• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : Thursday - 13 November - 2025
7
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه:

ظرفیت تولید بوقلمون در استان ۷۰۰ تن در سال است

  • کد خبر : 27234
  • 08 تیر 1401 - 22:36
ظرفیت تولید بوقلمون در استان ۷۰۰ تن در سال است

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: در حال حاضر ظرفیت تولید گوشت بوقلمون در استان کرمانشاه ۷۰۰ تن در سال بوده و این میزان تولید با توجه به استقبال تولیدکنندگان جهت تاسیس واحد‌های جدید پرورش بوقلمون در حال توسعه است. به گزارش خبرنگار میلکان،مهندس شهریار قاسمی با بیان اینکه ۱۶ واحد پرورش بوقلمون صنعتی […]

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: در حال حاضر ظرفیت تولید گوشت بوقلمون در استان کرمانشاه ۷۰۰ تن در سال بوده و این میزان تولید با توجه به استقبال تولیدکنندگان جهت تاسیس واحد‌های جدید پرورش بوقلمون در حال توسعه است.

به گزارش خبرنگار میلکان،مهندس شهریار قاسمی با بیان اینکه ۱۶ واحد پرورش بوقلمون صنعتی در استان فعال است افزود: از این تعداد ۱۴ واحد گوشتی با ظرفیت ۷۲ هزار و ۶۱۲ قطعه و ۲ واحد بوقلمون مولد بومی با ظرفیت ۴۵۰۰ قطعه در حال فعالیت می باشند.

مهندس قاسمی سپس به شهرستان های عمده در پرورش بوقلمون پرداخت و خاطرنشان کرد: شهرستان های روانسر، کرمانشاه، کنگاور، سنقر، صحنه و سرپل ذهاب بیشترین واحدهای پرورش بوقلمون استان را در اختیار دارند.

 

لینک کوتاه : https://www.milkanonline.ir/?p=27234

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.