• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : Sunday - 12 October - 2025
1

بازگشت «فرآورده های گوشتی بیستون»؛ برند قدیمی صنایع غذایی به اوج/شرکت فرآورده‌های گوشتی بیستون واحد نمونه استان کرمانشاه شد

  • کد خبر : 48775
  • 16 مهر 1404 - 1:07
بازگشت «فرآورده های گوشتی بیستون»؛ برند قدیمی صنایع غذایی به اوج/شرکت فرآورده‌های گوشتی بیستون واحد نمونه استان کرمانشاه شد

شرکت فرآورده‌های گوشتی بیستون، یکی از قدیمی‌ترین و معتبرترین برندهای غرب کشور، به روزهای اوج خود برگشته است. این شرکت که پس از چند سال‌ تعطیلی مجددا به چرخه تولید بازگشته است، امسال در مراسم «روز صنعت و معدن استان کرمانشاه»، به عنوان واحد نمونه معرفی شد. دراین مراسم، مهندس مهشاد فتاحی، مدیرعامل شرکت فرآورده‌های […]

شرکت فرآورده‌های گوشتی بیستون، یکی از قدیمی‌ترین و معتبرترین برندهای غرب کشور، به روزهای اوج خود برگشته است. این شرکت که پس از چند سال‌ تعطیلی مجددا به چرخه تولید بازگشته است، امسال در مراسم «روز صنعت و معدن استان کرمانشاه»، به عنوان واحد نمونه معرفی شد. دراین مراسم، مهندس مهشاد فتاحی، مدیرعامل شرکت فرآورده‌های گوشتی بیستون به‌عنوان بانوی کارآفرین نمونه کشور مورد تقدیر قرار گرفت.
آیین گرامی‌داشت روز ملی صنعت و معدن استان کرمانشاه با حضور معاون وزیر صنعت،معدن و تجارت، استاندار و نمایندگان استان کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی، جمعی از مدیران دولتی و مدیران صنایع استان در سالن همایش‌های اتاق بازرگانی کرمانشاه برگزار شد.
شرکت فرآورده‌های گوشتی بیستون، یکی از قدیمی‌ترین و معتبرترین برندهای غرب کشور، پس از چند سال غیبت دوباره به چرخه تولید بازگشته و بار دیگر نام خود را در صدر اخبار صنایع غذایی قرار داده است. این برند که در گذشته با ارائه محصولات با کیفیت، اعتماد مصرف‌کنندگان را جلب کرده بود، اکنون با بازگشت خود نوید روزهای پررونق و سالم‌تر برای بازار غذاهای آماده را می‌دهد.
مهندس مهشاد فتاحی، مدیرعامل شرکت فرآورده‌های گوشتی بیستون در گفت‌وگو با میلکان گفت: این شرکت در سال۱۳۷۰ تاسیس و با مدیر عاملی زنده‌یاد مهندس بهروز فتاحی در شهرک صنعتی کرمانشاه در اوج فعالیت در غرب کشور و تهران بوده است. هدف اولیه این شرکت تولید سالانه یک‌هزار و ۲۰۰ تن سوسیس و کالباس و ایجاد اشتغال جهت ٧۵نفر بود و برند بیستون به یکی از شناخته‌شده‌ترین نام‌ها در صنعت فرآورده‌های گوشتی غرب کشور تبدیل شد.
با این حال، در اوایل دهه ۹۰ مشکلات حقوقی ، کارخانه را با چالش مواجه کرد و در نهایت، در سال ۱۳۹۷ فعالیت‌های تولیدی آن متوقف شد. اما مهرماه ۱۴۰۳ نقطه عطفی در تاریخ این برند رقم خورد؛ مهشاد فتاحی، با مدیریت نوآورانه و با کمک افزایش سرمایه سهامداران و حمایت ستاد اقتصاد مقاومتی و خانه صنعت، توانست کارخانه را دوباره راه‌اندازی کند و محصولات بیستون بار دیگر به بازار بازگردند.
بازگشت بیستون نه تنها بازگشت یک برند است، بلکه نماد پایداری، کیفیت و اعتماد در صنعت غذایی کشور محسوب می‌شود مهشاد فتاحی، مدیرعامل شرکت، می‌گوید: «کیفیت مواد اولیه برای ما خط قرمز است. نمی‌خواهیم جایگاهی را که سال‌ها با اعتماد مردم ساخته‌ایم از دست بدهیم. مردم بهترین داور هستند.»
وی با اشاره به اینکه شرکت فرآورده‌های گوشتی بیستون از آغاز فعالیت خود بر تولید سالم و استفاده از مواد اولیه ممتاز تأکید داشته است تاکید کرد: «با توجه به کسب امتیاز prps مجوز تولید خمیر مرغ را دارا بوده و هم چنین فرآورده‌های ما با ۴۰ تا ۹۰ درصد گوشت و مرغ مرغوب تولید می‌شوندومیزان نمک و نیتریت کمتری استفاده می‌کنیم و همین رویکرد باعث شد که در همایش‌های روز جهانی غذا مورد تقدیر معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان قرار بگیریم.»
مهندس فتاحی تصریح کرد: مواد اولیه بیستون شامل مرغ تازه از کشتارگاه‌های صنعتی مورد تأیید، گوشت قرمز تحت نظارت دامپزشکی و ادویه‌ها ی ضد عفونی شده و افزودنی‌های مجاز از بهترین برندهاست.
شرکت همچنین نخستین واحد فرآورده‌های گوشتی کرمانشاه است که موفق به پیاده‌سازی استاندارد بین‌المللی HACCP از شرکت TUV آلمان شده و از سال ۱۳۸۴ گواهینامه ISO9001 را دریافت کرده است تا مصرف‌کنندگان اطمینان کامل از سلامت و کیفیت محصولات داشته باشند.در حال حاضر مجدد استاندارد بین‌المللی ایمنی و سلامت محصول HACCPرا از شرکتBBS اخذ کرده و با افتخار« آنچه را که برای سفره خود تولید می‌نماییم به سفره هموطنان عزیزان هدیه می‌کنیم »
مدیرعامل شرکت فرآورده‌های گوشتی بیستون تاکید کرد: در این مجموعه ٢۵ نفر در حال حاضر مشغول فعالیت هستند. محصولات این برند در کلیه مراکز پخش و فروشگاه های معتبر کرمانشاه از جمله فروشگاه‌های رفاه، وال‌مارکت، هدف و..عرضه می‌شوند و در حال حاضر مرکز پخش شرکت در استان تهران خیابان استاد معین خیابان دکتر هوشیار دارای فعالیت و عرضه محصولات می‌باشد . ضمنادر استانهای همدان، زنجان، اصفهان،کردستان دارای نمایندگی بوده و به یاری خدا در حال فعال سازی نماینده در سایر استان‌های کشور هستیم . مدیران شرکت امیدوارند با توسعه خطوط تولید و بسته‌بندی، بار دیگر به بازار صادرات بازگردند و محصولات جدیدی مانند بسته‌بندی گوشت، ساندویچ سرد و همبرگر را نیز به سبد تولید خود اضافه کنند.
وی خاطرنشان ساخت: با وجود دستاوردهای مهم، بیستون با چالش‌هایی مانند هزینه‌های بیمه، مالیات واقساط تسهیلات بانکی که فشرده و یکساله باید بازپرداخت شوند و هم چنین قطعی برق و قطعی آب مواجه است. سهامداران ما در شرایطی که ریسک سرمایه‌گذاری بالاست، دارایی‌هایشان را وارد تولید کرده‌اند تا اشتغال برای جوانان این مرز و بوم ایجاد شود. از مسئولان محترم انتظار داریم از این صنعت غذایی که تولید سلامت محور را در راستای ارتقا کیفیت وسلامت مشتریان مد نظر داشته و در سالیان گذشته «پنج سال متوالی واحد نمونه دانشگاه علوم پزشکی و سازمان غذا و دارو بوده»حمایت کنند و تسهیلات مناسبی جهت توسعه تولید و صادرات در اختیار این شرکت قرار دهند.
بازگشت شرکت فرآورده‌های گوشتی بیستون تنها یک خبر صنعتی نیست؛ بلکه داستانی است درباره مقاومت در برابر تعطیلی، اهمیت کیفیت، و نقش‌آفرینی کارآفرینان زن در اقتصاد کشور. در بازاری که گاه با محصولات بی‌کیفیت و تقلبی آسیب می‌بیند، برندهایی چون بیستون می‌توانند دوباره اعتماد مردم را به سفره‌های غذایی بازگردانند و نشان دهند که کیفیت و اصالت همیشه جایگاه خود راخواهد داشت.

لینک کوتاه : https://www.milkanonline.ir/?p=48775

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.