هست به ثبت برسانند. به عبارت ساده تر در این نوع عکاسی؛ تصویر نقش یک شاهد و گواه را برای ثبت یک شرایط خاص، مکان تاریخی و … برعهده دارد. به‌طوری‌که از طریق ثبت تصاویر مستند، بیننده با فرهنگ، سیاست، موقعیت‌های جغرافیایی و اجتماعی، سبک زندگی و…سایر مردم دنیا آشنا می شود.

یحیی‌پور همچنین گفت: ولی با تمام امانت‌داری در ثبت واقعیت، به خاطر روح هنری‌ای که در عکاسی (نه عکس‌برداری) وجود دارد و با تمام این تعریف‌ها، هر عکاس مستند هم می‌تواند از دیدگاه خاص خودش به پیرامونش نگاه کرده و آنها را برای مخاطب مطرح و بررسی کند.

در انجمن مجازی عکاسان نوجوان کانون پرورش فکری استان کرمانشاه، علاوه بر کارشناسان، مربیان هنری و فرهنگی، چهل عضو نوجوان از مراکز مختلف کانون پرورش فکری استان کرمانشاه نیز حضور داشتند.

لینک کوتاه : https://www.milkanonline.ir/?p=14378

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.