مدیر تامین مسکن و امور مهندسی ساختمان کمیته امداد استان کرمانشاه بیان داشت: ۹ هزار و ۲۶ منزل مسکونی خانوارهای تحت حمایت کمیته امداد استان کرمانشاه در زلزله آبان ماه سال گذشته تخریب و دچار آسیب شده اند.
به گزارش میلکان آنلاین ، مختار خزاعی با تاکید بر اینکه ساخت منازل مسکونی خانوارهای مددجو پس از اسکان موقت به سرعت آغاز شد، افزود: هم اکنون حدود هفت هزار منزل مسکونی مددجویان زلزله زده کرمانشاهی در دست ساخت و تعمیر است.
وی تاکید کرد: تاکنون ۶۲۰ خانه در مناطق زلزله زده استان تکمیل و به خانوارهای تحت حمایت تحویل داده شده است.
مدیر تامین مسکن و امور مهندسی ساختمان کمیته امداد استان کرمانشاه گفت: ۵۰۰ واحد از این منازل ساخته شده طی سفررییس کمیته امداد امام خمینی به مددجویان تحویل و ۱۲۰ واحد دیگر در ماه جاری به خانواده های تحت حمایت واگذار شده است.همچنین حدود هزار و ۵۰۰ خانه از منازل در دست ساخت برای مددجویان زلزله زده در مراحل پایانی کار و بیش از دو هزار خانه نیز در مرحله نصب اسکلت است.
خزاعی درپایان افزود: کار ساخت باقی منازل مددجویان زلزله زده پس از انعقاد قراردادهای بانکی آغاز می شود.بخش عمده ای از منازل روستاییان تحت حمایت تا پایان سال جاری تکمیل شود و کار ساخت مسکن مددجویان شهری نیز تا پایان نیمه اول سال آینده به پایان برسد.