• امروز : یکشنبه - ۱۴ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : Sunday - 4 May - 2025
0
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه پیش بینی کرد:

برداشت ۷۰۰تن گل تر از گلستانهای گل محمدی استان کرمانشاه

  • کد خبر : 47186
  • 14 اردیبهشت 1404 - 10:33
برداشت ۷۰۰تن گل تر از گلستانهای گل محمدی استان کرمانشاه

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه طی خبری با بیان اینکه در آستانه برداشت گل محمدی از گلستانهای استان هستیم گفت: در سال جاری از مجموع ۲۸۲هکتار سطح زیر کشت گلستانهای استان با میانگین عملکرد دو نیم تن در هکتار،برداشت ۷۰۰تن گل تر پیش بینی می شود. به گزارش میلکان، فیض قربانی با اشاره […]

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه طی خبری با بیان اینکه در آستانه برداشت گل محمدی از گلستانهای استان هستیم گفت: در سال جاری از مجموع ۲۸۲هکتار سطح زیر کشت گلستانهای استان با میانگین عملکرد دو نیم تن در هکتار،برداشت ۷۰۰تن گل تر پیش بینی می شود.

به گزارش میلکان، فیض قربانی با اشاره به اینکه برداشت گل محمدی از گلستانهای استان از دهه دوم اردیبهشت ماه در مناطق گرم‌تر آغاز می شود، افزود: برداشت تا پایان خردادماه و در مناطق سردسیر ادامه خواهد داشت.

وی بیشترین سطح گلستانهای استان را شهرستانهای کنگاور، هرسین و کرمانشاه برشمرد و خاطرنشان کرد: در سایر شهرستانها هم با سطوح پایین تر شاهد کشت این محصول می باشیم.

فیض قربانی گفت: گل محمدی تولیدی استان به منظور استفاده بعنوان گل تازه، خشک، غنچه خشک، گلاب و اسانس و… به بازار مصرف عرضه می شود.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه سپس به فرآوری گل محمدی در استان اشاره داشت و تصریح کرد: فرآوری گل محمدی به دو صورت سنتی و صنعتی در نقاط مختلف استان انجام می گیرد.

وی افزود: در حال حاضر ۳واحد فرآوری مکانیزه و ۷واحد سنتی در استان به منظور فرآوری و تولید محصولات جانبی از جمله گلاب و اسانس و … وجود دارند.

وی پیش بینی کرد: امسال در استان ۲۰۰هزار لیتر گلاب و یک لیتر اسانس تولید شود.

لینک کوتاه : https://www.milkanonline.ir/?p=47186

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.