• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : Saturday - 18 April - 2026
1

پدافند غیر عامل به دنبال کاهش آسیب پذیری و افزایش بازدارندگی و ارتقا پایداری ملی است

  • کد خبر : 50677
  • 16 دی 1404 - 12:31
پدافند غیر عامل به دنبال کاهش آسیب پذیری و افزایش بازدارندگی و ارتقا پایداری ملی است

معاون امور زیربنایی سازمان پدافند غیرعامل کشور در شورای هماهنگی مدیران دستگاه های اجرایی تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در استان کرمانشاه گفت: پدافند غیر عامل به دنبال کاهش آسیب پذیری و افزایش بازدارندگی و ارتقا پایداری ملی است به گزارش میلکان، مصطفی طزری در جمع مدیران کل، نمایندگان و مسئولین پدافندغیرعامل دستگاه […]

معاون امور زیربنایی سازمان پدافند غیرعامل کشور در شورای هماهنگی مدیران دستگاه های اجرایی تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در استان کرمانشاه گفت: پدافند غیر عامل به دنبال کاهش آسیب پذیری و افزایش بازدارندگی و ارتقا پایداری ملی است

به گزارش میلکان، مصطفی طزری در جمع مدیران کل، نمایندگان و مسئولین پدافندغیرعامل دستگاه اجرایی تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه که در محل سالن جلسات اداره کل برگزار شد با اشاره به اینکه پدافند غیرعامل همواره به دنبال تسهیل مدیریت بحران و تداوم فعالیت های ضروری در برابر اقدامات خصمانه دشمن است، اظهار نمود: پدافند غیر عامل به دنبال کاهش آسیب پذیری و افزایش بازدارندگی و ارتقا پایداری ملی است.

وی افزود: ترکیب مجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی یک مجموعه متنوعی است که شامل 27 عضو با تنوع ماموریت ها بوده و خاستگاه پدافند غیر عامل در سطح وزارت خانه  و استفاده از تجربه جنگ باید در فرایند مدیریتی در کلیه رده ها از جمله روابط کار، تامین اجتماعی مدیریت درمان و بهزیستی تغییر ایجاد کرده باشد.

طزری در ادامه با تاکید بر مصون سازی سامانه های موجود، ادامه داد: وضعیت فضای سایبری و رعابت پروتکل های امنیتی مورد پایش و رصد مدیریت قرار گرفته شود.

معاون زیربنایی سازمان پدافندغیرعامل کشور به موضوع ضرورت اجرایی شده پدافند غیر عامل در حوزه‌های اقتصادی به ویژه شبکه بانکی و شبکه درمان و تامین اجتماعی و روابط کار، با اشاره به لزوم پیشگیری قبل از وقوع بحران، خاطرنشان کرد: نباید همه چیز را در مواقع بحران لمس کنیم، بلکه باید با اقدامات پیشگیرانه و ایجاد زیرساخت‌های لازم، شرایطی فراهم شود تا در مواقع ضروری پاسخگو باشیم.

وی همچنین تصریح کرد: تصمیمات اتخاذ شده در جلسات پدافند غیرعامل باید کارکردی، منطبق بر شرایط و نیازهای زمان خود بوده و هر حوزه به شناسایی مناطق آسیب‌پذیر خود بپردازد.

طزری با تاکید ویژه بر ضرورت توجه به پدافند غیرعامل در بخش‌های اقتصادی به ویژه حوزه‌های بانکی و درمانی و تامین اجتماعی، اظهار کرد: وجود امکانات، نیازها و اقدامات پیشگیرانه در بخش‌های اقتصادی، اقدامی ضروری است و این امر نشان‌دهنده نقش حیاتی پدافند غیرعامل در حفظ ثبات مالی، گردش نقدینگی و ارائه خدمات در شرایط بحرانی است.

حسن جلیلیان نسب مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه هم در این نشست با اشاره به تجربیات کسب شده از جنگ ۱۲ روزه، بر لزوم آمادگی برای مقابله با بحران‌ها تاکید و اعلام کرد: پدافند غیرعامل در برنامه‌های این اداره کل و دستگاه‌های تابعه وزارت از جمله بانک ها، صندوق ها و دستگاه های اجرایی استانی جایگاه ویژه‌ای دارد.

وی با بیان اینکه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با در اختیار داشتن سامانه های خدمت باید حافظ زیرساخت‌های سایبری، منافع ذینفعان، کارگران و سایر شرکا باشد اذعان داشت که اگر خدشه‌ای به این زیرساخت‌ها وارد شود تاثیرات آن در زندگی و معیشت مردم قابل احساس است.

اردلان حاتمی، مدیر کل پدافند غیرعامل استان کرمانشاه نیز پیاده سازی ملاحظات پدافند غیرعامل در برهه‌ای که دشمن، توان خود را برای ضربه زدن به زیرساخت‌های کشور به کار گرفته است، متذکر شد و تاکید کرد: که نیاز است مدیران دستگاه‌ها نسبت به ضرورت اجرای این مسئله در حوزه پیشگیری اهتمام ورزند.

حاتمی با تاکید بر ضرورت سطح‌بندی مراکز برای تعیین اعتبارات و شناخت محیط کار، شناسایی تهدیدات پیش رو و اجرای دستورالعمل‌ها و الزامات پدافندی، از این مقوله به عنوان یک برنامه راهبردی یاد کرد و بر هماهنگی و تعامل فی مابین دستگاه های تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در کرمانشاه با اداره کل پدافند غیرعامل استان تاکید نمود.

در این نشست، اقدامات و عملکرد دستگاه های اجرایی در بخش پدافند غیرعامل دستگاه های اجرایی، بانک ها و صندوق های زیر مجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در استان کرمانشاه مورد بررسی و بازبینی قرار گرفت.

لینک کوتاه : https://www.milkanonline.ir/?p=50677
  • نویسنده : فرنگیس صفری
  • ارسال توسط :
  • منبع : روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه
  • 94 بازدید
  • بدون دیدگاه

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.