با تلاش اداره کل محیط زیست استان کرمانشاه 2800 هکتاراز بخش ازگله در شهرستان ثلاث باباجانی به منطقه شکار و تیراندازی ممنوع در سطح استان افزوده شد.
به گزارش میلکان،با مراقبت از تنوع زیستی در منطقه ازگله از شهرستان ثلاث باباجانی و تلاش های صورت گرفته 2800 هکتار از بمو بعنوان منطقه شکار و تیراندازی ممنوع اعلام شد.
احد جلیلیان مدیرکل حفاظت محیط زیست استان کرمانشاه در این رابطه گفت:با توجه به غنای زیستی منطقه، پایش ها و اقدامات حفاظتی، در تیرماه سالجاری پس از بازدید کارشناسان دفترنظارت برامور حیات وحش سازمان، از منطقه بمو 2800 هکتار از این منطقه بعنوان منطقه شکار و تیراندازی ممنوع اعلام شد.
جلیلیان گفت: به استناد بند ((و)) ماده ۶ قانون حفاظت و بهسازي محیط زیست، هرگونه شکار و تیراندازي در منطقه شکار ممنوع بمو واقع در استان کرمانشاه به مدت ۵ سال ممنوع اعلام مي گردد و با متخلفین برابر قوانین و مقررات برخورد به عمل خواهد آمد.
وی افزود:مناطق شکار ممنوع بعنوان پشتوانه ای برای ذخائر طبیعی کشور است و با توجه به شرایط منطقه بمو به لحاظ تنوع جانوری، گیاهی و همچنین مردم فهیم و دوستدارمحیط زیست این شهرستان، امیدواریم در آینده این منطقه را بعنوان منطقه حفاظت شده معرفی کنیم.
این مقام مسئول اظهار داشت : در حال حاضردر استان کرمانشاه دارای 240هزار هکتار مناطق تحت مدیریت اداره کل حفاظت محیط زیست هستیم و در تلاشیم با توجه به سرانه جهانی عرصه های طبیعی استان را به 10 درصد برسانیم.
اداره کل حفاظت محیط زیست استان کرمانشاه دارای 2 اثر طبیعی ملی،3 پناهگاه حیات وحش،4 منطقه حفاظت شده و 2 منطقه شکار و تیراندازی ممنوع می باشد.











