• امروز : سه شنبه - ۱۶ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : Tuesday - 6 May - 2025
5
استاندار کرمانشاه در نشست برنامه ريزي همايش پيرغلامان:

میزبانی همایش بین‌المللی پیرغلامان، فرصتی برای نمایش زیبایی‌های معنوی کرمانشاه است

  • کد خبر : 25564
  • 31 اردیبهشت 1401 - 23:28

  استاندار کرمانشاه گفت: افتخار میزبانی همایش بین‌المللی پیرغلامان و خادمان حسینی فرصتی بزرگ و بی‌نظیر برای نمایش زیبایی‌های معنوی و سنت‌های حسینی کرمانشاه به همگان است. به گزارش پايگاه اطلاع رساني استانداري كرمانشاه؛ “بهمن امیری مقدم” در نشست هماهنگی و برنامه‌ریزی برگزاری همایش بین‌المللی پیرغلامان و خادمان حسینی که با حضور حضرت آیت‌اله علما […]

 

استاندار کرمانشاه گفت: افتخار میزبانی همایش بین‌المللی پیرغلامان و خادمان حسینی فرصتی بزرگ و بی‌نظیر برای نمایش زیبایی‌های معنوی و سنت‌های حسینی کرمانشاه به همگان است.

به گزارش پايگاه اطلاع رساني استانداري كرمانشاه؛ “بهمن امیری مقدم” در نشست هماهنگی و برنامه‌ریزی برگزاری همایش بین‌المللی پیرغلامان و خادمان حسینی که با حضور حضرت آیت‌اله علما نماینده ولی فقیه و امام جمعه کرمانشاه و مدیران دستگاه های مختلف برگزار شد؛ عنوان کرد: افتخار میزبانی از این همایش معنوی و حسینی، یک توفیق بسیار بزرگ است‌ که نصیب کرمانشاهیان شده است.

امیری مقدم به سنت دیرین و تاریخی روضه‌خوانی و خدمت به اهل بیت در استان اشاره کرد و گفت: کرمانشاه از دیرباز دروازه عتبات عالیات بوده است و همیشه عشق به امام حسین (ع) و ائمه اطهار در این دیار موج زده است و لبریز از معنویت بوده است و این پیشینه باید در این همایش بین المللی نمایش داده شود.

وی تاکید کرد: این مراسم همچنین فرصتی برای تجلیل از جایگاه ویژه و والای پیرغلامان و خادمان امام حسین (ع) است و تکریم از این عزیزان در واقع خدمتگزاری به ائمه اطهار علیهم السلام است.

استاندار کرمانشاه همچنین عنوان کرد: کرمانشاه در گذشته شخصیت‌های معنوی و روضه‌خوان‌های بسیار خوشنامی داشته است که یاد و خاطره و ویژگی‌های رفتاری، اخلاقی و اخلاص این بزرگان باید در قالب یک کتاب به نسل جدید منتقل شود.

وی بر مردمی محور بودن همایش پیرغلامان و خادمان حسینی تاکید کرد و گفت: باید فضا و بستر را به صورت ویژه برای هیات های مذهبی در محلات سطح شهر کرمانشاه و در شهرستانهای مختلف فراهم کنیم و تا فضای معنوی این همایش در جای جای استان به نمایش گذاشته شود.

مدیر ارشد استان در ادامه به تلاش‌های صورت گرفته برای بازگشایی دائمی مرز خسروی اشاره کرد و گفت: در این زمینه نشست های راهگشایی با ستاد مرکزی اربعین و استاندار دیالی داشتیم و تلاش می کنیم مرز تاریخی خسروی را به صورت دائمی برای عبور زوار حسینی بازگشایی کنیم.

لینک کوتاه : https://www.milkanonline.ir/?p=25564

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.