به گزارش میلکان آنلاین، مجید یزدان پناه، عصر امروز ۲۴ دی در آیین بزرگداشت هفته شوراهای آموزش وپرورش که به صورت همزمان با سراسر کشور و از طریق ویدئوکنفرانس با حضور معاون اول رئیس جمهور، وزیر آموزش و پرورش، شورای معاونین وزارت و مدیرانکل آموزش و پرورش سراسر کشور به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، گفت: یکی از مهمترین و تاثیرگذارترین نهادهای اجتماعی، آموزش و پرورش است که مسؤولیت انتقال عناصر فرهنگی به نسل جوان را بر عهده دارد.
وی با بیان اینکه آموزش و پرورش برای رسیدن به اهدافش نیازمند مشارکت همه نهادها است، افزود: مشارکت نهادها و دستگاههای مختلف در اجرای مصوبات و سیاستهای شورای آموزش و پرورش، این نهاد را به سمت تعالی می برد، هرچند برای تحقق این مشارکت به اراده ای فراسازمانی نیاز است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه در ادامه با اشاره به گذشت سه دهه از اصلاح قانون شوراهای آموزش وپرورش، گفت: لازم است اصلاحاتی در این خصوص انجام شود، چون قانون شوراهای آموزش وپرورش با توجه به تجربیات و نظر صاحبنظران نیازمند اصلاحاتی در باب تفویض اختیار و قدرت عمل بیشتر به شوراهای آموزش وپرورش است.
یزدانپناه در ادامه پیشنهاد راه اندازی ستاد راهبری و راهبردی فعالیتهای شوراهای آموزش وپرورش به ریاست معاون اول رئیس جمهور یا یکی از معاونین ایشان را مطرح کرد.
بالاترین مقام مسؤول در آموزش و پرورش استان کرمانشاه سپس اشاره ای هم به یکی از جلوه های ویژه مشارکت در استان کرمانشاه داشت و گفت: در جریان زلزله بزرگ استان کرمانشاه در سال ۱۳۹۶ پس از بیانات مقام معظم رهبری( مدظلهالعالی) مبنی بر تلاش برای تبدیل تهدید زلزله به فرصت، ظرف مدت دو تا سه سال پس از زلزله اتفاق ماندگاری در استان افتاد، به نحوی که ظرف هزار روز پس از زلزله هزار کلاس درس با مساحت ۱۱۰ هزار متر مربع و هشت سالن ورزشی و دو استخر دانش آموزی در استان ساخته شد.
یزدان پناه افزود: پس از زلزله ۲۷۰۰ میلیارد ریال در حوزه مدرسه سازی در استان کرمانشاه هزینه شد که ۱۲۵۰ میلیارد ریال آن سهم خیرین و ۱۴۵۰ میلیارد ریال دیگر سهم دولت بوده است.
وی ادامه داد: ساخت و سازهای پس از زلزله سرانه فضای آموزشی استان کرمانشاه را از ۵.۶ مترمربع به ۶.۴۱ مترمربع ارتقا داد و همه اینها در حالی است که میانگین سرانه فضای آموزشی کشور در حال حاضر ۵.۲۱ مترمربع است.