معاون پژوهش، برنامهریزی و توسعه منابع آموزش و پرورش استان، فراخوان تولید محتوا ماهنامه رشد مدیریت مدرسه را اعلام کرد.
به گزارش میلکان، فردین یاوری با اعلام این خبر گفت: در سند تحول بنیادین نظام آموزش و پرورش و همچنین برنامه درسی ملی به تولید محتوای متناسب با نیاز دانشآموزان و معلمان، استفاده هوشمندانه از آن و تنوعبخشی به مراکز یادگیری توجه ویژه شده است.
وی افزود: این فراخوان در محورهای دوازدهگانه عقلانیت و اخلاق، مهرورزی، صداقت و اعتماد جمعی، عدالت آموزشی،خلاقیت و کار آفرینی، مدرسه خلاق، محیط زیست و طبیعت، سبک مدیریت در یادگیری، تصمیمگیری، شفافیت، دقت رسانهای، مثبت اندیشی و امیدواری در قالب مقاله، تجربه، خاطره، یادداشت کوتاه ، قصه، داستان، طنز و حکایت به شرح ذیل برگزار میشود:
۱-اخلاق در مدیریت و رهبری مدرسه: سهم و نقش اخلاق در مدیریت و رهبری مدرسه چیست و چگونه می شود آن ها را در راهبران مدرسه ها پرورش داد ؟
۲-عقلانیت و اخلاق: عقلانیت و خردورزی مبتنی بر آموزههای اسلامی ( به عنوان دو عامل کلیدی در زندگی شخصی و سازمانی مدیران) چگونه میتواند گسترش و پرورش یابد؟
۳-مهرورزی، صداقت و اعتماد جمعی: مهرورزی، صداقت و اعتمادجمعی را به عنوان سازههای نرم لطافت در مدیریت، چگونه میتوان در فرهنگ مدرسه ترویج داد ؟
۴-عدالت آموزشی: ضرورت و اهمیت عدالت آموزشی چیست و چه تاثیری بر انگیزش معلمان، دانشآموزان و والدین دارد؟
۵-خلاقیت و کارآفرینی: روحیه خلاقیت و کارآفرینی در مدرسه چگونه تقویت میشود ؟ بسترهای رشد آن چیست؟
۶-مدرسه خلاق: مدرسه خلاق را چگونه تعریف میکنید ؟ چه ویژگیها و استلزاماتی دارد؟ دلالتهای خلاقیت و نوآوری در مدرسه چیست؟
۷-محیط زیست و طبیعت: دوست داشتن محیط زیست و طبیعت و اهمیت دادن به تفریحات و سفرهای سالم را چگونه در مدرسه نهادینه کنیم ؟
۸-سبک مدیریت و رهبری : سبک مدیریت و رهبری در نظام آموزشی ایران با توجه به بنیادهای اسلامی و ایرانی و متمایز از دنیای غرب چیست ؟ چگونه می تواند تقویت شود؟
۹-تصمیم گیری: تصمیمگیری بر اساس گزارههای علمی چیست و چه تاثیری بر علمی شدن مدیریت و راهبری مدرسه دارد؟
۱۰-شفافیت: شفافیت چگونه گسترش مییابد و سلامت مدرسه را افزایش و اعتماد ذینفعان را جلب میکند؟
۱۱-دقت رسانهای: در فرآیند استفاده از رسانههای آموزشی و تربیتی باید به چه ملاحظاتی توجه کرد و چگونه میشود در دام شگردهای رسانهای گرفتار نشد ؟
۱۲-مثبت اندیشی و امیدواری: مثبت اندیشی، قدر داشتهها را دانستن و دائم بر طبل نداشتهها و نمیتوانها نکوبیدن چه آثار و فایدههایی دارند؟
گفتنی است؛ همکاران علاقمند به شرکت در این فراخوان ضمن مطالعه پوستر به آدرس اینترنتی مندرج در پوستر مراجعه نمایند.