• امروز : جمعه - ۲۳ شهریور - ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 13 September - 2024
4
رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی:

۸ هزار کانکس قرارگاه خاتم ظرف یک ماه آینده تحویل داده خواهد شد

  • کد خبر : 2203
  • 21 آذر 1396 - 19:30

آیدا طلایی – گروه خبر رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در نشستی که در سالن جلسات بنیاد مسکن استان برگزار شد بیان کرد: اسکان موقت در روستاها برعهده قرارگاه خاتم است که به خوبی جلو می رود که تا کنون ۶۴۰۰ سکو در محل های متفرقه که در خانه افراد قرار میگیرد نصب شده است […]

آیدا طلایی – گروه خبر
رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در نشستی که در سالن جلسات بنیاد مسکن استان برگزار شد بیان کرد: اسکان موقت در روستاها برعهده قرارگاه خاتم است که به خوبی جلو می رود که تا کنون ۶۴۰۰ سکو در محل های متفرقه که در خانه افراد قرار میگیرد نصب شده است .

به گزارش خبرنگار میلکان آنلاین، رضا تابش با بیان اینکه با این جانمایی مردم می توان به عنوان انباری از این اسکانهای موقت استفاده کنند گفت: در روستاها روزی ۳۰۰ فریم نصب می شود که تا الان ۲۵۰۰ کانکس نصب شده که از این تعداد ۲۲۰۰ عدد در روستاها و ۳۰۰ عدد در شهر تحویل داده شده است.

وی خاطرنشان کرد:۸ هزار کانکس که بر عهده قرارگاه خاتم است تا یک ماه آینده نصب و تکمیل می‌شود که روزی ۳۰۰ الی ۴۰۰ کانکس است، کانکس ها در محل ساخته می شود می شود و متفاوت از کانکس های اهدایی است، سایزکانکس های قرارگاه خاتم ۱۶ متر است با رنگ سفید اما کانکس های اهدایی کوچک و بی کیفیت با رنگ های مختلف است.

رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خاطر نشان کرد:مالکین و مستاجرین شناسایی و تشکیل پرونده می دهند،به مستاجرین واحد های صددرصد تخریبی ۵ میلیون تومان بلاعوض داده می شود و از دریافت کانکس محروم هستند.

وی در خصوص تسهیلات احداثی افزود: ۳۰ میلیون تومان به واحد های روستایی و ۴۰ میلیون تومان به واحد های شهری پرداخت می شود . همچنین ۵ میلیون بلاعوض در روستا و ۶ میلیون  به خانوارهای شهری اهداء می شود . ۲ میلیون تومان برای تجهیزات منزل نیز به صورت بلاعوض و همچنین ۱۰ میلیون وام برای تجهیزات منزل با کارمزد ۴ درصد با بازپرداخت ۱۵ سال اعطا می گردد.

تابش افزود:حدود ۴۰۰ پی کنی در روستاها انجام شده که به معنای آغاز کار است وباید در نظر داشت که کار بزرگی است، برای ادامه بازسازی مشکل این است که مردم احساس می کنند خودشان باید کار را انجام دهند و ما نیز از آن ها پشتیبانی می کنیم.

وی گفت:آوار برداری به سرعت انجام شد و ۳۸۱۰ واحد آواربرداری شده، هرکس برای پیشرفت کار خود می تواند به سازمان مراجعه و ماشین آلات فرستاده شود و آوار برداری انجام شود،۵۷۰ دستگاه ماشین آلات سنگین در استان برای آوار برداری مستقر و با سرعت مشغول به انجام کار هستند.

رضا تابش بیان داشت:در بازسازی مردم نقش مهمی داشتند که این یکی از بهترین بازسازی ها است که منابع و مدیریت منابع در اختیار مردم قرار میگیرد.روند بازسازی در اینگونه بازسازی ها ابتدا کند و به مرور جلو میرود و سرعت می گیرد.

وی افزود:اولین کاری که در این زمان باید انجام بدهیم براورد خسارت و کارشناسی واحدها است، کارشناسی با حضور مالک در محل صورت می گیرد و براورد خسارت می شود، تا کنون ۱۰۰هزار واحد مسکونی و تجاری در شهر و روستا انجام و براورد خسارت و تعیین تعمیری یا میزان نوسازی شده است.

وی خاطر نشان ساخت:از این ۱۰۰ هزار واحد ۱۸۷۰۰ واحد نیاز به بازسازی کامل دارند و کاملا تخریب شده اند، از این تعداد واحد ۱۲۳۰۰ واحد در روستاها و ۶۵۰۰ واحد در شهرها است.۵۰ هزار از این واحد ها تعمیراتی بوده اند و بحث براوردها توسط کارشناسان به پایان رسیده است و اگر کسی از قلم افتاده باشد یا در آن زمان حضور نداشته می تواند به سازمان مراجعه و درخواست براورد خسارت کند.اگر افرادی نسبت به اعلام تعیین خسارت ناراضی باشد می تواند درخواست حضور مجدد کارشناس در محل را داشته باشد.

تابش ادامه داد:بعد از ارزیابی تشکیل پرونده داده می شود که تا کنون ۱۸ هزار پرونده تشکیل و برای پرداخت وام از این تعداد ۶۵۰۰ پرونده به بانک ها معرفی شده اند و مبالغ بلاعوض ها را خود سازمان پرداخت می کند،تا کنون حدود هزار واحد کمک های بلاعوض خود را دریافت کرده اند که می شود روزی حدود ۳۰۰ واحد تعمیری یا احداثی، به هر واحد احداثی ۸ تن سیمان رایگان داده می شود

وی همچنین ادامه داد:اولویت پرداخت با واحد های تعمیری است،حتی اگر ۲۰ هزار واحد سریع تر آماده شود به این معناست ۲۰ هزار خانوار می توانند در آن زندگی کنند.

تابش در ادامه بیان داشت:سعی ما بر این است که پول را هر چه سریع تر به دست مردم برسانیم تا کار بازسازی شروع شود،مقدمات بازسازی به خوبی فراهم شده است و مقدمات دوم تامین مصالح از مصالح فروش های محلی است،از کارگاه های تامین مصالح بازدید و در صورت نیاز به تجهیز،تامین ظرفیت، و صدورمجوز جدید به آن ها کمک کنیم،طی جلساتی که با سازمان نظام مهندسی تهران و استان و همچنین اداره بازرگانی،صنعت،معدن وتجارت صورت گرفت لیست مصالح فروش ها را در اختیار ما گذاشته اند و با آنها مذاکره کردیم،پایان کار بسته به فعالیت های مردم و خود افراد پیش بینی می شود در بخش روستایی تا یک سال آینده و در بخش شهری تا دوسال آینده پایان یابد.

وی افزود:برای نیروی کاراز بومی های محل استفاده می کنیم با وجود دشواری ها میخواهیم کسانی که توانایی پیمانکاری دارند به سازمان مراجعه و با مردم قرارداد ببندند و مشغول کار شوند و یا در خصوص تامین مصالح،مصالح فروش ها با ما مذاکره کنند.این یک بازار بزرگ است که در استان به وجود آمده و نباید از آن غافل شد و در خصوص نظارت و تهیه طراحی از مهندسین بومی استفاده کنیم علل خصوص مهندسین بومی سرپل ذهاب و در صورت کمبود از استان پشتیبانی شوند.

تابش افزود: روال کار این است که افراد به شهرداری معرفی و دستور نقشه میگیرند و بعد تهیه نقشه و از شهرداری پروانه دریافت می کنند و خوشبختانه چند طرح برای اولین بار پروانه هایشان صادر شد.

لینک کوتاه : https://www.milkanonline.ir/?p=2203

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.