به گزارش میلکان آنلاین؛ « هوشنگ بازوند» در همايش تجليل از خيرين عرصه توسعه عرصه روستاها و مناطق عشايري كه با حضور دكتر جهانگيري معاون اول رييس جمهور امروز به صورت ويدئو كنفرانس برگزار شد، ضمن تشريح اقدامات ارزنده خيرين نيك انديش در استان كرمانشاه گفت: در دولت دوازدهم خيرين يك هزار و ۳۹۴ ميليارد تومان در بحران هاي زلزله، سيل و كرونا براي مدرسه سازي، درمان و سلامت، توسعه مناطق محروم و روستايي و بهبود معيشت نيازمندان كمك كرده اند كه بر خود لازم مي دانم از همه تلاش هاي اين عزيزان صميمانه تشكر و قدرداني كنم.
وي افزود: خيرين همیشه خاطره خوبی را در ذهن مردم بر جاي مي گذارند و با احسان و نيكي به ياري و كمك همنوعان مي آيند، در استان كرمانشاه شاهد بوديم كه زلزله خيرين و مردم چه نقشي مهمي در كنار دولت ايفا كردند و امروز هم در توسعه روستاها و مناطق عشايري پيشگام شده اند.
بازوند به برخي اقدامات خيرين در استان اشاره كرد و گفت: در مناطق زلزله زده هزار و ۲۲۱ كلاس درس احداث شد كه ۵۴۱ كلاس را خيرين كمك كردند و ۱۵۵ ميليارد تومان هزينه كردند.
وي ادامه داد: كمك ۲۶۰ ميليارد توماني خيرين براي ايجاد خانه هاي بهداشت و درمان و ۲۵۰ ميليارد تومان در ايام كرونا نيز بسيار قابل تقدي است و اميدوارم روند مساعدت و همدلي خيرين براي كمك به نيازمندان آسيب ديده از شيوع كرونا تداوم داشته باشد.
استاندار كرمانشاه فعاليت و تلاش هاي نهادهاي حمايتي و ادارات بهزيستي، هلال احمر و كميته امداد را نيز براي كمك به محرومين و توسعه مناطق روستايي قابل تقدير دانست و گفت: در بحران ها هميشه انسجام و همبستگي مطلوبي بين مردم و دولت شكل مي گيرد كه بي نظير و بي بديل است.
دكتر جهانگيري:
زلزله كرمانشاه نمايش عظيمي از همبستگي و نوع دوستي مردم ايران بود
دكتر اسحاق جهانگيري در همايش تجليل از خيرين عرصه روستاها و مناطق عشايري گفت: بر اساس نظرسنجی ها، بررسی ها و ارزیابی ها، سرمایه اجتماعی، امید به آینده و مشارکت عمومی در کشور طی سال های اخیر دچار ضعف شده است كه بخشی از این ضعف به القائات دشمنان و بخشی دیگر به دلیل مشکلاتی است که در جامعه وجود دارد.
معاون اول رییس جمهور افزود: باید همواره تلاش کنیم تا اعتماد و امید مردم به آینده به عنوان بزرگترین سرمایه کشور تقویت شود و با کمک نخبگان برای آینده کشور افق گشایی شود.
دکتر جهانگیری با یادآوری حادثه زلزله کرمانشاه و مشارکت جدی مردم برای کمک به زلزله زدگان افزود: میزان کمک ها تا حدی بود که مکرر از طریق رسانه ها از مردم خواسته می شد که به دلیل بسته شدن راه ها و مسیرها، از حضور در منطقه زلزله زده خودداری کنند و در واقع نمايشي عظيم از همبستگي، اتحاد و انسجام شكل گرفت زيرا مردم احساس کردند كه الان نیاز هست که به كمك بيايند و اين حركت سرمایه بزرگ ایران اسلامي را نشان داد که می تواند همه اتفاقات را از بین ببرد و تبدیل به روندي مثبت کند.
وي با اشاره به اینکه تلاش دشمنان این است که آینده کشور را تیره و تار نشان دهند، تصریح کرد: رسالت ما این است که آینده خوبی برای کشور ترسیم کنیم. ایران از ظرفیت های گسترده ای برای توسعه برخوردار است و مهمتر از همه نیروی انسانی تحصیلکرده جوان و پرانرژی کشور می تواند این ظرفیت ها را در مسیر توسعه قرار دهد.
معاون اول رییس جمهور ادامه داد: در کنار تلاش و اقدامات دستگاه های دولتی و حاکمیتی، گروهی تحت عنوان خیرین به صورت فردی و یا شبکه ای پا پیش گذاشته اند تا بتوانند بخشی از دغدغه های اقشار ضعیف جامعه را برطرف کنند. این اقدامات آنها منجر به تقویت همبستگی ملی و نیز افزایش قوام و دوام جامعه می شود چرا که وقتی مردم مشاهده می کنند که گروه هایی از همنوعان خودشان از اقصی نقاط کشور برای حل مشکلات آنها تلاش می کنند، حس نوعدوستی و همبستگی در جامعه تقویت می شود.
در این مراسم محمد امید معاون توسعه روستایی و مناطق محروم، روسای کمیته امداد امام خمینی(ره)، سازمان نوسازی مدارس، سازمان بهزیستی کشور، امور عشایر ایران، مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید و رییس مجمع خیرین سلامت نیز به بیان دیدگاه ها و نظرات خود در خصوص توسعه روستاها پرداختند و استانداران كرمانشاه، فارس، گلستان، مازندران و قم نیز گزارشی از فعالیت خیرین در استان های خود ارائه کردند.
در این مراسم همچنین با حضور مهندس بازوند استاندار كرمانشاه، مهرداد سالاري معاون هماهنگي امور عمراني، امير خسرواني مديركل دفتر روستايي و شوراها از تعدادی از خیرین عرصه روستا قدردانی شد.