• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : Tuesday - 24 February - 2026
0

تولید مرغ استان در وضعیت مطلوب است

  • کد خبر : 51218
  • 05 اسفند 1404 - 11:46
تولید مرغ استان در وضعیت مطلوب است

 رییس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: تمام اقدامات تأمین و توزیع کالاهای اساسی در استان با دقت انجام شده و وضعیت بازار در ماه رمضان و ایام پایانی با دقت پیگیری می شود. کمبودی در مرغ، میوه، خرما و سایر کالاهای پرمصرف وجود ندارد و نظارت‌ها و بازرسی‌ها برای جلوگیری از افزایش غیرمنطقی قیمت‌ها […]

 رییس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: تمام اقدامات تأمین و توزیع کالاهای اساسی در استان با دقت انجام شده و وضعیت بازار در ماه رمضان و ایام پایانی با دقت پیگیری می شود. کمبودی در مرغ، میوه، خرما و سایر کالاهای پرمصرف وجود ندارد و نظارت‌ها و بازرسی‌ها برای جلوگیری از افزایش غیرمنطقی قیمت‌ها ادامه می یابد.

به گزارش میلکان، سعید کریمی به اقدامات مربوط به جوجه‌ریزی مرغ اشاره و اظهار کرد: تولید مرغ استان در وضعیت مطلوب است و از تعداد ۳ میلیون و ۱۵۰ هزار قطعه در هر دوره، تاکنون حدود ۲ میلیون و ۹۰۰ هزار قطعه انجام شده و مابقی نیز در حال انجام است.

وی افزود: با وجود برخی محدودیت‌ها در سامانه بازارگاه و ثبت خرید با کیف پول، روند تأمین نهاده‌ها ادامه دارد و کمبودی در بازار کالاهای اساسی مشاهده نمی‌شود.

کریمی تصریح کرد: تنها مشکل محدود، مربوط به افزایش مقطعی قیمت‌ها است که توسط بازرسی‌ها و نظارت‌های مستمر، کنترل می‌شود و سوءاستفاده‌های احتمالی نیز شناسایی و برخورد قانونی با آن انجام می‌شود.

این مسئول همچنین به اقدامات ستاد تنظیم بازار برای ماه رمضان و ایام پایانی سال اشاره کرد و افزود: تاکنون تأمین و ذخیره‌سازی کالاهای اساسی شامل ۱۲۰ تن پرتقال، ۶۰ تن سیب و انواع خرما با همکاری صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی انجام شده است. این اقدامات به گونه‌ای انجام شده که در هیچ بازاری کمبود مشاهده نشود و دسترسی مردم به کالاهای اساسی تضمین شده است.

وی در خصوص کالابرگ الکترونیکی و توزیع کالاهای اساسی نیز گفت: توزیع کالاها در تمامی بازارهای استان به نحو مطلوب انجام شده و هیچ کمبودی در فروشگاه‌ها و مراکز عرضه مشاهده نمی‌شود. این روند به ویژه در مناطق هشتگانه شهرستان کرمانشاه با دقت رصد می‌شود.

وی به برگزاری نمایشگاه ماه رمضان و فروش بهار ویژه نوروز ۱۴۰۵ اشاره کرد و گفت: این نمایشگاه از تاریخ ۱۷ تا ۲۲ اسفند ماه در محل نمایشگاه‌های استان برگزار می‌شود و غرفه‌های رایگان برای عرضه کالاهای اساسی مانند خرما، گوشت گرم و مرغ در اختیار تولیدکنندگان قرار خواهد گرفت. واحدهای تولیدی می‌توانند کالاهای خود را با قیمت کارخانه عرضه کنند تا دسترسی مردم آسان و قیمت مناسب باشد.

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه تأکید کرد: این نمایشگاه به صورت عام‌المنفعه برگزار می‌شود و هدف آن ایجاد فرصت خرید مناسب برای مردم و حمایت از تولیدکنندگان است.

وی همچنین از استقرار و راه‌اندازی روستا بازار در مناطق هشتگانه شهر کرمانشاه خبر داد و گفت: با راه‌اندازی روستا بازار، دسترسی مردم به میوه و کالاهای اساسی آسان‌تر شده و توزیع در این بازارها تحت نظارت دقیق انجام می‌شود. این اقدام بخشی از سیاست‌های مدیریت بازار و حمایت از مردم در ماه رمضان و ایام پایانی سال است.

کریمی ضمن تقدیر از تلاش‌های دستگاه‌های اجرایی و نظارتی افزود: تمام اقدامات انجام شده با هدف تأمین آرامش بازار، جلوگیری از کمبود کالا و حمایت از مردم و تولیدکنندگان استان انجام شده است و سازمان جهاد کشاورزی با همکاری سایر نهادها، پیگیر ادامه این روند خواهد بود.

گفتنی است، برگزاری نمایشگاه ماه رمضان و فروش بهاره در اسفند ماه، استقرار و راه‌اندازی روستا بازار در مناطق هشتگانه شهر کرمانشاه و تأمین مرغ، خرما، میوه و کالاهای اساسی استان با برنامه‌ریزی برای ماه رمضان در دستور کار قرار گرفته است.

لینک کوتاه : https://www.milkanonline.ir/?p=51218

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.